Arkadaşlar dün akşam İzmirde eni açılan DArty'e gittim. Orada LCD fiyatlarını inceledim. Aynı zamanda TeknoSA'ya gittim. Orada dabir arkadaşla göüştük fiyat aldım. Bana bir LG ve bir Samsung olmak üzere 2 LCD önerdi.
Samsung - LE40N87BDX/XEH - Peşin : 1,999 YTL / 12 Taksit : 174,92*12 =2,099 Ytl Çözünürlük : 1920*1080 Pralaklık : 550 cd/m2 HDMI: 3 Adet Yanıt Süresi : 8 ms Güç Tüketimi : 240 W
LG - 42LG5000 - Peşin 1,999 Ytl / 12 Taksit : 191,58*12 = 2,299 Ytl Çözünürlük : 1920*1080 Parlaklık : 500 cd/m2 HDMI : 2 Adet Yanıt Süresi : 5 ms Güç Tüketimi : 275w
Bilgiler yukarıda belirttiğim şekilde, bu belirttiğim ürünleri kullanan, ürünler hakkında bilgisi olanlardan yorum ve tavsiyelerini bekliyorum... Saygılar...
ben internet üzerinden ürün alımlarında tereddüt ediyorum. o yüzden internetten almaya cesaretim yok. ayrıca garanti durumları benim için önemli. O konuda tereddütte olmak istemem. Ama bu fiyat aralığında bu özelliklerde başka tv önerileriniz varsa sevinirim. Maximum 2,200'e kadar düşünüyorum taksitli olarak. Saygılar..
o zaman xv serisine başka mağazalarda bak dostum.kampanya yapan vardır yada uygun fiyatla satan bir yer olabilir.malum kampanyalar eksik olmuyor. Saygılar
arkadaşım, lg mi , samsung mu derseniz , ben size samsung derim ama. belirttiniz model yakında müzede sergilenecek yani o derece eski. neden bunu tercih ettiniz ki.
tv'lerden çok fazla anlamıyorum. Fiyatıda iyi gibi geldi. Alınmayacak kadar eski ise. Onu iptal edeyim bari. Peki dediğim fiyatta yeni model olarak ne var bildiğiniz..
42" ekran boyutu istiyorum.. 2200 Taksitli olarka alabilirim.. Uydu ve DVd izleyeceğim.. Bol bol maç izlerim.. PS2 var onu takabilirim.. İzleme mesafesi 3-3,5 metre arası.. Güneş gören bir salonda izleyeceğim.. Sanırım bu bilgiler şimdilik yeterli olur.. Saygılar..
Dostum anladığım kadarı ile ana tema tv yayını izlemek.
Sana tavsiyelerimi şöyle sıralayabilirim tercih tamamen sana ait.
"Bol bol maç izlerim" dediğin için öncelikle plazma seçeneği sunmak istedim sana tepki süreleri 0.001 ms'dir ve kontrast oranı native 15.000, Dinamik kontrast 500.000'dir ki LCD'lerde bu rakamlar HAYAL
Panasonic 42" PX80E plazma (Yansıma oranı ne olur bilemiyorum)
Lg nin renkleri ve tonlamaları çok daha iyi. yani gerçekçi diyelim.samsunglarda tonlar çok abartı. LG 32 Lg5000 aldım ölü piksel çıktı onun haricinde memnunum da bu ölü piksel olayını napacaz bilmiyorum?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dred -- 12 Eylül 2008; 23:00:47 >