Arkadaşlar selamlar... Bu ürün hakkında detaylı bilgileriniz ve kullanan arkadaşların ürün hakkındaki yorumlarını buraya yazarsa çok mutlu olurum.. Teşekkürler..
Hepsiburada.com 'a baktım.Tek yorum yazmışlar: NG 800 telefonumu yaklaşık 2 aydır kullanıyorum. Her iki hatla da mükemmel görüşme yapılıyor. Mp3 zil sesi yapıyorsun. Fotoğraf ve video kalitesi tatminkar. Şarjı 5 gün kadar gidiyor. Ele çok güzel oturuyor. Boyutu diğer çift hatlılarla aynı olmasına rağmen tuş takımı çok ergonomik. En güzel yanı da dışı yumuşak plastikle kaplı gibi. Metal çerçeve telefonun ekstra koruması. Tavsiye ederim...
bir arkadaşım kullanıyor bu telefonu, görünüşü hoş, plastiği kaliteli hissi veriyor ancak arkadaş ikinci hattan konuşmanın çok problemli olduğundan şikayetçi. Kullananların yorumlarını araştırmakta fayda var...
EKLEME: İnternetten bulduğum bir yorum;
"SAKIN HA SAKIN 29.08.2008 Arkadaşlar ben bu telefonu aldım 10 gün kullamadım karşı tarafa sesi kötü gönderiyor ve sinyali baz istasyonun yanında bile gidip geliyor.avuç içine aldınız mı elinizden etkilenip sinyali zayıflıyor.Gelen seside ya tam yükseltiyor veya duyulmayacak kadar kısıyor.VE bu yüzden bunu başka ilde olduğum için iade edemedim ve telefonculara satmak istedim kutusunda daha hiç kullanamadan 50 ytl bile veren olmadı.sırf onun için ist ye döndüm 10 günde 50 YTL zararla iade ettim.ALMAMAKLA iyi yaparsınız Murat BİLGİÇ"
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thedeparted -- 24 Ekim 2008; 20:54:59 >