arkadaşlar ben kitap okumak için BookShelf programını kullanıyorum, elinde pdb veya lit uzantılı e-kitap olanlar burada paylaşabilirse güzel bir arşiv elde edebiliriz? ben elimdeki pdb uzantılı kitapları paylaşıyorum burada :mesnevi (6 cilt), gogol üç öykü , goethe faust, g.birsel hala ciddiyim , s. yalçın bay pipo
İyi bir konuya değindin kardeşim, lakin bu bookshelf de benim yüklediğim kitaplarda font sorunu var yani ş ı ğ ler çıkmıyor. text encoding bölümünden ayarlamaya çalıştım ama olmadı. sen nasıl okutuyorsun böyle düzgün?
Arkadaşlar text encoding Utf 8 olarak ayarlarsanız sorun çıkmaması lazım.Bende şu an harfler sorunsuz çıkıyor.Belki attığınız dökümanın kodlamasından da kaynaklanıyor olabilir.Benim attığım dökümanlarda Utf-8 di.
Bu arada "BookShelf" yüklü olmayan arkadaşlar imzamdaki kaynağı ekleyerek cydia'dan direkt olarak yükleyebilirler.
Arkadaşlar text encoding Utf 8 olarak ayarlarsanız sorun çıkmaması lazım.Bende şu an harfler sorunsuz çıkıyor.Belki attığınız dökümanın kodlamasından da kaynaklanıyor olabilir.Benim attığım dökümanlarda Utf-8 di.
Bu arada "BookShelf" yüklü olmayan arkadaşlar imzamdaki kaynağı ekleyerek cydia'dan direkt olarak yükleyebilirler.
İlginç,utf-8 kullanırken bende gayet düzgün çıkıyor.Kullandığınız dökümanın Utf-8 olduğuna eminmisiniz?
Bir de yazı tipini değiştirmeyi deneyin çünkü geriye bir tek o kalıyor.Ben şu an Times New Roman kullanıyorum.Alakalı olacağını sanmıyorum ama bir öneri sadece.
arkadaşlar BookShelf programına uygun pdb formatında kitaplar linke tıklamadan önce boşlukları silmeyi unutmayın :
Ahmet Altan - Icimizde Bir Yer Ahmet Altan-ALDATMAK AHMET ALTAN---KIRAR GÖGSÜNE BASTIRIKEN Cengiz Aytmatov --- Cemile Charles Bukowski - Pis Morugun Notlari Charles_bukowski_kaptan Dostoyevski-- EBEDÎ KOCA dostoyevski_suc_ve_ceza_1 dostoyevski_suc_ve_ceza_2 Dostoyevski-Beyaz_Geceler Dostoyevski--KUMARBAZ Dostoyevski-YERALTINDAN NOTLAR Georges Simenon - Bellanin Olumu J . K . Rowling - Harry Potter 4 J . K . Rowling - Harry Potter AZKABAN J . K . Rowling - Harry Potter SIRLAR ODASI Isaac Asimov_Son Soru ISAAC ASIMOV-VAKIF VE DÜNYA Orhan Pamuk-KAR Orhan Pamuk-BeyazKale Stephan King -TomGordona Asik Olan Kiz Stephen King-buick 8 stephen_king_yesil_yol Tolstoy Anna Karenina 1 tolstoy_anna_karenina_cilt_2 tolstoy_dirilis Turgenyev-Bozkirda_Bir_Kral_Lear Albert Camus VEBA Üstün KIRDAR-Fi--Roman THEODOR STORM -- KIR ATLI (DER SCHIMMELREITER) SIMONE DE BEAUVOIR -- Sessiz Bir Ölüm ORHAN KEMAL-Cemile Mehmed CELAL-Sefil Bir Kadinin Hayati Marion Zimmer Bradley -- BÜYÜ USTASI GASTON LEROUX -- SARI ODANIN ESRARI Franz_Kafka-Degisim Emile Zola-Nana DEAN KOONTZ -- Göz UCUYLA (From The Corner Of His Eye) Christie Golden - Ravenloft - Sislerin Vampiri - 2 CHARLES DICKENS-OLIVER TWIST Barbara Taylor Bradford Yasak iliski Andre_Breton-Nadja Amin_MAALOUF-Dogunun Limanlari