ancak bunu ilk aldığımda kaç saat şarj etmeliyim . ve donanımı güvenle kaldır dediğim zaman hata veriyor. ayrıca bunu prizle şarf etmek için bir aygıt var mı varsa nereden alabilirim.
öncelikle hayrılı olsun güle güle kullan arkadaşım
prizle sarj etmek için hamanın tel sarjını da kapsayan bi seti var onu kullanıyorum kesinlikle tavsiye ederim bilgisayar bağımlılığından kurutulduğun gibi araç iöerisinde de sarj edebiliyorsun bunu yanında her marka cep teli sarj için de apartları mevcut
öncelikle hayrılı olsun güle güle kullan arkadaşım
prizle sarj etmek için hamanın tel sarjını da kapsayan bi seti var onu kullanıyorum kesinlikle tavsiye ederim bilgisayar bağımlılığından kurutulduğun gibi araç iöerisinde de sarj edebiliyorsun bunu yanında her marka cep teli sarj için de apartları mevcut
link verebilirmisin kardeş. birde bu aletlerin cihaza bir zararı olmasın.
aynı sorun bende var ben sahtelerden 2 tane aldım 2sinde de şarj olmuyor(nwz-a815 ve samung u3)a815 de ışık geliyor ama şarj oluyor demiyor teknosadan orjinal bir şarj aleti var acaba ondan mı alsam ama sonuç yine aynı olmasın...
aynı sorun bende var ben sahtelerden 2 tane aldım 2sinde de şarj olmuyor(nwz-a815 ve samung u3)a815 de ışık geliyor ama şarj oluyor demiyor teknosadan orjinal bir şarj aleti var acaba ondan mı alsam ama sonuç yine aynı olmasın...
bn de jumper ayarından usb'ye pc kapalıyken de elektrk gelmesini sağlıyorum ama şarj etmiyor... sanırım illaki pc'nin açık olması lazm... ceptelefonumu we arkadaşın mp3 çalar şarj oluyor ama... s.s den başka sony bir başka iğrenç özelliği de bu....
Arkadaşlar hatırlarsanız şimdiki İpord video nun daha kalını olan Ipod photo vardı.Bu benim ilk mp4-3 playerımdı.Onun için usb aparatlı bir fiş çıktı. Şöyle anlatıyım fişi prize takıyoruz.Boş yere usb kabloyu takıyoruz.Şarj ediyoruz.Bu kadar basit.Ama bunu bulmak sıkıntı yaratabilir.Çünkü Iod photodan başka hiçbir modelle verilmedi bu aparat