S500i Stereo Bluetooth (A2DP) teknolojisine sahip ve bu sayede cihazdan bluetooth yolu ile stereo ses alabilirsin. SonyEricsson'un bu teknolojiyi destekleyen cihazlar için piyasaya sunduğu kulaklıkları aşağıda veriyorum...
HBH-DS200
HBH-DS205
HBH-DS220
HBH-DS970
HBH-DS980
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _extreme_ -- 12 Eylül 2008; 12:21:42 >
Five Megapixels & autofocus & xenon flash & 3 LED video light & auto lens cover & video (QVGA @30fps) TFT 256K colors, 240x320 pixels (2.2 inches) & Accelerometer sensor (auto-rotate) & FM radio (RDS) R1FA035 & Strong Camdriver v1.1 & W980i Acoustic Mixed Desilver v1.1 Sandisk 8 GB MicroSD & HPM-82 & HBH-DS970 Stereo Bluetooth Headset
güzel kulaklıklar yalnız ben bluetooth kulaklıklarla istediğim randımanı alamadım yine en iyisi kablolu kulaklıklar diye düşünüyorum...
bildiğimiz tek kulağa takılan bluetooth kulaklıklardan bahsediyorsan onlarda zaten mono ses mevcut, yoksa Stereo Bluetooth kulaklıklarla kötü ses almak mümkün değil...
Five Megapixels & autofocus & xenon flash & 3 LED video light & auto lens cover & video (QVGA @30fps) TFT 256K colors, 240x320 pixels (2.2 inches) & Accelerometer sensor (auto-rotate) & FM radio (RDS) R1FA035 & Strong Camdriver v1.1 & W980i Acoustic Mixed Desilver v1.1 Sandisk 8 GB MicroSD & HPM-82 & HBH-DS970 Stereo Bluetooth Headset
Arkadaş bu nasıl BT kulaklık her tarafı kablo dolu
My System : LG E500 GA290T NoteBooK - C2 Duo T5250 1,5 GHZ 2 MB 667 Mhz - 3 GB DDR2 667 Mhz 120 GB - GM965 128 MB 1280 x 800 - DVD RW - BT - 1,3 Kamera - SamSunG DVD P247 - GrundiG 2x30 W SuNnY 9030 CI - Sony DSC_P93 - Sandisk Cruzer 8GB - AveA K790 - 512 MB - Log W.Less LX-7 ŞAMPİYON FENERBAHÇE [ I've been in this Forum since Jan 2002 ]
S500i Stereo Bluetooth (A2DP) teknolojisine sahip ve bu sayede cihazdan bluetooth yolu ile stereo ses alabilirsin. SonyEricsson'un bu teknolojiyi destekleyen cihazlar için piyasaya sunduğu kulaklıkları aşağıda veriyorum...
HBH-DS200
HBH-DS205
HBH-DS220
HBH-DS970
HBH-DS980
@extreme
HBH-DS980 (merak edenler için telpa'nın satış fiyatı 180 YTL) almayı düşünüyorum. istanbulda nerelerde satılıyordur bi bilgin var mı? telpa sitesinde bayiilerin adresleri ve isimleri var ama, bu model var mıdır bilemedim?
muhtemelen almadan önce o telpa sitesindeki bayiilerden gitme imkanım olduklarını arayıp sora sora öğreneceğim en son.
It is known that there are an infinite number of worlds, simply because there is an infinite amount of space for them to be in. However, not every one of them is inhabited. Therefore, there must be a finite number of inhabited worlds. Any finite number divided by infinity is as near to nothing as makes no odds, so the average population of all the planets in the universe can be said to be zero. From this, it follows that the population of the whole universe is also zero, and that any people you may meet from time to time, are merely the products of a deranged imagination.
Arkadaş bu nasıl BT kulaklık her tarafı kablo dolu
yukarıdaki fotoğraflara dikkatli bakıldığında normal kulaklıklardan farklı olarak bu kulaklıkların üzerinde, telefonun portuna girecek bir soketin olmadığını göreceksin. yani telefondan bağımsız olarak bu kulaklıklar sayesinde kablosuz müzik dinleyebilirsiniz. bunu aşağıdaki fotoğrafta daha rahat görebilirsin...
bu tip kulaklıkları bildiğimiz tek kulağa takılan bluetooth kulaklıklardan ayıran en önemli fark ise, stereo ses verebilmeleridir. ancak bunun için, kullandığınız telefonun Stereo Bluetooth (A2DP) teknolojisine sahip olması gerekmektedir...
ayrıca kablolardan yakınmışsın, ancak SE'nin şuan için A2DP teknolojisine sahip tamamen kablosuz bir kulaklığı bulunmamakta. tamamen kablosuz bir kulaklık arayanlar için Samsung SBH-500 modelini tavsiye ederim ancak SE cihazlarında bu kulaklığın bazı fonksiyonları (play & pause, ileri & geri sarma) çalışmayabilir, bunu da unutmamak lazım.
HBH-DS980 (merak edenler için telpa'nın satış fiyatı 180 YTL) almayı düşünüyorum. istanbulda nerelerde satılıyordur bi bilgin var mı? telpa sitesinde bayiilerin adresleri ve isimleri var ama, bu model var mıdır bilemedim?
muhtemelen almadan önce o telpa sitesindeki bayiilerden gitme imkanım olduklarını arayıp sora sora öğreneceğim en son.
öncelikle imzanda Sony Ericsson W300i yazdığını gördüm ve eğer ki DS980'i bu cihaz için düşünüyorsan maalesef bu kulaklığı kullanamazsın, çünkü W300i de Stereo Bluetooth (A2DP) teknolojisi bulunmuyor...
DS980'i bayilerde bulman oldukça zor, dediğin gibi tek tek araman