Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Palm Treo 750 Sorunsalı

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Avuç içi bilgisayar (PocketPC/SmartPhone) >> Palm Treo 750 Sorunsalı Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Serencebey

11 Eylül 2008; 21:47:46 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Selamlar;

Arkadaslar Almanya'dan kuzenımın getirdigi ve Vodafone kampanyasından aldıgımız urunu Turkiyede kullanmak istiyorum. Ancak sorun şu ki Almanca bilmiyorum.

Yeni guncellemesini ingilizce indirdim belki ise yarar dıye ancak daha yukleme baslamadan Dil paketlerinin birbirini desteklemedigi konusunda uyarı verıyor.

Turkce tercihim olmasıyla beraber (Ingılızcede olabılır) bana yeni bir versiyonu nasıl ındırebılecegımı soyleyebılecek bırısı varmı acaba?

INTEL QUAD CORE Q6600 2.4GHz 8MB CACHE 1066MHZ CPU W/ Titan Vanessa Cooler + Gigabyte GA-P35 DS3L Motherboard + Corsair 1GBx2 800 mHZ DDR2 + Samsung 500gb 8mb SATA + Leadtek 8600GTS THD Extreme + Creative Live Value! + LG DVD-R + LG CD-R Combo + GMC K1 + Neovo 19" LCD + Creative Desktop Wireless 9000 Pro + Logitech X-620 6.1 + Zoom X5 + Canon MP640 + Hp Laser Jet 1018 + Webcam + Avermedia TV Capture
Serencebey

13 Eylül 2008; 13:02:07 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Konuyu Guncelliyorum izninizle

INTEL QUAD CORE Q6600 2.4GHz 8MB CACHE 1066MHZ CPU W/ Titan Vanessa Cooler + Gigabyte GA-P35 DS3L Motherboard + Corsair 1GBx2 800 mHZ DDR2 + Samsung 500gb 8mb SATA + Leadtek 8600GTS THD Extreme + Creative Live Value! + LG DVD-R + LG CD-R Combo + GMC K1 + Neovo 19" LCD + Creative Desktop Wireless 9000 Pro + Logitech X-620 6.1 + Zoom X5 + Canon MP640 + Hp Laser Jet 1018 + Webcam + Avermedia TV Capture
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Avuç içi bilgisayar (PocketPC/SmartPhone) >> Palm Treo 750 Sorunsalı Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Cebit 2008: ArtWin.Net Yazılım Standı
ArtWin.Net yazlımdan Sedat Bey bizleri ürünleri hakkında bilgilendiriyor.
Cebit 2008: Mobiliz Standı
Çalışanınızı, çocuğunuzu veya eşinizi takip etmek mi istiyorsunuz? Mobiliz size an an GPS üzerinden takip olanağı sunuyor!

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar