arkadaşlar bu edge'yi nasıl devredışı bırakabilirim her wireless ile bağlanmamda kontör düşüyor..ağ ayarlarında herhangi birşey yok 2.0.2 de internet yazan yeri silince düzeliyordu 2.1de öyle birşey yok
Arkadaşlar dün iTUNES 8 üzerinden 2.1 yükseltmesi yapmıştım.Applestore'dan bir adet FREE uygulamayı kullanıcı hesabı ve şifremi girerek indirdim.Birkaç saat sonra FREE uygulamalardan birisini daha indirmek istediğimde " YOUR ACCOUNT İS ONLY VALİD FOR PURCHASES İN THE TURKISH İTUNES STORE " uyarısı geliyor. ( Hesabınız sadece Türk iTunes Mağazasında geçerlidir )
Bu durum başka arkadaşların başına geldi mi?Yardımcı olacak bir arkadaş var mı ?
bende 1.1.4 den 2.0.2 ye gectigimde fark ettim ki i tunes calisinca app store calismiyor eger app store hesbi varsa ve app indiriliyorsa , bu seferde i tunes calismiyor . senin hatayi aliyorum bunun sebebi nedir?
mac osx ci arkadaslar pwntool icin bin dosyalarını indirdim fakat tanımıyo ne yapmam lazım acaba bin'lermi bozuk yada baska birseymi yardımcı olurmusunuz memory part'i genişletcemde
Ek olarak şimdi farkettim ki benim gibi "sms preview'ü gizlemek için ekran kilidi kullanıyorsanız; eskiden gizleme mantığı SMS gönderen kişinin adını ekranda yazıp altında da "new text message" ibaresiydi şimdi ise -ve sağolsunlar ki- sadece "new text message" yazıyor... Sevindirici...
kiz arkadas aldatmakta yakalanma riskini minimize eder (ramazan sonrasi)
Herkese selamlar.. bnim iphone'um 1.1.4 şuanda 2.1 e geçmek istiyorum.. bunun en darbesiz en sorunsuz yolu nedir =) ilk önce 2.0.x lerden birine mi geçsem yoksa direk 2.1 geçiş mümkün müdür? kafam baya karıştı bu konularda.. zanbaya selam olsun =)
Herkese selamlar.. bnim iphone'um 1.1.4 şuanda 2.1 e geçmek istiyorum.. bunun en darbesiz en sorunsuz yolu nedir =) ilk önce 2.0.x lerden birine mi geçsem yoksa direk 2.1 geçiş mümkün müdür? kafam baya karıştı bu konularda.. zanbaya selam olsun =)
ben de aynı durumdayım, cevabı merakla bekliyorum..
Arkadaşlar dün iTUNES 8 üzerinden 2.1 yükseltmesi yapmıştım.Applestore'dan bir adet FREE uygulamayı kullanıcı hesabı ve şifremi girerek indirdim.Birkaç saat sonra FREE uygulamalardan birisini daha indirmek istediğimde " YOUR ACCOUNT İS ONLY VALİD FOR PURCHASES İN THE TURKISH İTUNES STORE " uyarısı geliyor. ( Hesabınız sadece Türk iTunes Mağazasında geçerlidir )
Bu durum başka arkadaşların başına geldi mi?Yardımcı olacak bir arkadaş var mı ?
Her ülkenin ayrı Store'ları var.Sen Türkiyeden account açtıysan sadece Turkiyede kullanabilirsiniz.Bilgisayarında iTunes hesabına login ol daha sonra AppStore 'a gir herhangi bir free uygulama download et.Sana Turkiye Store gitmen gerektiğini bildiren bir uyarı vericek tamam de.Sonra free uygulamayı cihazına senkronize et.Artık Turkey Store dasın. Bu uyarıyı aldıgın zaman bu dediklerimi tekrarlaman gerekmekte.
15 Eylül 2008, 23:12:29
quote:
Orjinalden alıntı: Salleen
quote:
Orjinalden alıntı: Salleen
2.1 e geçebilirsin ama biraz daha stabil olması için şöyle 3-5 gün daha beklersen daha iyi olur eğer hiç adrenalin yaşamk istemiosan 2.0.2 ye geç derim sonra bi şey olursa bizden bulma yani
Edit: Tüm bunları microsoft kullanıcısı isen diye söyledim. eğer mac os kullanıcısı isen daha neden duruosn derim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R3P -- 15 Eylül 2008; 23:16:00 >
Hiç kız arkadaş ve aldatma bazlı düşünmemiştim... Sonuçta türlü türlü hususiyeti var insanın değil mi...? Hele ramazan sonrası diye hiç düşünmemiştim... :) Allah da seni güldürsün... :)
quote:
Orjinalden alıntı: jujuuu
quote:
Orjinalden alıntı: eserunsalan
Ek olarak şimdi farkettim ki benim gibi "sms preview'ü gizlemek için ekran kilidi kullanıyorsanız; eskiden gizleme mantığı SMS gönderen kişinin adını ekranda yazıp altında da "new text message" ibaresiydi şimdi ise -ve sağolsunlar ki- sadece "new text message" yazıyor... Sevindirici...
kiz arkadas aldatmakta yakalanma riskini minimize eder (ramazan sonrasi)
konuyu baştan sona kadar okudum baya bi arkadaş sorun yaşamış gibi görünüyor... eğer yukarıda dediklerimi yaparsam cydia-installer sorunum olur mu ?? ve ben winscp kullanıyorum,acaba winscp 2.1 ile uyumlu çalışıyor mu ? çalışmıyorsa alternatif söyleyebilir misiniz ?
Cuma gecesi 2.1 e geçerken tam olarak doldurduğum pilim biraz önce %10 uyarısı verdi... Dedim ki "dismiss" :)
Çok karıştırmadım evet ama saatlerce de telefonda konuştum ve en az toplamda bir 3 saat mp3 dinledim... Bu halde 4 gün gidiyorsa bütün gün elimden hiç bırakmadığımda en az 2 gün gidecek gibi gözüküyor ki gayet tatminkar... Sonuç olarak diyebilirim ki 2.1 versiyonunun pil konusundaki tasarrufluluğu bende ziyadesiyle kendini gösterdi...
Not: Wi-fi hep açık. Ekran ışığı sonuna kadar kısık. Auto-Brightness açık. Mail kontrolü manüelde...
Beyler daha önceden orjinal update yapıp pwn ettiim 2.0.2 versiyon 1.jenerasyon iphone umu itunes 8 ile sorunsuz update ettim. Telefondan sadece crackli oyunlar ve programlar gitti. Müzik video ayarlar kişiler mesajlar vs. vs. hepsi aynen duruyor. şiddetle tavsiye ederim mükemmel olmuş!!!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [ t_mac ] -- 17 Eylül 2008; 13:33:06 >
Beyler daha önceden orjinal update yapıp pwn ettiim 2.0.2 versiyon 1.jenerasyon iphone umu itunes 8 ile sorunsuz update ettim. Telefondan sadece crackli oyunlar ve programlar gitti. Müzik video ayarlar kişiler mesajlar vs. vs. hepsi aynen duruyor. şiddetle tavsiye ederim mükemmel olmuş!!!
Çok güzel dediniz; hem de kırmızıyla... :) Zaten nerdeyse tüm bu konu başlığı aynı şeyi söyluyor heralde... :) Güle güle kullanınız...
Çok güzel dediniz; hem de kırmızıyla... :) Zaten nerdeyse tüm bu konu başlığı aynı şeyi söyluyor heralde... :) Güle güle kullanınız...
Sağol kardeşim (=
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [ t_mac ] -- 17 Eylül 2008; 14:09:07 >
arkadaslar ben suan 2.0 2g kullaniyorum itunes 8 den direk update etsem telefonu unlock bi sekilde kullanabilirmiyim. Bi bu islemi nasil yapicam telefonu takicam itunes telefonu norma bi bicimde gorecek ordan restore yazan yerin ustundeki check for update tiklicam olcak bitcek degil mi
2.1 indiriyorsunuz link ten ondan sonra Shift+restore deyip indirdiğinizi yüklüyorsunuz başka bişey yapmıyorsunuz. bilgi için ingilizanahtarina bakabilirsiniz ilk sayfada anlatım mevcut tabiki bu dediklerim 2.x üstü kullananlar için geçerlidir 1.1.4 ten geçiş farklı ve resimli anlatımı mevcut 2.1 çok güzel olmuş bence harika ufak tefek sorunlar var gibime geldi mesela şebeke sinyal sesi veriyor sabit telefonla görüşürken bu ses rahatsız ediyor 2..0.2 de bu yoktu 1.1.4 vardı gen geri gelmiş.
Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. M.KEMAL ATATÜRK...
arkadaşlar bende 2G 16 GB var ve 2.0.2 den 2.1 e itunes 8.0 dan update ile geçmeye çalıştım. turkcell hattım ile. telefon air plane moddaydı. update bittikten sonra emergency call ekranına düştüm. arama yapmak istediğimde air plane modu deaktif yapmak istedi ve onayladım. telefon tüm operatörleri arayabiliyor sorunsuz. ama emergency call ekranından kurtulamıyorum.
itunes da iphone um gözüküyor ama "the sim card inserted in this iphone does not appear to be supported" ekranı geliyor.
bende teli winscp ile kurcalarken mobile installation foldersı sıldım sanırım sımdı tel acılmıyor, bende 2.1 e restore edince duzelecegini dusundum ancak itunes unkonwn error veriyor. yardımlarınız için simdiden tesekkur ederim
bende teli winscp ile kurcalarken mobile installation foldersı sıldım sanırım sımdı tel acılmıyor, bende 2.1 e restore edince duzelecegini dusundum ancak itunes unkonwn error veriyor. yardımlarınız için simdiden tesekkur ederim
aynısı dün akşam bana oldu. başka bir bilgisayardan dene ya da bir mac bulup ordan temiz bir 2.1 kur. ben öyle yaptım. şimdi hem cydia hem installer da var 2.1'de.
arkadaşlar ben bu gün 2.1 e geçtim sorunsuz bi şekilde kesinlikle tavsiye ediyorum dosyayı indirdiğim linki vveriyorum ben yaptım eğer benim PC de olduysa sizinkinde kesin olur dosyayı aşağıdaki linkinden indirdim kesin çalışıyo
arkadaşlar ben bu gün 2.1 e geçtim sorunsuz bi şekilde kesinlikle tavsiye ediyorum dosyayı indirdiğim linki vveriyorum ben yaptım eğer benim PC de olduysa sizinkinde kesin olur dosyayı aşağıdaki linkinden indirdim kesin çalışıyo
arkadaşlar bende 2G 16 GB var ve 2.0.2 den 2.1 e itunes 8.0 dan update ile geçmeye çalıştım. turkcell hattım ile. telefon air plane moddaydı. update bittikten sonra emergency call ekranına düştüm. arama yapmak istediğimde air plane modu deaktif yapmak istedi ve onayladım. telefon tüm operatörleri arayabiliyor sorunsuz. ama emergency call ekranından kurtulamıyorum.
itunes da iphone um gözüküyor ama "the sim card inserted in this iphone does not appear to be supported" ekranı geliyor.
ne yapmam gerek.
2.0.2 ye geri dönmek de istemiyorum yardım lütfen
arkadaşlar tekrar merhaba benim sorunumu çözebilecek biri varmı acaba.
olmadı 2.0.2 ye nasıl geri dönebilirim onu söylerseniz de sevinirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matesh -- 19 Eylül 2008; 16:05:12 >
custom firmware indirip shift+restore yaparak gecebilirsin
20 Eylül 2008, 23:32:38
quote:
Orjinalden alıntı: eLroS
quote:
Orjinalden alıntı: la-bombonera
arkadaslar 114 den 202 ye gectım ama sadece orjın 202 yı itunesden shıft restore ettım sımdı benım cıhaz 202 mı burdan hıc kırmadan 202 yı dırek ıtunes 8,0 den 2.1 ı yukleyebılırmıyımm
custom firmware indirip shift+restore yaparak gecebilirsin
eğer shift + update yaparsan "Cydia & Installer" olmaz. costum fw ile zaten kırıyorsun. fakat ben costum FW ile açılış logosu çok kötü bi görüntü aldı. tafsiye etmiyorum. orjinal 2.1 fw sini indirip sonra quickPWN adımlarını yaparsan sorun olacağını sanmıyorum.
BEN SOYLEYIM KORKMAYIN VE YAPIN ! ZATEN UNLOCK KENDI YAPIYOR BU PROGRAM ILE HIC BI KORKUNUZ OLMASIN BEN SIMDI YAPTIM HEMEN BILGI VERMEK ISTEDIM ! ARKADASIN ANLATTIGININ BIREBIRINI YAPIN GORCEKSINIZ ! BASARILAR