notebook soğutucumun tasarımı tamamen kendime ait olup 2mmlik saç bıçak bükümde bu hale getirilmiştir. Fan olarak tigar markasının 12cm lik fanları kullanılmıştır.2 adet fan deliğide frezede kesilmiştir. Üzerindede yarı mat siyah renkli elektrostatik boya kullanılmıştır. Gücünüde 500mA lik bi adaptörden almaktadır.
yorumlarınızı bekliyorum...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultraslan911 -- 14 Eylül 2008; 23:14:29 >
Kişisel olarak böyle bir soğutucu & stand yapmak çok iyi, çünkü masa yüksekliğine ve oturma yüksekliğine göre dizüstünün eğimini siz ayarlayabiliyorsunuz.
Kişisel olarak böyle bir soğutucu & stand yapmak çok iyi, çünkü masa yüksekliğine ve oturma yüksekliğine göre dizüstünün eğimini siz ayarlayabiliyorsunuz.
Güle güle kullan.
yorumun için teşekkür ederim dostum.notebookun masanın konumundan yüksek yerde ve eğimli bi stantta olması kullanımımı çok daha rahatlattı özelliklede yazı yazarken
fanları birbirine paralel olacak şekilde bağladım yani + uça + ; - uça - olacak şekilde adaptöru herhangi bir elektronikçiden temin edebilirsin Ankaradaysan ulus konya sokakta çok rahatlıkla bulabilirsin.Benim elimde baya eski bi adaptör vardı voltajı ayarlanabilen onu kullandım bi problem yaşamadım.tavsiyem 1000mA lik bi adaptör kullanman ve mutlaka 12v olsun fanlar bu voltajta çalışıyor.
buda benim kullandığım adaptör baya eskidir böyle bişi bulabileceğini sanmıyorum.
kablolara usb takıp notebook a bağlayabilirmiyiz olabilirmi bu şekilde?
bu konuda tam bilgi sahibi değilim.galiba usb den 5V elde etmek mümkündü yalnız 5V la da fanın deviri yarısına inecektir ondan dolayı bu kadar performans beklenmez.