Yaa arkadaşlar Abuk Sabuk yerlerden Forumları takip edeceğimize burada biz forumu oluşturalım.... Gerçi çok geç kalınmış bir forum...
Dünya kadar mühendis var toplanırız herhalde....
10 da çıklanacaktı ama olmadı bekliyoruz bakalım...
Şuanda telekomda çalışanlar varsa da maaş ve imkanlarından da bahsedebilirler.....
Elde ettiğim bilgileri arkadaşlarla paylaşmaya çalışacağım
herkese hayırlı ramazanlar...
12 Eylül 2008; 4:55:55
kusura bakma ben bişey yazmadan geçemeyeceğim.
türk telekomda mühendis olmaktansa turkcell de çaycı olurum daha iyi.
Ölümden şüphen varsa, uyuma! Uyumak mecburiyetinde kaldığın gibi, ölmeye de mahkumsun. Eğer dirilmekten şüphe ediyorsan, uykudan uyanma! Uykudan uyandığın gibi öldükten sonra da dirileceksin...
piri.reis
Uzaklaştırılmış 4 gün cezanın 3 günü kaldı.
12 Eylül 2008; 7:44:15
quote:
Orjinalden alıntı: msdmadaxe
sağolun be arkadaşlar çok moral verdiniz....
tanıdığın varsa olur senin iş merak etme.
bu ülkede bilgiden, çok tanıdığı olanlar konuşur.
nerde olursa olsun turk telekomla ilgili bir konu olduktan sonra arkadaşların yazacağı ilk şey budur.
konunun senle alakası yok. üzerine alınma. turk telekoma
ben de mühendisim... sınava falan girmedim... telekom şartları duyduğum kadarı ile iyi... yalnız turkcell gibi bir gsm operatöründe çalışan birisinden durumunun iyi olmayacağı da aşikar... ama bizim evde kiracımız telekomda çalışan bir işçi teknisyen aylık 2750 lira alıyor yuh diyorum böyle yerlerde genelde işçilere mühendisten fazla veriyorlar ve daha çok sosyal hak tanıyorlar... umarım kazanırsın işsiz olmaktan her zaman iyidir...
sağolun arkadaşlar hayırlısı bakalım... Zaten bende de memur mantığı yok kendimi geliştirip daha iyi yerleri hedefliyorum bakalım... hayırlısı :)
Ölümden şüphen varsa, uyuma! Uyumak mecburiyetinde kaldığın gibi, ölmeye de mahkumsun. Eğer dirilmekten şüphe ediyorsan, uykudan uyanma! Uykudan uyandığın gibi öldükten sonra da dirileceksin...
Arkadaşlar işe giriş direk parti kanadından geçiyor.Partilerde adamınzı varsa kafanız rahat olsun.
Ancak işe giren birçok mühendis işten ayrıldı.Gece gündüz demeden çalışmak durumundasınız.Grevdi vs.di bunların hepsinde çalışıosunuz.Baya zormuş benden söylemesi...
Birde çalışanlar eski kafa uyuşma problemi olacaktır büyük ihtimalle