yalnız hepsi AMD anakart. İntel tarafında O/B ekran kartları AMD kadar performanslı değil.
Bunca zaman bana anlatmaya çalıştığını,kendimi bulduğumda anladım. Herkesin mutlu olmak için başka bir yolu varmış, Kendi yolumu çizdiğimde anladım.. Bir tek yaşanarak öğrenilirmiş hayat, okuyarak,dinleyerek değil.. Bildiklerini bana neden anlatmadığını, anladım..
arkadaslar yanı sonuc olarak ekran kartının o/b veya normal kart arasında hiç bir fark yok yanı çünkü dikkat ettim fiyat olarak bakıldıgında o/b kartlı anakartlar en fazla 150 ytl ye var acaba dedım o/b oldugu zaman performansı mı etkılıyor
o.b. çözümler sunan anakartlar istisnalar hariç performans amaçlı değildir.performans için anakart düşünüyorsan elbette pci-ex ekran kartı satın alıp o.b. olmayan alternatiflere yönelmeni tavsiye ederim gigabyte p35-ds3l yeterli olacaktır fiyatının 150ytl olması lazım yerinde olsam intel çözümlerine bakarım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi svideoz -- 12 Eylül 2008; 20:22:06 >
E2160 c2d + Msi P35 Platinum (1800@3400mhz) + Ocz 2gb ddr2 800@1000mhz Special Ops + Ocz Vendetta cooler + Palit 2600Pro + Wd1600aajs 160gb + Asus A45ga + Audigy2 + Philips Dvd-rw + Asus cd-rw + Asus Ta-230 Atx
Ben önceden Intel kullanıyordum hep AMD'yi kötülüyorladı.Doğal olarak kafamda soru işaretleri oluşmuştu.Şuan Amd Athlon x2 5000+ kullanıyorum emin ol hiçbir sorun yaşamadım.Performans olarak Intel daha önde.Ama aradaki fiyat farkına benim şahsi fikrim değmez Intel almaya.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captainfb -- 12 Eylül 2008; 21:09:26 >
teşekkür ederim dediğin gibi gigabyte p35-ds3l bu anakartı alıcam yardım için tekrar teşk ve diğer yorumlar içinde teşk acıkcası kafamdakı soru işaretleri kalktı
Ob ekran kartlı anakartlarda ob ekran kartı ramden kullanır bide ob ekran kartıyla yüksek çözünürlüklü oyunlar oynanmaz.
arkadaşlar bende yarın yeni bi anakart alacam p35-ds3l ile ilgili yorumları okudum. pek bilgim yok bu anakart konusunda.. bi soruyum dedim. bu anakart onboard diyorsunuz yanlışım yoksa yani ekran kartı kendinden... ben şimdi p35-ds3l modeline kendi ekran kartımı takamıyorum yani? yanlış anlamadım değil mi?