Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
müzikte dinleyebileceğim bluetooth kulaklık varmı

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Sony Ericsson >> müzikte dinleyebileceğim bluetooth kulaklık varmı Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
TUNGAT

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

11 Eylül 2008; 23:13:35 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

telefonum sonyericsson S500i... müzikte dinleyebileceğim bir bluetooth kulaklık varmı..şimdiden teşekkürler

Pentium(D)Dual Core 3.4Ghz İşlemci , 250+80 Gb Seagite Harddisk ,GeForce 512Mb Ekran karti , Philips DVD-ROM , 1 GB Kingston RAM , Asus P5PL2 Anakart ,Asus ATX kasa (USB*8,SES*2),Veeee ,Philips 17" X6 Serisi LCD Monitör..:)
_extreme_

12 Eylül 2008; 9:21:49 

S500i Stereo Bluetooth (A2DP) teknolojisine sahip ve bu sayede cihazdan bluetooth yolu ile stereo ses alabilirsin.
SonyEricsson'un bu teknolojiyi destekleyen cihazlar için piyasaya sunduğu kulaklıkları aşağıda veriyorum...

HBH-DS200

Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın

HBH-DS205

HBH-DS220

HBH-DS970

HBH-DS980

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _extreme_ -- 12 Eylül 2008; 12:21:42 >

*Sony Ericsson K-Eight Fifty*

Five Megapixels & autofocus & xenon flash & 3 LED video light & auto lens cover & video (QVGA @30fps)
TFT 256K colors, 240x320 pixels (2.2 inches) & Accelerometer sensor (auto-rotate) & FM radio (RDS)
R1FA035 & Strong Camdriver v1.1 & W980i Acoustic Mixed Desilver v1.1
Sandisk 8 GB MicroSD & HPM-82 & HBH-DS970 Stereo Bluetooth Headset

sugarboy

12 Eylül 2008; 10:11:19 

güzel kulaklıklar yalnız ben bluetooth kulaklıklarla istediğim randımanı alamadım yine en iyisi kablolu kulaklıklar diye düşünüyorum...

Eleştirilerinizi bekliyorum :)
http://www.fotokritik.com/kullanici/sugarboy/portfolyo

тяαвzσηѕρσя
_extreme_

12 Eylül 2008; 10:34:48 

quote:

Orjinalden alıntı: sugarboy

güzel kulaklıklar yalnız ben bluetooth kulaklıklarla istediğim randımanı alamadım yine en iyisi kablolu kulaklıklar diye düşünüyorum...

bildiğimiz tek kulağa takılan bluetooth kulaklıklardan bahsediyorsan onlarda zaten mono ses mevcut,
yoksa Stereo Bluetooth kulaklıklarla kötü ses almak mümkün değil...

*Sony Ericsson K-Eight Fifty*

Five Megapixels & autofocus & xenon flash & 3 LED video light & auto lens cover & video (QVGA @30fps)
TFT 256K colors, 240x320 pixels (2.2 inches) & Accelerometer sensor (auto-rotate) & FM radio (RDS)
R1FA035 & Strong Camdriver v1.1 & W980i Acoustic Mixed Desilver v1.1
Sandisk 8 GB MicroSD & HPM-82 & HBH-DS970 Stereo Bluetooth Headset

kea my life

12 Eylül 2008; 11:16:38 

telefonun bu özelligi içeriyosa tabiikie müzik dinleyebilirsin

kea555
TUNGAT

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

13 Eylül 2008; 18:45:06 

teşekkür ederim bilgileriniz için...samsung wep 200 aldım.

Pentium(D)Dual Core 3.4Ghz İşlemci , 250+80 Gb Seagite Harddisk ,GeForce 512Mb Ekran karti , Philips DVD-ROM , 1 GB Kingston RAM , Asus P5PL2 Anakart ,Asus ATX kasa (USB*8,SES*2),Veeee ,Philips 17" X6 Serisi LCD Monitör..:)
frt-_-ctn

13 Eylül 2008; 18:51:01 

quote:

Orjinalden alıntı: TUNGAT

teşekkür ederim bilgileriniz için...samsung wep 200 aldım.

çalışıyor mu?

TUNGAT

Sisteme Gözat

13 Eylül 2008; 21:25:20 

çalışıyor....ama müzik nasıl aktarılır kulaklığa bilmiyorum...

TiSKE

Sisteme Gözat

14 Eylül 2008; 10:27:11 

Arkadaş bu nasıl BT kulaklık her tarafı kablo dolu

My System : LG E500 GA290T NoteBooK - C2 Duo T5250 1,5 GHZ 2 MB 667 Mhz - 3 GB DDR2 667 Mhz
120 GB - GM965 128 MB 1280 x 800 - DVD RW - BT - 1,3 Kamera - SamSunG DVD P247 - GrundiG 2x30 W
SuNnY 9030 CI - Sony DSC_P93 - Sandisk Cruzer 8GB - AveA K790 - 512 MB - Log W.Less LX-7

ŞAMPİYON FENERBAHÇE [ I've been in this Forum since Jan 2002 ]
vita es morte

14 Eylül 2008; 12:10:53 

quote:

Orjinalden alıntı: _extreme_

S500i Stereo Bluetooth (A2DP) teknolojisine sahip ve bu sayede cihazdan bluetooth yolu ile stereo ses alabilirsin.
SonyEricsson'un bu teknolojiyi destekleyen cihazlar için piyasaya sunduğu kulaklıkları aşağıda veriyorum...

HBH-DS200

HBH-DS205

HBH-DS220

HBH-DS970

HBH-DS980

@extreme

HBH-DS980 (merak edenler için telpa'nın satış fiyatı 180 YTL) almayı düşünüyorum. istanbulda nerelerde satılıyordur bi bilgin var mı? telpa sitesinde bayiilerin adresleri ve isimleri var ama, bu model var mıdır bilemedim?

muhtemelen almadan önce o telpa sitesindeki bayiilerden gitme imkanım olduklarını arayıp sora sora öğreneceğim en son.

Dell Inspiron 6400 CS11
Sony Cybershot DSC-H7
Sony Handycam DCR-SR200
Sony Ericsson W880i

FotoKritik : Sarcastic
cüneyttan

14 Eylül 2008; 12:40:13 

K750 de mp3 leri mono bluetooth kulaklığa nasıl aktarabiliriz arkadaşlar?
yoksa telefonmu desteklemiyor.

Yazılımcı Online

Sisteme Gözat

14 Eylül 2008; 15:34:26 

k790 destekler mi bu olayı

Geçti istemem gelmeni
Yokluğunda buldum seni
Bırak vehmimde gölgeni
Gelme artık neye yarar

Necip Fazıl KISAKÜREK
F0NDiP

Sisteme Gözat

14 Eylül 2008; 16:55:09 

quote:

Orjinalden alıntı: Yazılımcı Online

k790 destekler mi bu olayı

sanıyorum hayır.

It is known that there are an infinite number of worlds, simply because there is an infinite amount of space for them to be in. However, not every one of them is inhabited. Therefore, there must be a finite number of inhabited worlds. Any finite number divided by infinity is as near to nothing as makes no odds, so the average population of all the planets in the universe can be said to be zero. From this, it follows that the population of the whole universe is also zero, and that any people you may meet from time to time, are merely the products of a deranged imagination.
_extreme_

14 Eylül 2008; 21:45:41 

quote:

Orjinalden alıntı: TiSKE

Arkadaş bu nasıl BT kulaklık her tarafı kablo dolu

yukarıdaki fotoğraflara dikkatli bakıldığında normal kulaklıklardan farklı olarak bu kulaklıkların üzerinde, telefonun portuna girecek bir soketin olmadığını göreceksin. yani telefondan bağımsız olarak bu kulaklıklar sayesinde kablosuz müzik dinleyebilirsiniz. bunu aşağıdaki fotoğrafta daha rahat görebilirsin...

bu tip kulaklıkları bildiğimiz tek kulağa takılan bluetooth kulaklıklardan ayıran en önemli fark ise, stereo ses verebilmeleridir.
ancak bunun için, kullandığınız telefonun Stereo Bluetooth (A2DP) teknolojisine sahip olması gerekmektedir...

ayrıca kablolardan yakınmışsın, ancak SE'nin şuan için A2DP teknolojisine sahip tamamen kablosuz bir kulaklığı bulunmamakta. tamamen kablosuz bir kulaklık arayanlar için Samsung SBH-500 modelini tavsiye ederim ancak SE cihazlarında bu kulaklığın bazı fonksiyonları (play & pause, ileri & geri sarma) çalışmayabilir, bunu da unutmamak lazım.

SBH-500

http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=16218&productid=telcakssamsbh500

quote:

Orjinalden alıntı: vita es morte

@extreme

HBH-DS980 (merak edenler için telpa'nın satış fiyatı 180 YTL) almayı düşünüyorum. istanbulda nerelerde satılıyordur bi bilgin var mı? telpa sitesinde bayiilerin adresleri ve isimleri var ama, bu model var mıdır bilemedim?

muhtemelen almadan önce o telpa sitesindeki bayiilerden gitme imkanım olduklarını arayıp sora sora öğreneceğim en son.

öncelikle imzanda Sony Ericsson W300i yazdığını gördüm ve eğer ki DS980'i bu cihaz için düşünüyorsan maalesef bu kulaklığı kullanamazsın, çünkü W300i de Stereo Bluetooth (A2DP) teknolojisi bulunmuyor...

DS980'i bayilerde bulman oldukça zor, dediğin gibi tek tek araman