Bana f/p ürünü gibi geldi.Testleride olumlu gözüküyor.Kullananlar var mı ?Almaya değer mi sizce?Anakartım p45d3 platinum.p45 platinum un aynısı sadece ddr3 lü model bu anakarta uyar mı acaba?e8400 ü soğutacağım.Bu akşam siparişi geçeceğim.
Yanında macun verilmiyor galiba bloğun üstüne macun sürülü olarak geliyormuş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_MAD -- 11 Eylül 2008; 22:36:15 >
bence 8400 geçmişteki intel işlemcilere göre daha az ısı üretmekte, yanılıyo olabilirim. Bu benim görüşüm _____________________________________________________
bence 8400 geçmişteki intel işlemcilere göre daha az ısı üretmekte, yanılıyo olabilirim. Bu benim görüşüm _____________________________________________________
Shruiken İşlemci Soğutucusu Tamamen HTPC, dar, küçük, barebone, Midi Atx ve Ufak kasalar için tasarlanmış sessiz ve etkili bir Üründür. Japonya Tokyo'da Japon Mühendisler tarafından tasarlanan Shuriken, en dar alanlara bile rahatlıkla sığıp oldukça başarılı soğutma yapabilirken, ekonomik fiyatı ve sessizliği ile sizi seçim yaparken fazla zorlamayacak.
* Ürün : Shuriken İşlemci Soğutucu
* Model Adı: SCSK-1000
Uyumluluk: Intel: Soket 478 Tüm modeller Sket T/(LGA)775 Tüm Modeller
AMD: Soket 754 Tüm Modeller Soket 939 Tüm Modeller Soket AM2 Tüm Modeller Soket 940 Tüm Modeller
Boyutlar: 105x116x64mm (Fan dâhil) 100x100x12mm (Sadece fan boyutu)
Fan Hızı: 650±200rpm ~ 2200rpm (±10%)
Fan Ses Seviyesi: 10.5dBA Optimal / Minimum Kullanımda
PWM Kontrollü
* Overclock yapılmak istenirse perfomans konumunda ve fan maksimumda çalışırsa gürültü oranı artacaktır.
Hava Akımı: 11.81CFM ~ 31.91CFM
Ağırlık: 355g
* Temel özellikler
* YÜKSEKLİĞİ SADECE 64 MM!!! Sadece 64 MM yüksekliği sayesinde piyasadaki birçok kasaya uyacaktır. Özellikle HTPC ve Düşük profilli kasalar için üretilmiştir.
* 100MM Ultra İnce ve Sessiz Fan
Japon Mühendisler tarafından özel olarak dizayn edilen 100 MM PWM kontrollü fan sayesinde Optimal / Minimum kullanımda sadece 10,5 DBA!!!
* Tak Çıkar Tasarım!!!
Japon Mühendisler tarafından en amatör hatta bilgisayarla yeni tanışmış kişilerin bile ürünü monte edebileceği şekilde hemen hemen her anakarta tak çıkar konumlandırılabilen , tornavida, pense vb gerektirmeden montaj imkânı sağlayan klipsli tasarım.
* 3 x Isı Borusu ve Ultra Hafif Tasarım Sadece 355 Gram (fan dâhil) ağırlığı ile inanılmaz hafif , her yere sığacak ve montajı çok basit
* Overclock Opsiyonu Kutu içeriğinde gelen 92 MM fan klipsi sayesinde arzu edilirse 92 MM ekstra alınıp takılabilecek fanla daha yüksek değerlerde Overclock da yapabilirsiniz.
bence 8400 geçmişteki intel işlemcilere göre daha az ısı üretmekte, yanılıyo olabilirim. Bu benim görüşüm
Sana katılıyorum arkadaşım. ZeroTherm BTF90 fanı ile hem Pentium 4 3.0GHZ hem de Core2Duo E8400 kullandım. Everest' in sonuçlarına göre E8400 5-10 derece kadar daha az ısındı.
Yorum size kalmış. OCZ Vendetta sizin için güzel bir çözüm olacaktır