Şimdi Ara

F1 Challange ve Vista

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar F1 Challange 99-02'nin Vista'ya kurulumunda bi sakınca var mıdır?

Orjinalden alıntı: Sanctus Diavolos

arkadaşlar F1 Challange 99-02'nin Vista'ya kurulumunda bi sakınca var mıdır?

Kurup bakmak lazım
    CPU: i7-720qm 1.6 Ghz - 6MB Ön Bellek | 4GB DDR3 1333 Mhz RAM |nVidia GT230M GDDR3 1 GB Ekran kartı 17.3" 1600x900 Led Ekran | | 5/1 Kart okuyucu | HP Web Kamerası | 3 USB, 1 e-sata, 1 HDMI ve 1 VGA Bağlantısı | Blu-Ray Rom | 8 Hücreli Lityum İyon Pil | HP Mobil Uzaktan Kumandası |Windows 7 Home Premium 64 Bit
  • sorun yok ancak diğer yeni modları kurduğun zaman oyun komple bozuluyo ben RH ve 2007 TR modlarını kurmuştum çalışmamakla beraber oyunu bozdular ancak mod yüklemezsen çalışıyo fakat arabalar eski, pek zevk alamayabilirsin
  • ilk olarak oyunu kurup hemen üstüne mod kurdum oyun hata verdi. dünde ilk önce normal oyunu kurdum ve hata vermedi ancak üstüne 2005Rh Mod'u yüklediğimde oyun tekrar hata verdi. yani sorun mod yüklemekte. Stradale'in dediği gibi yani. modsuz olarakta pek tat vermiyor açıkçası o yüzden sildim oyunu

99-02 ye dıger sezonların yamalarını kurunca server kuramaz hale gelıyorum.neden?

ayrıca bu aksam baska bır sorun daha olustu oda artık server lara gıremez oldum

Formula 1 tarihinde bir sezonda yapılan 16 yarışın 15 ini kazanan,10 unda da duble yapan,o sezon içerisinde 27 tur dışında tüm yarışlarda lider giden,halen bu rekorun tek sahibi,f1 tarihinin en mukemmel ikilisi alain prost ve ayrton senna ya sahip olan tek takım.McLAREN
  • server sorunu bende de var galiba genel bi sorun
    CPU: i7-720qm 1.6 Ghz - 6MB Ön Bellek | 4GB DDR3 1333 Mhz RAM |nVidia GT230M GDDR3 1 GB Ekran kartı 17.3" 1600x900 Led Ekran | | 5/1 Kart okuyucu | HP Web Kamerası | 3 USB, 1 e-sata, 1 HDMI ve 1 VGA Bağlantısı | Blu-Ray Rom | 8 Hücreli Lityum İyon Pil | HP Mobil Uzaktan Kumandası |Windows 7 Home Premium 64 Bit
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Nostalji amaçlı ben de oynamak istedim fakat menüler kısmını geçemedim. Sürekli masaüstüne döndü ve hata verdi.

Vista 32bit kullanıyorum. Oyun eski ve vista ile problemler yaşıyor.

Sorunu çözmek ya da xp emulator tarzı bir şey mümkün müdür ?
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.