pleksi için 1.sanayi sitesinde egeasal metal var, oradan alabilirsiniz. çiğli tarafındaysanız da kipa çiğli yanında bir site var. orada özaker reklamcılıkta da pleksi bulabilirsiniz.
led içinse arkadaşlar zaten söylemiş. çankayadaki onur işhanında istediğiniz ledleri bulabilirsiniz.
Arkadaşlar çankaya Necip Bilgisayar dan sese duyarlı neon ışık aldım.Coolermaster sadece yeşil ve kırmızı rengi var 2 tane 30 cm ve sadece 10 ytl ye aldım.Tavsiye ederim.
Arkadaşlar çankaya Necip Bilgisayar dan sese duyarlı neon ışık aldım.Coolermaster sadece yeşil ve kırmızı rengi var 2 tane 30 cm ve sadece 10 ytl ye aldım.Tavsiye ederim.
Merhaba; plexi' yi gıda çarşısında toptancısı var tabaka hesabı satıyor çeşit olarak yok yok ama fiyat pahalıya çıkıyor. Tabakalar yanlış hatırlamıyorsam 1.40- 1 metre farklı ölçüleride var. Zaten önemli olan kaç mm olduğu. Kolay temin etmek isteyenler çankayada; ikiçeşmelikten aşağıya inin hemen çankayadaki dört yol ağzına gelmeden (babadan otelimiydi köşede o dört yol ağzı- çankaya dersanesi)son sokak içinde sağ tarafta, hanın içinde zaten tabelasını göreceksiniz. Walla şahin reklam mıydı öyle birşey işte. ordn temin edebilirsiniz bende zamanında çok aradım. Ledli fan heryerde var zaten, sorun kaliteli ledli fan yok. Onun yerine led alın kendiniz istediğiniz şekilde yapın. Çankaya da aybey bilgisayara uğrayın ilginç aksesuarlar temin edebilirsiniz, istek üzerine getirebilirlerde, eskidel dijitalcenter dan getiriyorlardı. uv boya bulunmaz birşey değil bir çok yerde var, özellikle gemi boyası satanlarda alasını bile bulabilirsiniz, sprey boya önerim marshall bi markadaha var dı c ile başlayan simdi hatırlayamadım veya en güzeli sanayide araba boyası satan yerlerden boya alıp onu spreye bastıracaksınız. Boya satanların bi kısmında bu hadise var, sonuçsa mükemmel! Zımpara olayıda 2000 numara denen bir zımpara var en incesi sadece sanayide bulunur aklınızda olsun. Sakın 80 numara zımpara alıpta kasaya girmeyin düzeltmek için saatlerce zımpara yaparsınız. Onur hanlarındaki elektronik malzemelerle hangi devreyi isterseniz yaparsınız. Hadi kolay gelsin