Arkadaşlar burada böyle bir konu vardı bılıyorum, aradım aradım bulamadım saatlerdır, mecburen sormak zorunda kaldım
yarın dsmart gelıp baglayacak hangı kutu daha ıyı ? goldmastermı yoksa next mi ? bırı 309 dıger 330 ytl ıstıorlar zaten sadece bjk'nın uefa macları ıcın alacam onda da takılma falan yapmasını ıstemıorum yanı
Bahsettiğiniz markalar etiketten ibaret. Kalite görüntü vs.özellik açısından fark yok. Çünki tamamını Doğan grubu yurtdışında yaptırıyor Türkiyede pazarlayan firmaların etiketi basılıyor sadece receiver ler tamamen aynı. Bu nedenle size hangisi yakın geliyorsa onu bağlatın.Sadece next servis olarak daha iyi diye duymuşluğum var. Bende Next kullanıcısıyım.
valla next aldım maşallah daha bi kötüğünü görmedim.
Bu arada çok pis kazık yedim 330/3 e aldım geçenlerde carrefour gittim 330/12 taksit imkanı varmış Siz siz olun araştırmadan almayın.
Valla bende sadece galatasaray maçları için aldım şamp ligine girseydik almıcaktım.Aydın doğanı hiç ama hiç sevmem.Çok büyük konuştum d-smart haytta almam diye o lafı bi güzel yedim.
Ankara Eryaman'da Eryaman center diye bir avm var, orada iki uyducu karşılıklı; biri peşin 259 ytl yazmış, diğeri 8 taksitti galiba 289 yazmış.. bilginiz olsun.
aslında hepsi aynı bu d smart reciverların.Doğan getiriyo markalar marka basıyo. Botech kullanıyorum memnunum kitlenme yok gibi birşey. reklam gelişinde bazen kitlenme oluyo eğer olursa d smart tuşuna basarak o anki kitlenme çözülüyor. Lig tv modülümü ısıtıyordu akrabadan bi modül buldum onu taktım onla sorunsuz çalışlıyo şimdi...
aslında hepsi aynı bu d smart reciverların.Doğan getiriyo markalar marka basıyo. Botech kullanıyorum memnunum kitlenme yok gibi birşey. reklam gelişinde bazen kitlenme oluyo eğer olursa d smart tuşuna basarak o anki kitlenme çözülüyor. Lig tv modülümü ısıtıyordu akrabadan bi modül buldum onu taktım onla sorunsuz çalışlıyo şimdi...
Arkadaşlar bu alıcıları alınca modüllü lig tv kullanılıyor olması güzel. Peki, sadece D-smart kanallarını mı izliyoruz yoksa istediğimiz şifresiz uydu yayınlarını da izleyebiliyor muyuz? Sizin ki Hd değil herhalde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m@ni@c67 -- 15 Eylül 2008; 18:23:13 >
Öncelikle şunuda belirteyim modüllerin ısınıp çalışmaması sorununu d smarta bildirmiş botech yazılım isteğinde bulunmuşlar bakalım artık ne zaman güncelllenir bütün d smartlar.
d smart digiturk gibi kendi kanal listesi yapıyor. Bütün isteğin kanalları izleyebiliyorsunuz. Tek sıkıntı isteğin gibi bir kanal listesi yapamamak. şu an sanırsam tek hd resiver satıyo yani hepsi aynı marka farklı:) d smart oda 800 ytl gibi idi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi invisible -- 15 Eylül 2008; 18:50:58 >
d smart digiturk gibi kendi kanal listesi yapıyor. Bütün isteğin kanalları izleyebiliyorsunuz. Tek sıkıntı isteğin gibi bir kanal listesi yapamamak. şu an sanırsam tek hd resiver satıyo yani hepsi aynı marka farklı:) d smart oda 800 ytl gibi idi.
sağol ilgin için. benim sormak istediğim şuydu; yarın bir gün d-smart kendi listesindeki kanallar için para istese bile ben normal uydudan olduğu gibi yerel kanalları falan para vermeden izleyebilir miyim? yani sadece d-smart'a mı bağımlıyım? Bunlar normal uydu alıcısı gibi de kullanılabiliyor mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m@ni@c67 -- 15 Eylül 2008; 23:52:29 >