Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
ANAKART SEÇİMİ YARDIM

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Anakart >> ANAKART SEÇİMİ YARDIM Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
fatalryhmer_88

12 Eylül 2008; 16:53:03 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

ANAKART ALICAM 150YTLYE GIGABYTE AMA O/B EKRAN KARTI OLMASINI İSTİYORUM BİDE O/B OLUNCA ANAKARTIN PERFORMANSINI NASIL ETKİLER.SONUÖ OLARAK O/B Mİ YOKSA NORMAL EKRAN KARTIMI?

FRED BAKER

Sisteme Gözat

12 Eylül 2008; 17:13:42 

ob ekran kartlı anakart ucuz cozumler ıcın yapılmıs anakartlar performans olrak cok buyuk kayıpları yok ama o/c konusunda basarılarıda hıc yok

elindeki parcaları yazarsan sana bı anakart tavsıyesınde bulunabılırız

T.C Tarih Kulübü
MÜŞAVİR

Sisteme Gözat

12 Eylül 2008; 17:17:46 

http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=2415

http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=2291

http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=2359

http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=2400

http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=2392

yalnız hepsi AMD anakart. İntel tarafında O/B ekran kartları AMD kadar performanslı değil.

Bunca zaman bana anlatmaya çalıştığını,kendimi bulduğumda anladım.
Herkesin mutlu olmak için başka bir yolu varmış,
Kendi yolumu çizdiğimde anladım..
Bir tek yaşanarak öğrenilirmiş hayat, okuyarak,dinleyerek değil..
Bildiklerini bana neden anlatmadığını, anladım..

fatalryhmer_88

12 Eylül 2008; 18:59:28 

arkadaslar yanı sonuc olarak ekran kartının o/b veya normal kart arasında hiç bir fark yok yanı çünkü dikkat ettim fiyat olarak bakıldıgında o/b kartlı anakartlar en fazla 150 ytl ye var acaba dedım o/b oldugu zaman performansı mı etkılıyor

fatalryhmer_88

12 Eylül 2008; 19:02:51 

peki performan olarak INTEL m? AMD mi?(amd hakkında hiç bir bilgim yok)

svideoz

12 Eylül 2008; 20:24:12 

o.b. çözümler sunan anakartlar istisnalar hariç performans amaçlı değildir.performans için anakart düşünüyorsan elbette pci-ex ekran kartı satın alıp o.b. olmayan alternatiflere yönelmeni tavsiye ederim
gigabyte p35-ds3l yeterli olacaktır fiyatının 150ytl olması lazım yerinde olsam intel çözümlerine bakarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi svideoz -- 12 Eylül 2008; 20:22:06 >

E2160 c2d + Msi P35 Platinum (1800@3400mhz) + Ocz 2gb ddr2 800@1000mhz Special Ops + Ocz Vendetta cooler + Palit 2600Pro + Wd1600aajs 160gb + Asus A45ga + Audigy2 + Philips Dvd-rw + Asus cd-rw + Asus Ta-230 Atx
captainfb

12 Eylül 2008; 21:12:09 

Ben önceden Intel kullanıyordum hep AMD'yi kötülüyorladı.Doğal olarak kafamda soru işaretleri oluşmuştu.Şuan Amd Athlon x2 5000+ kullanıyorum emin ol hiçbir sorun yaşamadım.Performans olarak Intel daha önde.Ama aradaki fiyat farkına benim şahsi fikrim değmez Intel almaya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captainfb -- 12 Eylül 2008; 21:09:26 >

svideoz

12 Eylül 2008; 22:55:57 

amd kötü değildir ancak performans konusunda ne yazık ki intelin gersinde kalıyor

E2160 c2d + Msi P35 Platinum (1800@3400mhz) + Ocz 2gb ddr2 800@1000mhz Special Ops + Ocz Vendetta cooler + Palit 2600Pro + Wd1600aajs 160gb + Asus A45ga + Audigy2 + Philips Dvd-rw + Asus cd-rw + Asus Ta-230 Atx
fatalryhmer_88

13 Eylül 2008; 0:27:17 

teşekkür ederim dediğin gibi gigabyte p35-ds3l bu anakartı alıcam yardım için tekrar teşk ve diğer yorumlar içinde teşk acıkcası kafamdakı soru işaretleri kalktı

poirot

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

13 Eylül 2008; 1:05:48 

Ob ekran kartlı anakartlarda ob ekran kartı ramden kullanır bide ob ekran kartıyla yüksek çözünürlüklü oyunlar oynanmaz.

fatalryhmer_88

13 Eylül 2008; 1:26:48 

oyun açısından dediğn gibi fakat oyun fazla oynamıyorum

yedinumara

14 Eylül 2008; 23:47:25 

quote:

Orjinalden alıntı: poirot

Ob ekran kartlı anakartlarda ob ekran kartı ramden kullanır bide ob ekran kartıyla yüksek çözünürlüklü oyunlar oynanmaz.

arkadaşlar bende yarın yeni bi anakart alacam p35-ds3l ile ilgili yorumları okudum. pek bilgim yok bu anakart konusunda.. bi soruyum dedim. bu anakart onboard diyorsunuz yanlışım yoksa yani ekran kartı kendinden... ben şimdi p35-ds3l modeline kendi ekran kartımı takamıyorum yani? yanlış anlamadım değil mi?

By Serco
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Anakart >> ANAKART SEÇİMİ YARDIM Sayfa: [1]
Buraya git: