Arkadaşlar ben oyunu aldım ve yüklemeye başladım ama daha oyuna girmeden bile hatalar ortaya çıkmaya başladı sorunu bi türlü çözemedim error ve data is incorrect diyor altta sadece ok var ama bundan önceki hatada yoksay yeniden dene falan diyodu ama tekrar tekrar denedikçe bi şiler değişiyo hatalarda ve yoksaylardan sora oyun 14gb patch istedi ne yapmam lazım oyunu tekrar tekrar yüklüyorum her tekrar yükleme o kadar uzun ki 3 sa den de fazla sürdü ve 3 de aldım oyunu 9 oldu saat
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -erna- -- 11 Eylül 2008; 20:45:13 >
14 gb patch yapması bir hata o kesin. tekrar yüklemeyle çözülmesi lazım, ama olmuyor diyorsun, tekrar dene bakalım yine olmazsa dvd den biraz şüphelen. zaten oyuna girmeden önce de 3-4 gb patch isteyecek bu normal.
14 gb patch yapması bir hata o kesin. tekrar yüklemeyle çözülmesi lazım, ama olmuyor diyorsun, tekrar dene bakalım yine olmazsa dvd den biraz şüphelen. zaten oyuna girmeden önce de 3-4 gb patch isteyecek bu normal.
valla hocam bende dvd den şüpheleniyorum adam gibi çalışıyodu h55n 20x dvd rw ama artık tamamiyle bozuldu bu aoc sayesinde bu lg dende soğudum artık daha yeni almıştım dvd yi artık okuyamaz oldu gidip asus 2014 s1t alacağım bi de aoc nı aldığım yerde yüklettireceğim inş