Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Arkadaşlar Harddisk Bağlanmıyor Lütfen Yardım

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Depolama >> Arkadaşlar Harddisk Bağlanmıyor Lütfen Yardım Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
ayrilik_aci

12 Eylül 2008; 19:39:58 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Şimdi arkadaşlar size durumu izah ediyim.Benm bilgisayarım 6 yıllık bir bilgisayar.İlk aldıgımda 40 gb olarak almıştım.(o zaman 40 GB deyince herkes hadi yaa felan oluyordu neyse ) Şimdi bilgisayarım 2 ye bölük 20 20 olarak ama tam görmüyor tabi 20 GB olarak.Ben de bir abimden 40 GB lık harddisk aldım dedim en azından artık oyun felan rahat kurarım.Şimdi ne zaman bir oyun kuracak olayım 5 - 6 GB istiyo yeni oyunlar ama malesef bi oyun kurcam die silmediğim kalmıor.(6 yıllık pc ama carbon u felan bitirdik tabi ...Aldım geldim harddisik i eve taktım ama bilgisayar açılmadı açılırken şu hatayı veriyor :

Benim harddiskim şu resimdeki:

Getirdiğim harddisk de bu:

Harddiskler mi uymuyor acaba...Arkadaşlar bi de şöle bi sorunum vardı.Güç kaynagından gelen o harddiske geçen beyaz soketler var ya (resimde kırmızı çemberde) bende fazla yoktu.Olmayınca Cd sürücüden söktüm onu yeni harddisk e taktım.tabi cd sürücüdeki o geniş resimdeki mavi oklu kabloyu da çıkartıp getirdiğim harddiske taktım.

Ustadlar istediğiniz bilgiyi verebilirim.Resimli açıkladım ama umarım düzgün olmuştur...Aslında bilgisayarlar hakkında bilgim var ama hiç harddisk takmadım.Acaba bios ayarlarından bir şey yapmam gerekiyor mu onu da bilmiyorum....Resimlerin ömrü 3 aylıkmış inşallah gereken cevaplar gelir ustadlar yaa.Şimdiden teşekkür ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayrilik_aci -- 12 Eylül 2008; 19:40:24 >

ya sev ya terk et...
poirot

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

13 Eylül 2008; 1:44:52 

Anladığım kadarıyla iki hdd takmışsınız ve hddler çakışmış ve bundan dolayı ya hddnizin birini görüyor ya da ikisinide görmüyor hddlerinizin jumper ayarlarını kontrol edin.

ayrilik_aci

13 Eylül 2008; 11:58:47 

evet 2 tane hdd takmak istedim.2sini takınca bilgisayara en üstteki uyarıyı veriyor ve bilgisayar açılmıyor.Taktığımı çıkartınca sorun ortadan kaldıyor eski halinde tekrar açılıyor.Jumper ayarları nerde onu da bilmiyorum ki

ya sev ya terk et...
ayrilik_aci

14 Eylül 2008; 1:50:17 

Arkadaşalr 40 görüntüleme ama elde bir çözüm yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayrilik_aci -- 14 Eylül 2008; 1:47:57 >

ya sev ya terk et...
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Depolama >> Arkadaşlar Harddisk Bağlanmıyor Lütfen Yardım Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Cebit 2008: McAfee Standı
McAfee bizleri ev kullanıcılarına yönelik ürettiği pratik çözümler hakkında bilgilendiriyor.
Cebit 2008: TTN Mobile Standı
3 sim kartlı cep telefonu! Projeksiyon fonksiyonlu cep telefonu! Kullan at cep telefonu! bu standda görülmesi gereken bir çok şey var!

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar