Arkadaşlar öğrenciyim ve öğrenci olanlarınız bilir yurtları...Yurtta internet olmasına karşılık dizüstü pcim daha yok.Cep telefonu alacağım ve de wifi özellikli olması benim için çok önemli...Mail kontrolu maç sonuçları haber sitelerine girbileceğim bir telefon modeli önerirseniz sevinirim.Gerçekten fiyat ve intenet hızı ve batarya önemli office yönünden maile gelen dosyalarımı açamak dışında kullanmam...Uygun fiyatlı bir cihaz teşekkürler...Not bu fikir bugün daha yeni geldi ablam pda alamyı düşünürken ben de kendim için yurt sıkıntısını azaltmak için genç işi iyi bir şey bulabilirim inş.
Ben SE p990i kullanıyorum ve memnunum, sadece boyutları biraz büyük onun dışında tüm ihtiyacını karşılar. radyo, mp3, wifi, bluetooth, office vs. ayrıca işletim sistemi symbian, ben sevmiyorum windows mobil i seni bilemem
hp ipaq 514 iyidir ama işlemcisi yavaş olduğu için bazen ciddi yavaş çalışıyo. onun yerine ondan biraz kabaca toshiba g500 portege almanı tavsiye ederim. bu cihazın işlemcisi diğerinden daha iyi performans sergiliyo.. fiyatları arasında da uçurum yok. fark 50 60 civarı.