Hocam tavsiyem seagate 320 gb sata 2 16 mn cache modeli olacakdır.64$+kdv olan bu ürününden bende 2 adet mevcut ve sık sık kesilen elektirik sıkıntılarına ve onca dosya indirip kullanmama rağmen banamasın demedi.Çok memnunum.Aldığın zaman belki ses çıkarma gibi bir durum yaşayabilirsin ancak bu geçici bir durum olup kesinlikle arızalı olarak görmemelisin.Dİsk 2 plaka olduğu için alışma sürecinde biraz ses çıkarıyor ama sürekli kullandıkdan sonra sesler gidiyor (bende öyle oldu).1 yılı aşkındır kullanıyorum ve 2.diskimide yine aynı modelden aldım 3 ay önce ondada çok şükür sıkıntım yok. Kalite ve dayanıklılık konusunda tek tavsiyemdir ancak 640gb olan versiyonunada bakınabilirsin çünki bu diskde çok performanslıve boyutuda çok byükdür.sanırım 130 ytl olacak o diskde emin değilim vatan fiyatlarına bakarsın olmassa.
Arkadaşın dediği harddisk güzel seagatein bide 250 gb olan tek plaka olan bir modeli var o da diğer harddisklere göre çok daha iyi performans veriyo http://www.darkhardware.com/st.php?u=reviews/seagate-7200-11-320gb-01 Linktede arkadaşın dediği ve benim dediğim harddiskin performans değerlendirmesi var
Ben dün Vatandan aldım Samsung 500 gb 16mb normal fiyatı 125 lira ama yüzde 8 indirim vardı 115e aldım. Tavsiye ederim başka uygun bi hdd yok bu fiyata
Ben dün Vatandan aldım Samsung 500 gb 16mb normal fiyatı 125 lira ama yüzde 8 indirim vardı 115e aldım. Tavsiye ederim başka uygun bi hdd yok bu fiyata