Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
SAMSUNG 6 SERİSİ KULLANICILARI

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> TV ve Projeksiyon >> SAMSUNG 6 SERİSİ KULLANICILARI Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
hasar_vakti

12 Eylül 2008; 1:39:05 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaşlar forumda samsung 6 serisi kullanan kaç kişi var memnun olup olmadıklarını yazarlarsa çok sevinirim 1 ay içinde almayı düşünüyorum .birde dikkatimi çeken bişey oldu kaliteli bir tv olmasına rağmen 6 serisi için açılmış özel bir topik göremedim neden acaba.yoksa benim mi gözümden kaçmış saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasar_vakti -- 12 Eylül 2008; 1:41:00 >

Am@deus

12 Eylül 2008; 2:03:07 

Sevgili arkadaşım gözünden kaçan topic -6-serisinin sorunları dikkatli okumanı tavsiye ederim Bu tv,yi inceledinmi saygılar...

scorpio0311

12 Eylül 2008; 11:50:56 

Ben 40A656 kullanıyorum bir süredir ve bahsedilen sorunların hiçbirini yaşamadım, aksine tüm magazalarda diger tv lerle yanyana izleyip kıyaslama şansım oldu ve henüz bu tv den daha net ve canlı görüntü izlemedim hiçbir tv de... panelin çok parlak oldugu ve gün ışıgının yogun oldugu ortamlarda hafif yansıma yaptıgı dogrudur ama siyahları keskin gösteren de bu ultra clear paneldir.. henüz hd yayın kaynagı baglamadım evimde, dt sd yayınlar bile son derece tatmin edici... Çıktıgında fiyat seviyesi epeyce yüksekti ve 46 inc alamamıstım ama şu an 46 bile makul seviyelere düştü.., Fiyat düşüşü model eskimesinden ziyade Euro kurundaki düşüşten kaynaklanıyor.. Bu seriyi düşünen arkadaşlara kesinlikle tavsiye ederim.. Panel problemi yaşayan arkadaşların azınlıkta oldugunu düşünüyorum fakat bir kötü örnek genelleme yapılmasına sebep olmakta..

Siyah-Beyaz
Ölüm-Yaşam
taner11

Sisteme Gözat

12 Eylül 2008; 11:58:21 

Aynen katılıyorum.nedense bu lcd için birileri kötü şeyler söyleme gereği hissediyo.bence çok güzel bi lcd görüntü kalitesi birçok lcd den daha iyi.bu fiyata süper bence ben kullanıyorum memnunum.ama lcd yi almadan bayisinde ölü piksel vs kontrolü yapmanı öneririm
quote:

Orjinalden alıntı: scorpio0311

Ben 40A656 kullanıyorum bir süredir ve bahsedilen sorunların hiçbirini yaşamadım, aksine tüm magazalarda diger tv lerle yanyana izleyip kıyaslama şansım oldu ve henüz bu tv den daha net ve canlı görüntü izlemedim hiçbir tv de... panelin çok parlak oldugu ve gün ışıgının yogun oldugu ortamlarda hafif yansıma yaptıgı dogrudur ama siyahları keskin gösteren de bu ultra clear paneldir.. henüz hd yayın kaynagı baglamadım evimde, dt sd yayınlar bile son derece tatmin edici... Çıktıgında fiyat seviyesi epeyce yüksekti ve 46 inc alamamıstım ama şu an 46 bile makul seviyelere düştü.., Fiyat düşüşü model eskimesinden ziyade Euro kurundaki düşüşten kaynaklanıyor.. Bu seriyi düşünen arkadaşlara kesinlikle tavsiye ederim.. Panel problemi yaşayan arkadaşların azınlıkta oldugunu düşünüyorum fakat bir kötü örnek genelleme yapılmasına sebep olmakta..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taner11 -- 12 Eylül 2008; 11:59:45 >

Am@deus

12 Eylül 2008; 16:08:36 

Arkadaşlar hepsi tabıki kötü olamaz bazısında çıkar bazısında çıkmaz forumda 7 8 kişi sorunları anlatmış bunlar direkt kullanıcı TİTREME sorunu var test edin ve bu paneldeki en büyük sorun ise KIRMIZI,lardaki başarısızlık -Kırmızının ekrana baskın çıkmasıdır- bu defalarca burda incelendi Eger o kırmızıdan hoşlanıyorsanız ve yapay olmayan renkler hoşunua gidiyorsa bilemem

fh-b170

12 Eylül 2008; 20:31:20 

quote:

Arkadaşlar hepsi tabıki kötü olamaz bazısında çıkar bazısında çıkmaz forumda 7 8 kişi sorunları anlatmış bunlar direkt kullanıcı TİTREME sorunu var test edin ve bu paneldeki en büyük sorun ise KIRMIZI,lardaki başarısızlık -Kırmızının ekrana baskın çıkmasıdır- bu defalarca burda incelendi Eger o kırmızıdan hoşlanıyorsanız ve yapay olmayan renkler hoşunua gidiyorsa bilemem
arkadaşlar 32" kullanıyorum xbox360 ve pc için, çok memnunum kırmızı ile ilgili yorumların aksine renkler çok başarılı.. ve meşhur titreme sorunu nedir anlamadım. hangi kaynaktan nasıl oluyor bu sorun . biri tam olarak bi anlatsada bende kendi monitörümü test etsem..ben sadece pc bağlantımda hdmi'den ( 1080p olarak) vga'daki kadar başarılı görüntü alamadım. bunuda kabloma bağlıyorum..tez 1080p destekli 1.3 v hdmi kablosu alıp deneyeceğim..bide yabancı forumlarda bahsedilen game modunun kötü oluşundan kasıt nedir onuda anlamadım. xbox360 da 1080p'de game modunda oynuyorum sürekli ve seyretmek zevk veriyor..ben fevkalade memnunum ve tavisiye ederim. ha sana arızalı yada sorunlu ürün denk gelir ona bişey diyemem. ben riskleri göze alıp ib'den aldım fakat hiç bi sorunla karşılaşmadım. çekiniyorsan anadolu garantili alırsın olur biter. ve çok düştü fiyatlar zaten..çekinmeden al..sd kullanacaksan kaliteli bi scart edin. ..
hasar_vakti

13 Eylül 2008; 2:36:50 

2 yıla yakındır takip ediyorum lcd olayını anladığım bi kaç şey var.birincisi bilgisi olan olmayan konuşuyor.ikincisi devamlı yeni modeller çıkıyor ve bu işin sonu yok.üçüncüsü sd yayın kalitesiyle lcd tv ler hakkında yorum yapmak yanlış ve hd yayınlarda çoğunun görüntü kalitesi birbirine yakın.samsung 6 serisine gelince 50 000 1 harika bir kontrast ,100 hertz ,ultra clear panel,usb mevcut dış görünümü süper mağazalarda karşılaştırdığım zaman görüntü sony den bile kaliteli daha neden kötüleniyor anlamadım.birde anadolu elektronik garantisi olursa bir problem olacağını zannetmiyorum.ayrıca kullanan arkadaşlar fotolar eklerse çok sevinirim.

hasar_vakti

13 Eylül 2008; 2:40:03 

bi şey daha belirtmek isterim samsungun r ve üstü serilerinin tamamının görüntüsü sonylerden iydir.bunu gözüme güvenerek ve en az on mağazada yaptığım gözlemlerime dayanarak söylüyorum.

Am@deus

13 Eylül 2008; 3:36:52 

Bende sizi anlamıyorum arkadaşlar..... Judder (Titreme) Problemi -hdmi bağlantıda ps3den alınan ama neticede pc ye hdmi üzerinden bağlantı kurulursa kırmızıların baskın çıkması hepsinde olmasada benim diyecegim budur Ama arkadaş alır kendi seçimidir Düşük model olmasına rağmen sony v serisi ve 6 serisi aynı kaynaktan aynı yayın ile besleniyordu Samsung daha başarılıydı tabıki ama sony görüntü daha dogaldı fh-b170 ayrıca o topicte aynı soruları yine sormuşsun ve arkadaşlar yardımcı olmuşlar hasar_vakti tabıki sd ölçü değil ama bu panel 50 000 1 güveniyorsan onlar gerçek değerler değildir samsung bu ve bunun gibi konularda hala yüksek tazminatlar ödemektedir yanılmıyorsam sharp,a ödüyorlardı Ben ise yakın zamana kadar 6 serisi düşünüyordum halada aklıma geliyor ama sonyw4500 çıktı sayılır tosch zf serisi fiyat+performansta bir numara o bakımdan vaz geçtim ALBANİ sayesinde üç sayfa yazı yazmış orda okuyunuz lütfen, Paneliniz şimdiden hayırlı olsun güle güle kullanın...

DXM06

13 Eylül 2008; 4:35:21 

2 haftadır LE32A656 kullanıyorum.
Uygun kalibrasyon ayarları (internetten araştırmala -armut piş ağzıma düş yok) ve uygun firmware güncellemeleri ile son derece tatmin edici bir panel. tavsiye ediyorum.

şu kırmızı baskın falan lafınıda görmekten bıktım diyebilirim
monütörü açtığım günden bu yana kırmızının hiçbir baskınlığını görmedim.
AV forumlarında yanlış offset yanlış kalibrasyon ya da yanlış tercih mi diyelim artık neyse o kişinin aldığı SSler yüzünden millet kırmızı baskın diyip duruyor anlamak mümkün değil.

hasar_vakti

14 Eylül 2008; 15:41:49 

acaba 40 inç 6 serisi yerine 46 inç 5 serisi düşünsem fikirleriniz ne our acaba.ne amaçla alacaksın diye soracak olursanız. önce dsmart ileride hd smart yada digi plus notbook bağlayacam sinema ve futbol ps3 de almayı düşünüyorum. yani arkadaşlar kısacası lcd tvlerin tüm nimetlerinden faydalanmak istiyorum.

DXM06

14 Eylül 2008; 17:55:13 

yeni nesil paneller eski panellerden daha iyi görüntü kalitesinde olduklarında çoğu kişi hemfikir bravia engine II, samsung 6.seri bir önceki seriden üstünler.

ben 5.seri 40" yerine 6.seri 32 aldım
odam küçük olduğundan bana 32 yetiyor birde esas ps3 için almıştım tv olarak kullanmıyorum

evliysen hanımla film izlerim milletle maç izlerim diyorsan o zaman daha büyük ekran al görüntü kalitesini Hd yayın telafi eder

hasar_vakti

17 Eylül 2008; 2:11:44 

hayda iyi mi 7 8 9 serileri çıkmış.gelde çık işin içinden şimdi.teknolojiye yetişilmiyorki

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> TV ve Projeksiyon >> SAMSUNG 6 SERİSİ KULLANICILARI Sayfa: [1]
Buraya git: