Vodafone da numarının kimin üzerine kayıtlı olduğunu nasıl öğrenebilriz ?
11842 arayıp denedim kimlik bilgileri gizli olduğu için öğrenemedim.,KIM 542xxxxxxx yazıp 7070 e gönderdim.Bayiye gidip kontör yükletmeyi denedim yüklerken teyit için isim soyad söylüyorlarmış fakat bundanda sonuç alamadım(teyiti yapmadılar direk yüklüyorlar).
Arkadaşlar acil olarak yapmam lazım bunu,yardımcı olursanız çok sevinirim.
:)ilk başta onu denedim,denemez olurmuyum.Bendeki şansın ben.......adamlar çakal çıktı.Birine sordum isim veremeyiz dedi,birine sordum bilgileri gizli dedi.Kontör yanlış numaraya gitmesin onun için söylüyorum dedim,bilmiyorum numarayı düzgün öğrenin daha sonra gelin atalım dedi:(
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efe7822 -- 15 Eylül 2008; 12:23:42 >
rehbere kayıtlı değilse parça kontor esnasında çıkmaz. yedek yada adres değişikliği yada buna benzer işlem yapılması lazımm. yinede merak ettim bu senin için neden bu kadar önemli :D
quote:
Orjinalden alıntı: piri.reis
eğer kontörlü olduğunu tahmin ediyorsan cepshpa git. şu numaraya kontör yüklemek istiyorum de.
sana ad soyad söyleyecek doğrumu diye soracak. ismi öğrendikten sonra yok bu değildi der çıkarsın.
bizim buralarda işe yarıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alikirez -- 22 Eylül 2008; 18:16:06 >
rehbere kayıtlı değilse parça kontor esnasında çıkmaz. yedek yada adres değişikliği yada buna benzer işlem yapılması lazımm. yinede merak ettim bu senin için neden bu kadar önemli :D
quote:
Orjinalden alıntı: piri.reis
eğer kontörlü olduğunu tahmin ediyorsan cepshpa git. şu numaraya kontör yüklemek istiyorum de.
sana ad soyad söyleyecek doğrumu diye soracak. ismi öğrendikten sonra yok bu değildi der çıkarsın.