arkadaşlar annemde bizde bi klima alalım deyip duruo..iklimsaya gitmiş mitsubishini heavy 900btuluğuna 864 lira demişler bende klima konusunda hiç bi bilgim olmadığı için yorum yapamdım.siz aklıma geldiniz..ben mersinde oturuyorum..bizim için ısıtma okadar deilde soğutma çok önmli..okuduğum kadar nem de önmliymiş..ee bizim burdada nem çok..odamızın büyklüğü 15 m2..odamız da doğu kuzey cepheli..güneş görmeye gelince az güneş görüo ama kesnlikle de kuytu falan deil.bazılarınız için ii bi güneş görmedir de bizim için gün boyu güneş görme iidir..ha bide aklıma geldi bizim burda servis ağında sorunyaşamayız da mitsubishini parça fiyatları nasıl?inverter mi alalım yoksa düzünümü ikisinn farkını pek bilmiyorum açıkçası biz bide 24 saat yakmayız..günde 6 8 saat yakarız anca..bide arklar bzim için yaktığı elektrkte önemli..bize bu yönde yardım ederseniz sevinirm aslında bütçemizde çok denilemz bizm için 864 lira ideal gibi..bu klima üzerinden gitsek ii olur sanırsam..cvplarınız için teşkkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krKRAL -- 11 Eylül 2008; 23:42:19 >
6 8 saat yakacaksan kesinlikle düz al, 15 m2 icin 9000 mi 12000 mi bence önce servis kesif yapsın kafadan alma hem böylece sıkınıtı yaparsan iklimsa çözmek zorunda aksi durumda kendin sectin 9000 i derler. sadece sogutma yapacaksan yarı fiyatına olan klimalardan da alabilirsin. mitsu gibi üst grup klimalar daha cok ısıtma icin tercih ediliyor.
ya yok keşife gelecekler zatende..ya ısnmadada kullanırız da soğtma daha önemli..klimayı nerdeyse bi kere alacaz..onun için ii bişey olsun die uğraşıoz..
İklimsada bir kaç model sordum ,keşif fişi ile ilgili konuya gelince müşteri isterse düzenleriz gibi bir yanıt verdiler,birkaç soru daha sorunca hiç bir servisin vermediği bir yanıt aldım "eğer sadece keşif yaptıracaksanız gelmeyelim çünkü vaktimiz az" buna çok şaşırdım ve kızdım,çünkü bildiğim kadarıyla çoğu keşif ücretsiz ve şartsız yapılıyor..bu yüzden iklimsa anında listemden çıkmış oldu,çünkü böyle bir yaklaşım gösteren ilerde olası bir sorun yaşadığımda aynı tavrı gösterecektir büyük ihtimal. Bu küçük tecrübemi not etmek istedim.
Gigabyte P35 DS3- İntel 7200 - 250gb Seagate 16mb- 2 Gb Ddr2-800hz Kingston- Sapphire HD3850 512mb Gddr3- LG Dvd-Rw- Aver TV studio 203- ThermalT@ke Soprano RS-101 pencereli 400w- 22 Samsung 226Bw Lcd- 4x1 Creative...
İklimsada bir kaç model sordum ,keşif fişi ile ilgili konuya gelince müşteri isterse düzenleriz gibi bir yanıt verdiler,birkaç soru daha sorunca hiç bir servisin vermediği bir yanıt aldım "eğer sadece keşif yaptıracaksanız gelmeyelim çünkü vaktimiz az" buna çok şaşırdım ve kızdım,çünkü bildiğim kadarıyla çoğu keşif ücretsiz ve şartsız yapılıyor..bu yüzden iklimsa anında listemden çıkmış oldu,çünkü böyle bir yaklaşım gösteren ilerde olası bir sorun yaşadığımda aynı tavrı gösterecektir büyük ihtimal. Bu küçük tecrübemi not etmek istedim.
siz keşif istiyorum diyecektiniz onlarda paşa paşa geleceklerdi ve tek kuruşda vermeyecektiniz,servis konusuna gelince servislerin çogugunun hali bu onun için saglam mal alında başınız agrımasın ilerde.
siz keşif istiyorum diyecektiniz onlarda paşa paşa geleceklerdi ve tek kuruşda vermeyecektiniz,servis konusuna gelince servislerin çogugunun hali bu onun için saglam mal alında başınız agrımasın ilerde.
Kimseye para ödemedim, keşif istiyorum deyip adres verdikten sonra bir kaç soru daha sorunca aldığım yanıt böyle oldu,müşteriye böyle denmez ki, o zaman ücretsiz keşif değil şarta bağlı keşif demeleri lazım.Küçük bir detay gibi görülebilir ancak satıcının o andaki ve ilerdeki tutumunu da böyle ortaya koyuyor.
Gigabyte P35 DS3- İntel 7200 - 250gb Seagate 16mb- 2 Gb Ddr2-800hz Kingston- Sapphire HD3850 512mb Gddr3- LG Dvd-Rw- Aver TV studio 203- ThermalT@ke Soprano RS-101 pencereli 400w- 22 Samsung 226Bw Lcd- 4x1 Creative...
Evet can sıkıcı bir durum, açıkçası bu forumda bu konuyu paylaşmak galiba en iyi şikayet yolu ve tecrübenin paylaşımı çünkü sözgelimi İklimsa merkezine yazsam da gerekli ilgiyi görmeyeceğini sanıyorum.Bayinin kişisel birikimi ve görgüsü ile ilgili şeklinde yorumlayabilirim belki ancak yine de genel yaklaşım hakkında fikir veriyor.Aldığım izlenime göre araştıran ,soru soran bilinçli müşteri tipi onlara ters geliyor ; diğer yandan alacağımız ürünler de yüksek fiyatı olan karmaşık cihazlar olduğu için buna mecburuz. Sonuç olarak bu paylaşım bilinçli alıcılara fikir verecektir, yorumlarınız için teşekkürler iyi günler..
arkadaşım iklimsa mıtsubıshı konusunda son günlerini yaşamaktadır ayrıca illa mıtsubıshı derseniz sanko holdinğ yakın zamanda yüksek err ve cop oranlı mıtsubıshı cihazlarınla ses getırecektır acele etmeyin derim .ayrıca fujıtsu cihazları değerlendirin derim saygılar
ıklımsa musterı hızmetlerıne bırakılan her cagrı ıcın once bayı/servıs sonrada mutlaka musterısıne tanık oluyor...
ayrıca mıtsubıshı ıklımsadan ayrılma soz konusu ortalıkta gezınıyor ama kesın bır bılgı yok fakat sanyo klımanın ıklımsa standlarında yer alması gundemde..