şimdi gelen bir mesajı aynen olduğu gibi yazıyorum "Avea' dan BAYRAM Hediyesi! EVET yazıp 6300' a gönder, 24Eylül' e kadar harcadığın kontörler AVEA içi dakika olarak 26 Eylül' de cebine gelsin. Son kayıt: 18 Eylül
Değerli abonemiz, kampanyaya katilim hakki kazanamadınız. Göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Bayramın 2. günü el öpmeye bekleriz, saygılarımızla.
Bu şekilde mesaj geldi
Ekleme; Onlar gelip benim elimi öpsün
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bungee20 -- 12 Eylül 2008; 18:14:25 >
ben bunu herkeze yapılan bi kampanya sandım herkez faydalansın diye buraya koydum sanırım bu kime gelirse onlar yapabiliyo ben kampanyaya kayıt yaptırdım
Kayıt işlemini gerçekleştiremeyen arkadaşlar üzülmeyin.Avea şebeke içi kontör verse onda da bi mallık yapar kesin.Avea kampanya yapamıyor.Yaptığında da vodafone gibi eline yüzüne bulaştırıyor.
Kayıt işlemini gerçekleştiremeyen arkadaşlar üzülmeyin.Avea şebeke içi kontör verse onda da bi mallık yapar kesin.Avea kampanya yapamıyor.Yaptığında da vodafone gibi eline yüzüne bulaştırıyor.
vodafone bile son zamanlarda güzel kampanyalar yapıyor saçma sapan kampanyalar vodafone'da bitti avea'da başladı.
vodafone bile son zamanlarda güzel kampanyalar yapıyor saçma sapan kampanyalar vodafone'da bitti avea'da başladı.
vodafone aynı kampanyayı yaptı herkes katılabilir yaptı.Bi daha avea'ya
iyicene zırvaladı belki bayramda bişi yapar belli mi olr bu kişiye özel kampanya desem kişiye özel kampanyalarda msjda yazıyor zaten ...nasıl bişi anlamadım
iyicene zırvaladı belki bayramda bişi yapar belli mi olr bu kişiye özel kampanya desem kişiye özel kampanyalarda msjda yazıyor zaten ...nasıl bişi anlamadım
2001 yılından beri Aboneyim AYCELL - AVEA'YA... Ama bir gün olsun ÖZEL ve GÜZEL BİR ŞEY DENK GELMEDİ... BU NE İŞTİR ANLAMADIM GİTİ...
GEL 9 KASIM GEL... HER ŞEY DAHA GÜZEL OLACAK İNŞALLAH.. BEKLE BENİ YENİ GSM OPERATÖRÜM.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bico -- 13 Eylül 2008; 17:01:35 >