Giriş | |
|
|
|
12 Eylül 2008; 3:55:36
|
|
|
PAZARLIKSIZ 18.000 YTL AYRINTILAR VE RESİMLER İÇİN TIKLA Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
alışverişlerim: baykarizmaizmir(izmir), LAZUSAGI_61(istanbul), ugur67(zonguldak), djaxsi(kütahya), cesur_07(kütahya), yolcux(izmir), tamanya(izmir), ozan47(bursa), erkandere(istanbul), asi_(ordu), recep38(kayseri), bscol(istanbul), HS(ankara), seymen(ankara), FATALIST(istanbul), @lien(ankara), macufuk(istanbul), mersahin(izmir), CreepY__(izmir), _tatar_ (istanbul), DiSaSteR_(izmir), eraykizilcan(izmir), ERGENEKON_07(antalya), junioremre (kars), pestboy(istanbul), noob saibot(izmir), ercucav(izmir), xSerkanxw(ankara), SorrowOcean(antalya), smela(denizli), mitrox(istanbul), red a!ert(izmir), eren1984(ankara), serkan2302(izmir), bigmucit34(istanbul), zamirpolen(izmir), kartalaykut(ankara), msakdogan(izmir), simbil(konya), athloon(tekirdağ), xafer(istanbul), Seminole(istanbul), KLeKS(izmir), LİDER_36(kars), discordia85(istanbul), TLGKOC(kayseri), xafer(istanbul), mpy(istanbul)
|
|
|
|
|
12 Eylül 2008; 9:14:33
|
|
|
hocam bu orginal halimi varmı degiseni ?
|
^Biotech^
İkinci el mesajı:546
Katılım zamanı: 13 Ekim 2006; Şehir: İstanbul,Kadıköy Durum: Forumda
|
 |
|
12 Eylül 2008; 11:32:43
|
|
|
ikinci el araclar bolumune tasirsan daha uygun olur. hayirli satislar.
Sorunsuz alışveriş yaptıklarım : Commander, Romster, FATALIST, digitaldelisi, teper4y, boylum, SCORPION07, HALO®, MENEME2002, ngndrn, Likeliness, okahn, InTerCeptor, tenahiz, mrxpsp3, xatax, B@YMEN, Cisco, Technos; Coldfire ve faithless (satış); baltazar1903, sulidin, ssedobay, kendinibil, sockdreth; mylove; dannemann
|
|
|
|
|
12 Eylül 2008; 20:44:07
|
|
|
güzel bir araba alacak kişiye hayırlı olsun
Aldıklarım;Toksin(kasa), qUba_bjk (LCDmonitor)_kartal_(PsP) güven35(hd aldım) Sattıklarım;Nosferatu`(PsP)Aksesuarları,realtaco (PsP) CeNTiLMeN(Ram+işlemci+Anakart),aakgun78(ekran kartı),umut_67_67(Philips external hd sattım yolcux abimin yardımıyla)cepe35(500 gb hd dwdrw),.adam.(6630 takas hp 514) $U$PeCT RoCKerS (Hp 514 saTıldı)
|
|
|
|
|
4 Ekim 2008; 15:32:07
|
|
|
|
sarp abı canavarı satıyorsun demek,İnşAllah degerını bılecek bırıne gıder.Aracı gordum bılıyorum,sonradan bırsey olmadıysa 10 numara arac...
|
|
|
| Donanım Haber Video İnceleme |
|
|
|
| |
Yeni mesajlar |
Yeni mesajlar yok |
Popüler konu, yeni mesajlar ile |
Popüler konu, yeni mesajlarsız |