Arkadaşlar bakıyorum, inceliyorum bir sürü modeli var Sony'nin yakında görme imkanımda olmadı. 2-3 aya kadar notebook u değiştirmeği düşünüyorum. Kriterlerim, yanında taşıycam işe gidip gelirken mümkün olduğunca hafif ve ince olmalı(13'-14!). Notebook ta video format dönüşümleri, photoshop, video editleme kesme biçme vs. gibi işlemler yapıcam işlemci ve ekran kartı iyi olmalı, güçlü olmalı. Lcd ye bağlamak için hdmi çıkışı olmalı, ekran ve ekran kartı hd destekli olmalı...
Arkadaşlar bakıyorum, inceliyorum bir sürü modeli var Sony'nin yakında görme imkanımda olmadı. 2-3 aya kadar notebook u değiştirmeği düşünüyorum. Kriterlerim, yanında taşıycam işe gidip gelirken mümkün olduğunca hafif ve ince olmalı(13'-14!). Notebook ta video format dönüşümleri, photoshop, video editleme kesme biçme vs. gibi işlemler yapıcam işlemci ve ekran kartı iyi olmalı, güçlü olmalı. Lcd ye bağlamak için hdmi çıkışı olmalı, ekran ve ekran kartı hd destekli olmalı...
Bana Sony'nin hangi modelini tavsiye edersiniz?
VAİO Z 590UAB 2.53 GHZ 128 GB SSD MODELDİR.(1.35 KG)
VAİO Z90US 2.8 GHZ (320 GB 7200 RPM) (1.5)
BUNLAR DAHA PİYASAYA ÇIKMADI FAKAT DUYURULAN NOTEBOOKLAR.
4000 DOLAR AYIRDIYSAN BUNLAR WAR.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nurixY -- 12 Eylül 2008; 20:58:50 >
Bende Vaio Z serisini oneririm, ama vaio SZ seriside oldukca ucuzladi, SZ modellerinede goz atabilirsin. Gerci HDMI cikisi olsun istemissin bu durumda tek secenek Z serisi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi painkiller004 -- 12 Eylül 2008; 22:41:48 >
VAIO Z serisini öneririm , yazdığınız kriterlere laptop dünyasında tek uyan o var... *13" ekranda donanımıyla gerçek bir performans canavarı *1,5 kg ağırlığı var *Suya batık taşlardan esinlenilen tuş takımı gerçekten cezbedici ve ekran kalitesi tartışılmaz led teknolojisi
ıntel pıyasanın tekel gıbı bıde amd war oda kendıne halıyok bır haber okumustum ıntel mecbur kaldıgında 4 cekırdeklı(masausutu) ıcın 100 dolar a cekebılecegını okumustum.ıntel ısın cakallığını dusunuyo.
fark olurmu dersen bence olur. ama ilk cıktığında almak mantıklı değil.
Doğru diyorsun bakalım çıksın nasıl olacak. Ayrıca 4 çekirdeğe ihtiyaç var mı veya 4 çekirdeği yazılımlar kullanabilecek mi o da bir sorun, 64bit bile yıllardır yaygınlaşamadı...