arkadslar GB EP45-DS3R anakart ile 48xx serisi ekran kartları ankartla cakısıyor alacak arkadaslara burdan uyarmak istedim ben 2 tane ayni sistem de sorunu onayladım almadan once dikkat edin.
ne anlamda çakışıyor acaba? bende hd 4850 var herhangibir yamuğunu görmedim anakartın.çakışma derken ne demek istiyorsun bi anlatsan? beyler adam fake olabilir pek inanmayın derim ben bi sorun yaşamadım anakartla ilgili.çok da iyi oc oluyor.alacaklara duyrulur.
p35 lerde pcı 2,0 destegi var ama anakart üreticileri kullanmayı tercih etmedi belki bu saglam kartları zora sokabiliyordur bendede p31 var ona bakarsan nvidia 8500gt varkende 3 ghz 1333 fsb 800 mhz ram hd4850 alıncada 1333 fsb 3ghz ramleri degiştirdim 1110 mhz domı ile
sallama bilgiler gerçeklik payı istiyoruz
Intel® Core™ 2 çoklu-çekirdek ve yeni 45nm işlemci desteği Eşsiz surround ses dinleme deneyimi için Dolby Home Theater® ses desteği 1600 MHz FSB desteği ATI CrossFireX™ destekli Çift PCI-E 2.0 X16 grafik arayüzü ile üstün oyun performansıDual channel DDR2 1333+ for remarkable system performance Çift Gigabit Ethernet LAN ile Teaming fonksiyonu High Quality 106dB SNR ALC889A HD audio Dinamik 6-Vitesli Geçiş sağlayan donanım bazlı Geliştirilmiş DES özelliği ile enerji tasarrufu tasarımı buluşu Çok yönlü koruma için DualBIOS En üst seviye digital data koruması için 2048bit tümleşik TPM yongası Donanım Üst-Voltaj Konrol IC yongası; işlemci, kuzey köprüsü ve bellek üzerinde daha fazla voltaj kontrolü sağlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanlevent -- 6 Ekim 2008; 2:08:14 >
bu konuyu açan arkadasın baska bir yere yazdıgı konu ocz ramlerle sorun cıkarmıs olabilirmi degiştirdim dior ama gene ocz takmıstır
bide kart sapphirenin bizdekiler hıs
bendede bu anakarttan vardı ne yapıp ettiysem sorunlardan kurtulamadım bir türlü sistem parçaları: e8400 işlemci (intelin en baba işlemcisi ) gigabayt ds3r (vardı artık asus p5q delux) ozc 2gb ddr kit segate 500gb x2 thermaltake 750 psu sapphire 4850 ekran kartı
sadete gelelim anakart dan yılmıstım 2 kere tüm parçaları soktum vidasina kadar geri taktık.olmadı sürekli reset sürekli olmasada oyun oynarken yada dosya kopyalarken yada windows da boş da çalısırken. her türlü yolu denenedim işlemci temas etmiyodur diye onada baktım.hdd bozuk diye diger hdd denedim olmadı ramlar hatalı diye degiştirdim gene olmadı
o/c potansiyeli cok kotu kartın bilgisayarcı arkadaslarla denedik kendim denenedim yapmadıgım sey kalmadı resmen anakart o-c yemiyor vede sonuc gittim kartı geri verdim üstüne biraz para ve aradıgım bordu buldu asus p5q delux
son olarak da tahminim %70 denebilecek kadar yuksek anakart 4850 ile stabil calısmıyor cakısıyorlar cunku aynı makineden herseyi aynı 2 tane topladık biri bana biri arkadasa onun sonradan geldi ekran kartı (4850) onu takınca aynı problemler gene basladı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanlevent -- 6 Ekim 2008; 1:59:42 >
sonuç olarak kendinede p45 cipli bir p5q deluxe almısın demekki p45 lerde sorun yok sende biraz fanatiklik var bu arada kullandıgın ocz ramler asusun bellek listesinde sadece bir modulde var onunda sana rastlama orranını dusunmek ıstemıyorum
birde e kartı sapphire almıssın bende hıs var hıs ile kulanan arkadas var forumda
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanlevent -- 6 Ekim 2008; 2:40:39 >
Arkadaşlar geçenlerde bir arkadaşıma bilgisayar topladık ve anakart olarak P45-DS3L tercih ettik. Aanakart süper ancak cihaz windowsu bile zor kurdurdu sürekli donma yapıyordu. Dedim bu arızalı herhalde göndeelim. evvelinde de bir bakayım dedim nette benzer sorunları yaşayan var mı diye. P45-DS3R modelinde benzer sorunu yaşayan bi eleman MCH Core değerini 1.100 den 1.050 ye çektiğinde donma sorunu kalmadığından bahsettiğini gördüm. Sonuç başarılıydı, aynı işlemi DS3L de yaptım ve sorun kalmadı. Alet muazzam çalışıyor şu an. Kart sahipleri deneyebilir işinize yarayabilir.
arkadslar GB EP45-DS3R anakart ile 48xx serisi ekran kartları ankartla cakısıyor alacak arkadaslara burdan uyarmak istedim ben 2 tane ayni sistem de sorunu onayladım almadan once dikkat edin.
İSTERSENİZ DENEYE BİLİRSİNİZ
yok boyle bişey arkadas yokk ...sorunsuzca ben de 2sini kullaniyorum ve kullanan baskalari da var forumda...