1 hafta süren araştırma ve incelemeden sonra Samsung 932GW 19inç monitörde karar verdim ve dün aldım. İlk 17 lcd monitörümden sonra (tepki süresi 16ms) çok farklı geldi ilk bir saatten sonra çok hoşuma gitmeye başladı ve mükemmele yakın bir görüntü kalitesi var.
ben de mayıs ayında almıştım. Hayırlı olsun, doğru bir seçim yapmışsın, özellikle parlak ekran olması, film izlerken ve oyun oynarken renkleri çok daha canlı göstermesiyle kendini farkettiriyor ama biraz gözleri yorabilir... onu da ekran parlaklığını azaltarak halledebilirsin.... bu arada nereden ve ne kadara aldığını paylaşır mısın?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metbey -- 12 Eylül 2008; 14:25:00 >
Dostum ben Menu-->Magiccolor-->Tam , ayarlarını kullanıyorum film izlerken sadece. Diğer türlü sadece parlaklığı azaltıyorum çünkü çok göz yoruyor. Bu arada Magiccolor ayarı ile normal ayarları bir filmde karşılaştırırsan fark belli oluyor. ( Magiccolor'dan Demo'yu seçersen ortadan ikiye görüntü ayrılıyor , sağdaki eski ayarlar soldakide magiccolor ayaları ordanda farkı rahatlıkla görebilirsin. )
şıkmış ekran. yıllardır eski crt monitörümü kullanıyorum o yüzden pek bilgim yok bunlar hakkında ama biraz burda tkaılınca ben de 932gw almayı düşündüm. ama http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=986&productid=bd52120 mesela burdaki 22' daha ucuz tepki 5ms dvi yok falan filan benim merak ettiğim ne kadar önemli bunlar zaten şimdiki monitörümden sonra 2si de süper gelicektir bana ama kararsız kaldım 932gwnin pahalı ve ufak olması değer mi yoksa almısken 22" mi alsam. oyun+film
şıkmış ekran. yıllardır eski crt monitörümü kullanıyorum o yüzden pek bilgim yok bunlar hakkında ama biraz burda tkaılınca ben de 932gw almayı düşündüm. ama http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=986&productid=bd52120 mesela burdaki 22' daha ucuz tepki 5ms dvi yok falan filan benim merak ettiğim ne kadar önemli bunlar zaten şimdiki monitörümden sonra 2si de süper gelicektir bana ama kararsız kaldım 932gwnin pahalı ve ufak olması değer mi yoksa almısken 22" mi alsam. oyun+film
Arkadaşım eğer dediğine göre oyun ve film için kullanacaksan kesinlikle tepki süresini 2ms olan monitörlerden seçim yapman daha ileriye dönük olur. 932GW seçmemdeki en önemli nedenlerden biri 2ms ve parlak ekran olmasıydı, eğer sende bir mağazada incelersen farkı anlarsın. Boyut olarak bu iş zevk meselesi eğer büyük ve parlak ekran istiyorsan 2232GW modelide mevcut onada bakabilirsin.
Arkadaşım eğer dediğine göre oyun ve film için kullanacaksan kesinlikle tepki süresini 2ms olan monitörlerden seçim yapman daha ileriye dönük olur. 932GW seçmemdeki en önemli nedenlerden biri 2ms ve parlak ekran olmasıydı, eğer sende bir mağazada incelersen farkı anlarsın. Boyut olarak bu iş zevk meselesi eğer büyük ve parlak ekran istiyorsan 2232GW modelide mevcut onada bakabilirsin.
hayırlı olsun ustam anladığım kadarıyla play club kartla 390 lira gelmiş bende almayı düşünüyorum taksit yaptırsam %25lik puan kampanyasından yararlanabilirmiyim