Evet arkadaşlar telefonumun 2-3 tane tuşu sıvı teması nedeniyle çalışmıyordu bende servise göndereyim dedim en yakın adana vardı oraya gönderdim bana ücret karşılığı yapılabilir dediler tamam dedim ücreti kabul ettim daha sonra telefonunuz tamir edilemiyor dediler bana geri yolladılar telefonun tuşla hiç alakası olmayan ekranı çıkatılmış arka metal kısmı kırılmış içinden kamerayla alakalı bir parçası resmen çalınmış ön kameranın camı kırılmış bırakın telefonun açılmasını kızağı bile açılmıyor gönderdiğime pişman oldum sadece 2-3 tuşu basmıyordu öyle kullanırdım her bi fonksiyonuda sağlamdı ben şimdi napabilirim adamları aradığımda bana küstah küstah tüketici hakem heyetine git diyorlar adanada olsam ben onlara gösterirdim
benim bildiğim genpa sıvı temaslı telefonların fotografını çekiyor.. sorunun ile ilgili http://www.genpa.com.tr/_bize_ulasin sayfasından şikayet mailı yaz. mutalaka geri dönüp bilgi veriyorlar.
Bende telpaya göndermişdim k750 lelefonumu tuşlar basmıyodu geldi telefon ama şimdide camerası calışmıyor bu 2 gönderişim hala aynı sorun sinirden beynimden ateş cıkıyo şu an yakınımda biryerde olsa servis elemanlarının 1 2 tanesini öldürürüm ..