Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
cizik disk tamiri acil ltfn

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Depolama >> cizik disk tamiri acil ltfn Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
cheetlack

11 Eylül 2008; 23:59:25 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

akadaşlar bende kafanın çizmiş olduğu disk var ve ben bu verileri kurtarmak istiyorum yani ozetleyim diski çizilmiş bir harddiskten veri kurtarabilirmiyim nasıl yada yapılabilirmi acil yardım lütfen çok acil

murat şahin
dejaay

Sisteme Gözat

12 Eylül 2008; 0:22:18 

O disk çalışmıyor ise çok zor.. Bu işi profesyonel yapan yerler var ancak büyük meblağlar isterler.

cheetlack

12 Eylül 2008; 7:54:42 

dejaay disk dönüyor ama kafa yerinde durmuyor:) tşk edrim tafsiyen için içini açıp baktım kafa sürekli bir ileri bir geri hareket ediyor bana bu konuda yardımcı olun lütfen 27 yılın hatırası var ve birdaha bulmam imkansız ortalama nekadar tutar 5 gb resim var ortalama yada burada bana yardımcı olabilecek biri varmı

murat şahin
dejaay

Sisteme Gözat

12 Eylül 2008; 20:33:22 

quote:

Orjinalden alıntı: cheetlack

dejaay disk dönüyor ama kafa yerinde durmuyor:) tşk edrim tafsiyen için içini açıp baktım kafa sürekli bir ileri bir geri hareket ediyor bana bu konuda yardımcı olun lütfen 27 yılın hatırası var ve birdaha bulmam imkansız ortalama nekadar tutar 5 gb resim var ortalama yada burada bana yardımcı olabilecek biri varmı

Dostum bahsettiğim profesyonel yardımlar 1000-2000ytlden başlıyor.

Aslında hdd konusunda bilgili bir teknik servise gidip tavsiye alsanız iyi olur. Belki onarılabilir de..

cheetlack

12 Eylül 2008; 20:58:02 

dostunm tafsiyen için teşekkür ederim sanırım senden başka bu formlara bakan yok saolasın

murat şahin
dejaay

Sisteme Gözat

12 Eylül 2008; 22:46:41 

quote:

Orjinalden alıntı: cheetlack

dostunm tafsiyen için teşekkür ederim sanırım senden başka bu formlara bakan yok saolasın

Var aslında da..
Şimdi ben de bildiğim kadar yorum yapabiliyorum ancak bu bilgi kurtarma işi gerçekten çok maaliyetli bir iş. Diskinizin markası nedir bilmiyorum ancak teknik servisine bir telefon edip bilgi alabilir, danışabilirsiniz.

HDD niz çalışsa ve bilgisayar görse, dosya kurtarma yazılımları ile bilgileri kurtarmak %90 oranında mümkün ancak belli ki diskde fiziksel bir arıza meydana gelmiş.

Bilgisayara bağladınız mı hiç? Bağladığınızda durum nedir?

cheetlack

13 Eylül 2008; 18:59:36 

arkadaşım şöle söliim pc ye bağladım ama ben düşürdüm bunu sert düştü ama pc ye taktım içinden cızırtı geldi ve bende içini açtım kafa diski çizmiş o şekilde yani açık çalıştırmaya çalıştım ama bu seferde kafa sapıttı ileri geri gidip gelior takırtı yapmaya başlıyor durmuyr yani aslna başka bir hadd,sk daha alp içinideğişmeyi şünüyrum d,isk bölümünü ama olurmu olmazmı ondan şüpheliyim eğer okuyacaını bilsem alıp değiştiririm yeni riske atamam olmayabi,lilik var sonuçta benim öğrenmek istediğim diski değştiim zaman yani sağlam kutunun için koyduğum zxamançizikte olsa okurmu yada çizik diski nasıl outabilirim buçok öne-mli gerçekten saol bu arada tekrardan elbette okuyanlar yorumlayanlar var ama kimse gelmedimerak ettim aslında merak gerektiren bir konu yardımı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler

murat şahin
cheetlack

13 Eylül 2008; 19:01:39 

bu arada pc ye taktığımda görmüyor -beni umutlandıran sadece dönmesi yaa ben bu işi çok merak ettim iyice öğrenmem lazım

murat şahin
cimbomluevrim

15 Eylül 2008; 15:05:40 

İşletim sistemi açılsaydı kurtarıcı programlarla kurtarabilirdin belkide.Çok zor kardeş profesyonel iş gerektirio gibi gözüküyo.

FischeerSAm

16 Eylül 2008; 15:52:22 

Kardeşim kesinlikle şu siteyi öneriririm anlatılıyor bu sitede
http://www.metacafe.com/watch/891163/fix_scratched_cd_dvd_for_free/

cheetlack

17 Eylül 2008; 21:31:05 

kardeş saolasın baktım siteye ama burada hep cd anlatımı var benimki harddisk yani kaş yapalım derken göz çıkarmayalım harddisk anlatımı yok peki cd de uygulanan şeyler harddisk te olurmu?

murat şahin
cheetlack

19 Eylül 2008; 23:17:26 

yaa bu konuda fikri olan yokmu bilen yani?

murat şahin
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Depolama >> cizik disk tamiri acil ltfn Sayfa: [1]
Buraya git: