Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
geforce 7300!!acil yardım lütfen

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Lenovo (IBM) >> geforce 7300!!acil yardım lütfen Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
karakan_melih

11 Eylül 2008; 22:57:50 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

vista yüklü geforce 7300 ekran kartı olan laptop aldım.buna ben xp yükledim ve bu ekran kartıyla ilgili birsürü driver indirdim hepsine bununla uyumsuz dedi.vistanın driverını yüklediğimde de bu driver ve ilişkili sürücü sadece vistada kullanılmak icin gelistirilmiştir diyor.acaba sadece vista icin gelistirilen ekran kartı warmıdır.bu sorunu nasıl cözebilirim.acil yardım ederseniz sevinirim.

alp_o

13 Eylül 2008; 2:33:52 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

vista yüklü geforce 7300 ekran kartı olan laptop aldım.buna ben xp yükledim ve bu ekran kartıyla ilgili birsürü driver indirdim hepsine bununla uyumsuz dedi.vistanın driverını yüklediğimde de bu driver ve ilişkili sürücü sadece vistada kullanılmak icin gelistirilmiştir diyor.acaba sadece vista icin gelistirilen ekran kartı warmıdır.bu sorunu nasıl cözebilirim.acil yardım ederseniz sevinirim.

Slm
www.pc.ibm.com/support

bu adres'ten cihazınızın type'ını yazarak gerekli driver'lara ulaşabilirsiniz
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Lenovo (IBM) >> geforce 7300!!acil yardım lütfen Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Cebit 2008: KASIRGA
CPU Turkey yarışması kapsamında TOBB üniversitesi tarafından geliştirilen KASIRGA kod adlı işlemci
Too Human
Nors mitolojisi ve bilim kurgu öğeleri ile süslenmiş bir action rpg’ye hazır mısınız?

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar