Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
13mp + Optik zoom vs... TTN Mobile..

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Diğer Markalar ve Konular >> 13mp + Optik zoom vs... TTN Mobile.. Sayfa: [1] 2   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
metintekin

Sisteme Gözat

11 Eylül 2008; 20:30:35 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Bu nedir ya

İncelemek için http://www.ttnmobile.com/mx700.html

••E2160 1,8@3,3ghz Stok Fan+1,37v••Gigabyte G31M-S2L@F6 Bios••2gb Veritech 800@990mhz 5-4-4-12••SAPPHİRE x1800xt 256mb/256bit Oc@640/1650mhz••Asus VW222S 22''Lcd••
••Seagate 160gb Sata2 Ncq••Samsung 80gb İde••Samsung SH203B 20x Sata Dvd+Rw••Raidmax Xeon Case••Coby 450watt Psu••TT Blué Néon••6x80mm Led Fan••Panasonic SA-PM08 Home Theatre System••

••Since.28.March.2006.in.Dh.İzmir••Dh Ünider(EÜ)••Nokia N93 MultiMédia Phoné + 8310&••UA Bornova••
rapperist

11 Eylül 2008; 21:01:18 

yuh bu nee bee..3hatlı 13 megapıxel 3 optik zoomlu cep telefonu..uçmuşlar resmen..

soykırım şart..
MoqoKo

11 Eylül 2008; 21:03:21 

Türk firması ha hadi bakalım hayırlısı...

sungur 13

11 Eylül 2008; 21:52:51 

başka bir başlıkta daha belirtmiştim,byrada da tekrar edeyim:
megapiksel kavramı ancak ve ancak kaliteli lens ve ekranla kendini gösterir.13 milyon pikseli o ekranta görünteleseniz bile fazla bir fark göremeyeceksiniz.Bu kadar çok piksel ancak duvar boyutunda afişler falan hazırlarken işinize yarayabilir.ayrıca özelliklerde ekran hakkında ve lens hakkında herhangi bir bilgiye rastlayamadım.tft ,16 milyon vs.gibi hiçbirşey yazmıyor.buda kalitesiz ekran kullanıldığının bir göstergesidir aslında.Ayrıca lens hakkında da herhangi bir bilgi yazmıyor.
ayrıca kameralarda önemli olan optik zoomdur.ve 13 megapiksel olan bir kameranın 3x optik zoom yapabilmesi şaşırtıcı.zaten 5 megapiksellik makineler 3x zoom yapabiliyorlar.Yani gene lensin kalitesine geliyoruz.

bütün bu değerlendirmelerden şu sonuç çıkar:internet sitesinde de büyük harflerle 13 MEGAPİKSEL yazılmasından da anlaşılacağı üzere bu özellik sadece ''özellik!'' olarak konulmuş.gerçek hayatta kullanılabilirliği olmayacaktır.

diğer özelliklerinde ise dikkatimi çeken başlıca konu pil süresi idi.220 saat bekleme ve 4 saat konuşma süresi sunan bir pil özellikler dikkate alındığında(çift sim kart,kamera,dahili msn) yeteceğini düşünmüyorum.günümüzde en alt sınır 300 saate yakın bir bekleme süresi oldu.Bir diğer nokta;sitede sadece d550nin sar değerine yer verilmiş.umarım kısa zamanda bu modelin de sar değerini paylaşırlar.Çünkü yaptığım araştırmada modelin sar değerini bulamadım.Bu sar değeri acaba yüksek mi sorusunu sormama neden oluyor ama sonucu görmeden soruya cevap vermek ön yargı olur diye düşünüyorum.

cihazın olumlu yönleri ise;
1.türk mühendisliğinin bir yapımı olması yani türk markası olması,
2.dahili msne yer vermesi
3.çift simkart desteği sunması
olarak sıralayabilirim.

.:c:E:E:E:m:.

11 Eylül 2008; 22:02:14 

evet, zaten insan gözünün 4mp'den sonrasını göremediğini duymuştum (yani 20mp'lik resim dahi getirseler size siz onu 4mp olarak görürsünüz)

not : yanlışım olabilir

sadece boyutu aşırı büyük olur ki gereksiz birşey bence, monitörüm bile zaten 17 inç 2mp bile sığmıyor

karantina61

12 Eylül 2008; 4:44:52 

13 megapikseli yanlış yazmış olablirler belkide 1.3 megapiksel olacaktı ama gözden kaçtı olamazmı

karantina@karantina
iphone 3G 16GB
BuZZLuCK

12 Eylül 2008; 8:26:04 

quote:

Orjinalden alıntı: karantina61

13 megapikseli yanlış yazmış olablirler belkide 1.3 megapiksel olacaktı ama gözden kaçtı olamazmı

yazıyla da yazmislar

If you risk nothing
You risk everything
Mens Rea

12 Eylül 2008; 9:18:16 

quote:

Orjinalden alıntı: .:c:E:E:E:m:.

evet, zaten insan gözünün 4mp'den sonrasını göremediğini duymuştum (yani 20mp'lik resim dahi getirseler size siz onu 4mp olarak görürsünüz)

not : yanlışım olabilir

sadece boyutu aşırı büyük olur ki gereksiz birşey bence, monitörüm bile zaten 17 inç 2mp bile sığmıyor

İnsan gözü 576mp civarında bir değerle görüyor.Yani o sınıra yaklaşmaya daha çok zaman var.

Telefona gelince yerli üretim olması,3 hatlı olması sevindirici.Kameranın çok performanslı olduğunu ben de düşünmüyorum hatta tek bir fotoğrafın boyutunu düşünecek olursak durum daha da değişik bir hal alıyor.

Ancak biri deneyip de kapsamlı bir inceleme yapmadığı sürece varsayımlar üzerine konuşmuş oluruz.Umarım yazılım olarak da iyi bir ürün olmuştur...

Düzenleme:mp değeri..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mens Rea -- 12 Eylül 2008; 9:24:09 >

There are,of course,those who do not want us to speak...
Psn : MenzRea
...while the truncheon may be used in lieu of conversation,words will always retain their power.
Words offer the means of meaning and,for those who will listen,the enunciation of truth.
And the truth is there is something terribly wrong with this country,isn't there?

sugarboy

12 Eylül 2008; 10:05:48 

3 sim kartlı diyor bir de yuh yani... kağıt üzerinde süper duruyor yalnız mp değerine aldanmayın 100 mp olup sensör boyutu küçük olduktan sonra bi naneye yaramaz...

Eleştirilerinizi bekliyorum :)
http://www.fotokritik.com/kullanici/sugarboy/portfolyo

тяαвzσηѕρσя
karantina61

12 Eylül 2008; 13:32:18 

quote:

Orjinalden alıntı: BuZZLuCK

quote:

Orjinalden alıntı: karantina61

yazıyla da yazmislar

haklısın yaa şimdi farkettim nasıl kaçırmışım bu yazıyı 13 megapiksel insanın inanası gelmiyo bide 3 hatlı bekleyip görmek lazım

karantina@karantina
iphone 3G 16GB
BOOOOOOOOOOO

12 Eylül 2008; 13:46:48 

13 mp kamera var ama ne wifi var nede gps

==> B O O O O O O O O O O O <==
N95 8GB - Bir Bilgisayar - Bir Kamera - Bir MP3 - Bir Video Oynatıcı - Bir Yol Gösterici - Bir İnternet Gezgini
N95 8GB - Cebimde birşey var...Ama tek birşey değil...Bilgisayar artık böyle birşey...
===> YENİ NOKIA N95 8GB [ANA BAŞLIK, DESTEK, PAYLAŞIM] <===

NSeries - N95 8GB - Gelecek Bölüm Eğlence
karantina61

12 Eylül 2008; 16:41:06 

3 hatlı bi telefon gps ve wi-fi de olursa kalınlık ne olurdu kimbilir

karantina@karantina
iphone 3G 16GB
atroce

12 Eylül 2008; 17:10:41 

13 olmasının nedenini merak ettim 10 da olsa herkesin dikkatini çekerdi ama

karantina61

12 Eylül 2008; 17:12:41 

ben gerçekten 13 megapikselin işini yapacağını sanmıyorum

karantina@karantina
iphone 3G 16GB
altinok

12 Eylül 2008; 17:26:16 

Çok güzel bir pazarlama taktiği. Yurdum insanından bir çoğu, -vay anasına be 13 mp, en iyi fotoğrafı bu çeker falan diyip atlayacaktır bu telefona. Ama bu telefonun çektiği telefonun 5mp lik N82 veya k850 kadar bile çekemeyeceğini düşünüyorum. Görelim bakalım nasıl bir şeyle karşılaşacağız.

Satılık: 2007 Kia Cerato 1.6 ex dsl advance.
.:c:E:E:E:m:.

12 Eylül 2008; 17:26:17