hayırlı olsun dostum.inşallah sorunsuz kullanırsın.bu notebookla ilgili daha çok bilgi yazıp bizimle paylaşırsan bunu alacak arkadaşlar için daha iyi yardımcı olur
tborucu, ortalama 4 5 saat açık kaldıktan sonra ısınması nasıl.kaçı gördü en fazla(ofis ,nette gezinme işlemleri sırasında) aleti bimekste inceledim pil yoktu ama 6 cell gibi geldi bana harbi 9 cell mi ve 6600 mahmı.ortalama kaç saat gidiyo sana 3.5 saat falan gitmesi lazım 9 cell se 1.66 işlemci vistada nasıl(bende 2.4 var 4mb cache öna ragmen hızından memnun değilim de) bide ekran kartına ddr3 yazıo.ordaki adamlara sordum onlarda bilmio.ddr3 mü cidden ekran çzünürlüğü nasıl kasa kalitesi sence nasıl
en önemlisi memnunmusun yarın bi laprop alcak olsan bida aynısını gönül rahatlığıyla alırmısın. biraz fazla oldu ama şimdiden teşekkürler
İçinden resimlerde görülen mause ve birde taşıma çantası çıktı. İşletim sistemi cdsi ve driver cdleri ürünle birlikte veriliyor.
Bimeks' in kampanyasından bende aldım. Fakat yeni alacak arkadaşlar kampanya bugün sondu. Sanırım yarından itibaren satış fiyatı bimeksin insert dergisinde 990 Ytl olarak gösteriyor.
arkadaşlar ,bu alet hakkında olumlu veya olumsuz herhangi bir fikri olan yok mu?özelliklerine göre fiyatı halen düşük.Alman malı olması güzel,dayanıklı olur.sorularım 1.ses düzeyi nasıl?yani 4 saatten fazla açık kalıca ses yapıyor mu? 2.ısınma problemi var mı? 3.kullanımı nasıl?(klavye büyüklüğü,ekran parlaklığı vs.) 4.ağırlığı pil ve diğer ekipmanlarla beraber rahatsız edici boyutta mı? 5.kullanıma bağlı olarak değişmekle beraber pili ortalama kaç saat gidiyor? 6.son olarak,bu notebooku tavsiye eder misiniz?Siz aldığınıza memnun musunuz?
arkadaşlar ,bu alet hakkında olumlu veya olumsuz herhangi bir fikri olan yok mu?özelliklerine göre fiyatı halen düşük.Alman malı olması güzel,dayanıklı olur.sorularım 1.ses düzeyi nasıl?yani 4 saatten fazla açık kalıca ses yapıyor mu? 2.ısınma problemi var mı? 3.kullanımı nasıl?(klavye büyüklüğü,ekran parlaklığı vs.) 4.ağırlığı pil ve diğer ekipmanlarla beraber rahatsız edici boyutta mı? 5.kullanıma bağlı olarak değişmekle beraber pili ortalama kaç saat gidiyor? 6.son olarak,bu notebooku tavsiye eder misiniz?Siz aldığınıza memnun musunuz?
Öncelikle bende bu kasa ile aynı olan daha önce Migrosun kampanyasından alınmış modeli var. Bendeki siyah olanı ve özelliklerin bir kısmı farklı ama kasa aynı oldugundan cevap vereyim.
1. Kayda değer bir ses sorunu yok. 2. Sadece harddisk ısınıyor. Touchpad in sol tarafında bu sıcaklığı hissediyorsunuz ancak uzun süreli kullanımda rahatsızlık yaratmıyor. 3. Ekran parlaklığı gayet iyi, klavye yerleşimi en beğendiğim yanlarından biri. 4.Boyutları ortalama bir 15"4 makinayla eş değerlerde. Pilden dolayı çok az bir ağırlık fazlası var ama buna değiyor. 5.En hafif kullanımda 5.5 saat değerini görebiliyor. 2 ayrı dvd filmi optik sürücüden izleyip bitirebiliyor full şarjla. 6.Marka ve kasa olarak tavsiye ederim. Özellikle fiyat performans oranı çok ideal. Ancak bence Dvdrw ve dokunmatik tuşlar pek iyi değil. Ayrıca sadece 3 usb olması ve hepsinin aynı tarafta olması pek iyi olmamış.