elmasepeti.com guvenilir bir sitemidir?ordan alısveris yapıcam ipod touch kılıfıyla psp me kılıf alıcam 70YTL ye filan denk geliyor kargo ucreti nasıl?en onemliside guvenilir bir sitemidir?24 saatte yollanır diyor yollanır mı?siteden alısveris yapan var mı varsa yorumunuz ne aldınız?arkadaslar bir yardım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wholet -- 12 Eylül 2008; 17:54:18 >
tesekkurler ben 2 urun alacagım ikisindede 24 saat diyor 70 liralık alısveris kargo cok tutar mı?baska yorumu olan arkadaslar guvenli mi yorumlarınız alısveris yaptınız mı?...
tesekkurler ordan alısverisimi yapıcam insallah guvenli olması onemli ve sizinde guvenli demeniz benim icin onemli peki birsey daha soracagım iki urun alacagım ikisindede 24 isareti var 24 saatte gonderim 2 side 24 saatte gelir degil mi birlikte gelirler?
Sepete ekleyip siparişi beraber verirsen, birlikte gelirler ama 24saat içinde gönderim anlamında olması lazım, stokta var demek için sanırım. Yine de emin değilim çok uzun zaman oldu ama öyle olması lazım.
yani kısacası guvenle alısveris yapabilirmiyim oradan?vaktinde getirirler mi ikiside stokta var ikisinde de 24 amblemi var hatta teki kampanyada toplam 70 lira tutuyor kargo ucreti sonra ogrenirim ama guvenle alısveris yapabilirmiyim?vaktinde getirirler mi?bunlar onemli