no services sorunu bende de var şu anda...avea hattına no service diyor tcell ile rahat çalışıyor...sonra baktım ki imei kayıtlı değilmiş...dün akşam gittim pasaportla birlikte cihazı kayıt ettirdim...şu anda imei numaram kayıtlı gözüküyor araştırdım fakat hala avea ile "no service " uyarısını alıyorum...bana 2-3 gün içinde kaydolur demişlerdi...2-3 gün daha beklicem ve eğer hala avea da " no service" uyarısını alırsam avea hattımı kırıp atıcam tcell alıcam başka bi çarem kalmadı saçlarıma aklar düştü yeter artık
arkadaşlar üşenmezseniz telefonu yeniden kurun bu sefer fake imei gerekn yükseltme biçimi ile deneyin zaten sahte imei girdiğiniz için sorun olmuyor boşuna zaman kaybetmeyin.ilerleyen zamanlarda pasaport bulduğunuzda yine ziphone ile telefona bağlanıp eski imeisine dönebiliyorsunuz.bilginize
Arkadaşlar bişey sorucam.. Yurtdışından telefon aldık getirdik diyelim.Onu pasaporta kaydettirmek için ne kadar zamanımız var ? Ve en fazla kaç telefon kaydoluo bi pasaporta ?
Arkadaşlar bişey sorucam.. Yurtdışından telefon aldık getirdik diyelim.Onu pasaporta kaydettirmek için ne kadar zamanımız var ? Ve en fazla kaç telefon kaydoluo bi pasaporta ?
Şimdiden cvplar için teşekkürler
mukunse en fazla 1 haftada kaydetırmende fayda var bır pasaporta yılda sadece 1 tel kaydı mumkun pazar gunu trcell den alınmıs bılgılerdır .
mukunse en fazla 1 haftada kaydetırmende fayda var bır pasaporta yılda sadece 1 tel kaydı mumkun pazar gunu trcell den alınmıs bılgılerdır .
Yılda bir değil, bir pasaport ile sadece 2 yılda bir kayıt yapılabiliniyor.
Arkadaşlar bu no service olayı benim teldede var. Imei kaydettiren arkadaşlar şuanda telinizde sorun varmı sorun imeidenmi kaynaklanıyor ?? Benim hattım avea ama türkceli çalıştırıyor, aveayı çalıştırmıyor bilgilendirirseniz sevinirim.
Nasıl yani turkcelden bayiinden yada vodafoneden aldığımız iphone da kayıt ettirmemiz mi gerekiyor
Arkadaşlar bu no service olayı benim teldede var. Imei kaydettiren arkadaşlar şuanda telinizde sorun varmı sorun imeidenmi kaynaklanıyor ?? Benim hattım avea ama türkceli çalıştırıyor, aveayı çalıştırmıyor bilgilendirirseniz sevinirim.