bugün sipariş verecektim ama OCZ 4 GB (2048x2) DDR2 1066 Mhz RAM REAPER HPC model ram kalmamış sipariş vereceğim yerde. Onun yerine bana ram önerebilir misiniz acaba ? yine ocz'nin 2x2gb ddr2 1066 platinium'ları ya da MUSHKIN 4 GB (2048 x 2) DDR2 1066 MHZ RAM Xtreme Performance var ama hiç bilgim yok. Acil fikirlerinizi bekliyorum. Teşekkürler herkese.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darthnihilus -- 12 Eylül 2008; 15:13:42 >
Mushkini öneririm OCZ ler anakartlarla uyum sorunu yaşayabiliyor Tüm anakartlarda olmasa da senin anakrtında problem yaşama olsaılığın var mushkinde buna rastlamadım hiç
peki hangi mushkin? benim yazdığım iyi midir ? birde bunların gerçek 1066mhz falan gibi bir zırvaları var şimdi gidip 800lük almayayım ??
üstünde 1066 yazıyorsa 1066dır iyi markalarda ama bazı anakartlar biostan 800e düşürüyorlar. Onun içinde biostan 1066ya ayarlamanız yeterli.Voltajla zamanlamayla uğraşmanız gerekmez sadece fsb:dram den ayarlayacaksınız Mushkin 2x2 1066mhz Xtreme performans serisini önerebilirim.Ama 1 2 gün beklemenizi tavsiye ederim benden daha iyi önerileri olan arkadaşlarda olabilir
OCZ'nin TR'ye ilk gelen serileri problem yapabiliyordu, ancak artık çözümlenemeyen bir sıkıntı kalmadı denebilir. Sadece kullanıcılar 1066MHz ram alıp ve anakartına taktığında defaultta 1066MHz çalışmasını beklemesi ancak anakartın bellekleri 800MHz çalıştırması olayı var.
Bunu da gidermek çok basit, biostan ayarlarınızı manuel olarak gireceksiniz (Bellek mhz, zamanlamalar ve bellek voltajı) Sorun çözülmedi mi? Buraya bios ekranın resimlerini çekip koyun yardım edelim