tsk ederim modmyifone den bulmustum mesaj yazmadan once baaktigimda yoktu su an 2.1 problemsiz calisiyor ssh ile programlari yolluyorum su an custom u nasil yollaayacagimi dusunuyorum kara kara ilk firsatta rapide ataacagim bir windows makineye yollayaaark parcalara bolmem gerekiyor yaanilmiyorssam paarcalar parcalamaz rapide atacagim yada onereceginiz iyi bir torrent sitesine yollayabilirim
Ben update ettim makine elmanın üzerinde dönen loading sembolü ve arada bir titremelerle tıkandı kaldı.. Suçlusunu tahmin edebiliyorum Kate sağ olsun... update işleminde sorun yaşadıklarını okumuştum bazılarındanda..
Şimdi restore yapamıyorum herhalde?! Restore etsem sonra bootneuter ile kırabilir miyim?
Bunun hakkında nereden bilgi alabilirim veya şimdi versiyonu mu düşürecez... sonra restore edilmiş cihazla mı 2.1' e tekrar update edicem ne yapıcam yahu ben?!
Herkesin appstoredan yüklediği programlar çalışıyormu sorunsuz acaba tek sorun bende mi oldu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagdasoneren -- 13 Eylül 2008; 20:48:54 >
dün gece kutusunda cıkardım 2.0 dan ıtunes ıle 2.1 yaptım...turkce klavye vs falan var fakat dil turkce olmuyor ne yazıkki...onların hepsını geçtim clock bölümüne girmıyor..açılıp tekrar ana menuye dönuyor ve setting bölümünde gezerken de anıden ana ekrana gerı gelıyor kendı kendıne...okadar para saydım ettım walla camdan atıcaktım sinirdein dün gece :( :( 2.1 olmasımı dert acaba?? 2.0 nası dönerım bılmıyorum dönersem bu menuden cıkma olayı ortadan kalkarmı acaba???
ayrıca 2g gibi ınstaller bölümü de yok niffob vs tarzı şeyleri add yapamıyacakmıyız?? hersey ıstore dan mı olacak??? eger bunlara cevap bulamassam aldıgım rakama gelınce verıyım gıtsın çok ısteyen birine..tekrar kutusunda duruyor faturası ile beraber :(
Ben şimdi bir de şu custom firmware'ı deneyeceğim bakalım sonuç ne olacak.
Edit: Denedim çalışıyor custom firmware arkadaşlar t h e p r i t e b a y dan indirdiğimiz torrent dosyası bu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagdasoneren -- 14 Eylül 2008; 0:18:15 >
System/Library/Frameworks/UIKit.framework/PhoneFormats içinde UIPhoneFormats.plist dosyasını değiştiricektim fakat bu dosya klasör içinde yok. sanırım değişiklikler yapılmış bu durumla ilgili. Yenisi nerde olabilir acaba ? (bu dosyayı editleyerek iphone'a numara formatlarını ayarlıyorduk)
Crackli app'lar çalışıyor sinan ipa olarak yüklediğin herşey çalışıyor dün kafayı yedim cihazı yüklüyorum bi süre sonra applicationlar yani app store'dan yüklediğim herşey çalışmaz oluyor sonra custom ile denedim neyse aynı şey oldu bi süre sonra sonra şunu farkettim yüklediğim programlara tek tek baktım ve sonunda buldum BİTESMS kullanan arkadaşlar bi kaldırın uygulamayı bakın tüm uygulamalar çalışıyor yükleyince tüm app store uygulamaları free olsun crackli olsun çalıştırdıktan hemen 1 sn sonra ana ekrana atıyor cihazı demek ki bir güncelleme bekleyeceğiz BİTESMS 2.2 için.
System/Library/Frameworks/UIKit.framework/PhoneFormats içinde UIPhoneFormats.plist dosyasını değiştiricektim fakat bu dosya klasör içinde yok. sanırım değişiklikler yapılmış bu durumla ilgili. Yenisi nerde olabilir acaba ? (bu dosyayı editleyerek iphone'a numara formatlarını ayarlıyorduk)
international dan formatı turkiye şeçtiğin zaman zaten numara formatıda uyumlu oluyor eksta bişey yapmana gerek yok
crackli appleri görmeyenler muhtemelen önceden customize veya categories kullanıyorlardır crackli appleri yükledikten sonra telefonu kapatıp açın boss prefs yükleyip poof uygulmasyla görünürlük olayını on konumuna getirin görürsünüz crackli app leri
2G 16 Gb... Evet hiç oynamadım haklısın ama çok fazla telefonla konuştum...
quote:
Orjinalden alıntı: karantina61
quote:
Orjinalden alıntı: Teknik.Servis
quote:
Orjinalden alıntı: eserunsalan
Cuma gecesi saat 2'de geçmişim 2.1'e şarjı da tam doldurup.. 2 tık indi sadece %80'lerde hala, anlam veremiyorum artık... :)
devamlı oynamısyosun belkıde bende en kıral pil 1 gün gidiyo
1. nesil iphone mi seninki yoksa 3G modelimi
zaten 2 çizgi inmiş oda konusmussun dıe oynasan hiç bişi kalmıca demekkı fark görüyorum 1.1.4'e göre ama o kadarda bir fark yok en fazla yarım saat atmışlar ileriye
/stash/Applications içine atılan programları respringden sonra görmüyor?! Cydia' da dün gördüğüm bir program vardı cache delete falan diye şimdi bulamıyorum onun adını bilen var mı? bu program gösterme işini hallediyordu bu program bildiğim kadarıyla..
Evet işte hep tam şarj ve bitmeye çok çok yakınken şarj etmek vs vs...
o taktik cok ise yarıyor. bende o taktiki kullanıyordum benim bütün sarjlı cihazlarımda. gözle görülür bir sekilde performans artısı oluyordu. (en azından benim telefonumda:D).
Macbook için pilin sağlığını gösteren süper bir "widget" var... Keşke iPhone için de olsa...
quote:
Orjinalden alıntı: t-virus
quote:
Orjinalden alıntı: eserunsalan
Evet işte hep tam şarj ve bitmeye çok çok yakınken şarj etmek vs vs...
o taktik cok ise yarıyor. bende o taktiki kullanıyordum benim bütün sarjlı cihazlarımda. gözle görülür bir sekilde performans artısı oluyordu. (en azından benim telefonumda:D).
tam sarj->tam de-sarj->tam sarj....
Bugün uzun süredir kullandığım iphone 2G'ye ( 1.1.4 Versiyon ) ilk önce winpwn 2.5 ile 2.0.2 versiyona,akabinde iTunes 8 üzerinden 2.1 versiyon update'i yaptım.Herşey tereyağından kıl çeker gibi çok kolay oldu.Kurulumdan sonra bir sorun yaşamadım.
Tereddütü olan arkadaşlar hiç çekinmeden 2.1 versiyonu yüklesinler.AppleStore üzerinde yeterince FREE uygulama var..
itunes ücretsiz uygulamalar var ama onun ıcınde kart numarası olması gerek...ben olamadım üye yazıyorum kabul etmıyor nedense:( 2 farklı kart denedim gene olmadı olmadı deli olucam en sonun da:)
Ben 1 saat önce geçtim Custom Firmware ile ne active sorunu ne de bir hatayla karşılaştım sadece DFU mode a alıp restore ettim ve oldu. Cydia ve Installer da yüklü. Bossprefs le Edge i de kapattım. Crackli bütün oyun ve programları da Winscp ile başarılı bir şekilde attım. Herşey yolunda. 2.1 de bir yenilik de iPod da Songs bölümünde şarkının altında sanatçı ismi ve album ismi de gözüküyor...
Samhein arkadaşım vereceğim sitede kredi kartı kullanmadan iTunes hesabı almak mümkün. Tabii bu sadece Free leri yuklemende yardımcı olur sana ucretliler icin kredi kartı sart ama biras arastırısan Crack li olanları bulursun zaten
Berkay.... Benim biras şansa gelmiş olabilir ben direk restore yaptım fakat bazı arkadaşlar restore degil update yapın falan diyor. Dediğim gibi tam nasıl yuklenecegini ben de bilmiyorum ben oyle denedim oldu sen iyice arastır
Berkay.... Benim biras şansa gelmiş olabilir ben direk restore yaptım fakat bazı arkadaşlar restore degil update yapın falan diyor. Dediğim gibi tam nasıl yuklenecegini ben de bilmiyorum ben oyle denedim oldu sen iyice arastır
sen iyice karıstırmıssın iTunes'i 8.0 Versiyona update edip shift restore yapıcaksın
Az önce 2.0.1 olan 2G iphone umu itunes 8 den update diyerek güncelledim. Tüm işlemler 20 dakika falan sürdü. Herşey sorunsuz çalışıyor. Çok memnunum. Tavsiye ederim.