İkinci el mesajı:263
Katılım zamanı: 23 Şubat 2007; Şehir: Ankara Durum: Forumda
22 Kasım 2008; 2:55:01
Geçen yaz kapalı bir yerde 6 saat son ses çalıştırdığımdan alet bir anda gitti Tamiri için fazla vaktim olmadığı için (babam tatilden dönüyordu) manisada bir arkadaştan aynısını 170 liraya aldım. Artık ihtiyacım olmadığı için tamir ettirmekte istemiyorum. Ankara içi satış öncelikli çünkü sorunun tam olarak ne olduğunu bilmiyorum. İşten anlayan bir arkadaş bakıp inceleyip alabilir. Fiyat 40 Lira.
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazarusuo -- 20 Kasım 2008; 3:15:48 >
İkinci el mesajı:263
Katılım zamanı: 23 Şubat 2007; Şehir: Ankara Durum: Forumda
29 Ekim 2008; 13:39:07
Hocam ben bu işten pek anlamam. O yüzden alıcının ankara olması ilk tercihim. Görür cihazı ne nedir anlar öyle alır. Yukarıda arızanın nasıl çıktığını belirttim. Eğer yakından görmek istediğiniz bir yeri varsa oranında resmini çekip gönderebilirim. Ekranın çalışma olayına gelince içindeki sigortayı değiştirince ekran geliyor sonra sigorta tekrar atıyor.
İkinci el mesajı:222
Katılım zamanı: 16 Eylül 2007; Şehir: İzmir Durum: Forumda değil
11 Kasım 2008; 15:25:43
hayırlı satışlar dilaerim anfi kaliteli bi hi fi anfisi. eski zamanların anfilerinden bendede technics var yıllarca kullanıyorum benimki mos fet anfi. seninki entegre anfi elektronik müh olarak arızan basit. sogutucuya bağlı entegre anfi yanmış onu değiştirirsen çalışır durumda olacaktırç genelde entegre anfiler çabuk bozulur tabiki son seste çok ısınıp yanıyor.