arkadaşlar hd4850 alıca 350w peak olan güç kaynağımı değiştirdim, pek çok seçenek arasından SilverStone ST50EF Plus 500W model psu aldım acaba hata mı ettim, silverstone çok güvendiğim bir markadır ancak alıntı yaptığım şu yazı beni korkuttu. sizce nasıl bir psu , 1 gündür kullandığım kadarıyla aşırı yüklenmede bile çok sessiz olduğu ve sistemin eskisinden çok daha stabil çalıştığını söyleyebilirim, bu psu hakkında neler söylersiniz??
quote:
Orjinalden alıntı: fenomenhaa
güncel kompenentler neredeyse tamemen +12v railini kullanmaktadır (yeni psuların ağırlıklı olarak +12v kullanılmasını nedeni)yani 500w sadece 18-22A +12v ra,lini veren bir psu yerine yine 500w ancak 30+A +12v verebilen psu tercih etmelisiniz
Dual +12V outputs (up to 36A combined) sağol verdiği linki inceledim bu mudur 36A mı yani. bu arada parantez içinde yazdıkların mı iyi yoksa ss mu pek anlaşılmıyor da
Dual +12V outputs (up to 36A combined) sağol verdiği linki inceledim bu mudur 36A mı yani. bu arada parantez içinde yazdıkların mı iyi yoksa ss mu pek anlaşılmıyor da