Arkadaslar ben dell 1520 kullanıyorum laptopu ingiltereden garantili olarak aldım. Şimdi harddıskte bır arıza var sanırım değişmesi gerekiyo. Bunun için bir servise basvurdum ama yurtdısından gelen urunlerde garantı calısmaz dedi ve ağır bır fatura cıkardı bana. Boyle benim gibi yurt dısından ürün almıs ve arıza durumun da garantiyi sayan bir servis ismi bilen arkadas varsa lutfen bana yardım etsin cok acil
dostum ürünün uluslarası garantisi yoksa o iş zor gibi..kimse kabul etmez kolay kolay onu...
quote:
Orjinalden alıntı: zabatron
Arkadaslar ben dell 1520 kullanıyorum laptopu ingiltereden garantili olarak aldım. Şimdi harddıskte bır arıza var sanırım değişmesi gerekiyo. Bunun için bir servise basvurdum ama yurtdısından gelen urunlerde garantı calısmaz dedi ve ağır bır fatura cıkardı bana. Boyle benim gibi yurt dısından ürün almıs ve arıza durumun da garantiyi sayan bir servis ismi bilen arkadas varsa lutfen bana yardım etsin cok acil
Dell Müşteri Hizmetleri Destek Hattı : 00 800 353 90 002 bu numarayı arayıp notebookunuzun service tag numarasını söyleyin size yardımcı olmaya çalışırlar.Benimde ekran kartımda sorun var bu numarayı arıyorum gerçi araya bayram girdi pek yardımcı olamadılar ama bayramdan sonra tekrar arıyacağım.Garantisinin nasıl olduğunu öğrenmek içinde http://support.dell.com/support/topics/global.aspx/support/my_systems_info/details?c=us&cs=19&l=en&s=dhs adresine uğrayın .