Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
armor+ power led + hdd led + buzzer sorunu :(

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Kasa/Güç kaynağı >> armor+ power led + hdd led + buzzer sorunu :( Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
NEGA

Sisteme Gözat

12 Eylül 2008; 20:07:16 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaşlar tt armor+ kasam geldi ama power led hdd led bağlantısını yapmama rağmen ışıklar yanmadı ayrıca şu pc başlarken çıkan bip sesleri gelmiyor ilgili bölüme takılan ses ile ilgili 4 lü pin kablo olarak hiç yok diğerleri mevcut kullanan arkadaşlardan yardım bekliyorum sinir oldum.

intel E8600 (günlük 4500 mhz) , asus p5q pro , cellshock 2x1 1000 cl4 (1200 4 4 4 4 ) , 4 x 1 WD2500AAKS raid 0 , ice-Q 4 turbo 4850 , thermaltake armor+ , samsung T240 LCD
losthell

Sisteme Gözat

13 Eylül 2008; 3:01:29 

Ses olayı zaten yok ki çokta gereksiz birşeydi bana göre. Ayrıca led olayına gelirsek yanlış takmışsındır diye düşünüyorum zaten başka seçenekte yok taktığın uçları birde tam tersi yönünde tak dene.

NEGA

Sisteme Gözat

13 Eylül 2008; 9:48:16 

quote:

Orjinalden alıntı: losthell

Ses olayı zaten yok ki çokta gereksiz birşeydi bana göre. Ayrıca led olayına gelirsek yanlış takmışsındır diye düşünüyorum zaten başka seçenekte yok taktığın uçları birde tam tersi yönünde tak dene.

cvp için saolun dediğiniz gibi ters taktım ışıklar çalıştı buzzer olayınıda kasayı yeni aldığım için bilmiyordum alışmışım eski kasada başlangıçta bipp diye girmesine bunda biraz tuhaf oldum neyse teşekkür ederim.

intel E8600 (günlük 4500 mhz) , asus p5q pro , cellshock 2x1 1000 cl4 (1200 4 4 4 4 ) , 4 x 1 WD2500AAKS raid 0 , ice-Q 4 turbo 4850 , thermaltake armor+ , samsung T240 LCD
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Kasa/Güç kaynağı >> armor+ power led + hdd led + buzzer sorunu :( Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Point Of View Black Diamond 500W
Ünlü Nvidia ekran kartı üreticisi Point of View'ın Black Diamond serisinin 500W'lık modeli
Gigabyte Türkiye Röportajı
X58 ve Pasif soğutmalı HD4850 ekran kartı üzerine

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir