Şimdi Ara

DH Film Tanıtımları (# RED #) - [FILM: 267] (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
466
Cevap
3
Favori
43.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Filmin Ismi: Cinderella Man

    Yil: 2005, ABD , 144 dk.

    Genre(Tur): Romantik / Dram

    Puan: 9/10

    Tavsiye: 9
    ---

    Ekstra: Russell Crowe eklemezsem olmaz en sevdiğim üç oyuncudan biridir hem Russell abimizin korumasına yaptıklarınıda unutmayalım :) Burayı bile basabilir:) Amerikan tarihinin en büyük efsanelerinden İrlanda asıllı boksör James Braddock’un gerçek yaşam hikayesi.

    1930’ların Amerika’sında hayatta kalmak oldukça zorlaşmıştır. Hayattaki en büyük isteği gerçek bir boksör gibi yaşamak olan Jim, ailesine bakabilmek için sporu bırakmış ve limanlarda işçi olarak çalışmaya başlamıştır. Ancak günün birinde talih Jim’in yüzüne güler ve ağır sıklet boks şampiyonu Max Bear’ın karşısına çıkma şansı tanır. Jim’e istediği ünvanı getirecek olan maç tam 15 raund sürer. Sonunda Jim bir efsaneye dönüşür. Ama acaba ünü hayatından neler götürecektir?

    Film Renée Zellweger’i, Oscarlı ekip Ron Howard-Russell Crowe'la bir araya getiriyor.


    Resim:
     DH Film Tanıtımları (# RED #) - [FILM: 267]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 19 Eylül 2008; 6:02:26 >
  • Filmin Ismi: Tattoist- Dövmeci

    Yil: :2007, YeniZelanda / Singapur

    Genre(Tur): Gerilim /Korku

    Puan:6 /10
    Çok süper bir film diyemicem . Korku filmi olmasına rahmen korkmuyacaksınız. Ama gerilimi sağlam bir film. olayın kurgusunu burda okuyarak anlamanız imkansız çünkü çok güzel olay hattı var izlemenizi tavsiye ederim.

    Ekstra: Yeni Zelanda'da bir kabile, dövmenin tanrısal bir hediye olduğuna inanmaktadır. Yerli geleneklerine göre ,erkekliğe geçiş töreninin ilk adımı,onlara has bir aletle çok acı versede vücuda dövme yapmaktır.Bunu yapmamak erkeğin hem kendisi hem de ailesi için utanç kaynağı olacağından ölmeyi yeğ tutmaktadırlar.Kendisine dövme yapılırken dövmeyi yarım bıraktığı gerekçesiyle öldürülen yerli gencin ruhu ile dövmeci olan kahramanımızın yolları,kahramanımızın dövme yapılan aleti ele geçirmesiyle kesişir.

    Resim:
     DH Film Tanıtımları (# RED #) - [FILM: 267]
  • Filmin Ismi: oldboy (ihtiyar delikanlı)

    Yil: :2003

    Genre(Tur): dram ve intikam(yeni tür)

    Puan: 8,3(imdb)

    Ekstra:

    Karısı ve tatlı bebeği ile birlikte yaşayan Oh Dae-Su adında sıradan bir adam 1988’de bir gün evinin önünden kaçırılır. Sonra uyanır ve kendini özel yapılmış bir hücrede bulur. Durumunu anlamaya çalışırken TV'de haberleri izler ve karısının vahşi şekilde öldürüldüğünü görerek şok geçirir. Polis cinayet yerinde kanını bulduğu Dae-Su'dan şüphelenmektedir. Haberin şokundaki Dae-Su kolunu inceler ve bir iğne izi bulur. İntihar etmeyi dener, ama başarısız olur. Zaman geçtikçe başka insanların sorun yaşamasına ya da acı çekmesine neden olmuş davranışlarını yazmaya başlar. Kendi kendine söylenir "Çok fazla insana acı verdim ve eminim beni hapsedip karımı öldüren adam onlardan biri." O zamandan itibaren kendisini hücrenin karanlığına alıştırıp beynine ve vücuduna idman yaptırır. Mutlu hayatını yok eden adamdan intikam alacağına yemin eder. Uzun mahkumiyetini belli etmek için her yıl eline çizgi dövmeler yapar. Odaya uyku gazı sıkılmaktadır ve bir gece Dae-Su kendinden geçer.

    Dae-Su kendine ip serbest kaldıktan sonra, sokakta yanına yaklaşan bir adam ona para dolu bir cüzdan ve cep telefonu verir. Dae-Su bir Japon lokantasında yemek yerken yabancı bir adamdan telefon gelir ve bu adam ondan neden hapsedildiğini anlamasını ister. Adam telefonu kapattıktan sonra Dae-Su baygınlık geçirir ve ardından başka birinin evinde uyanır. Yemek yediği Japon lokantasındaki bir aşçı olan Mido adında genç bir kadının evidir burası. Dae-Su, Mido’ya 15 yıllık esaretini anlatır ve Mido içtenlikle ağlar. İntikamını alması için ona yardım sözü verir. Mido’nun yardımıyla Dae-Su, ona kin besleme ihtimali olan değişik insanları ziyaret eder ama çabaları boşa çıkar. Bir gün Evergreen lakabını kullanan bir adam internette Mido'ya ulaşır ve Dae-Su'ya selam söylemesini ister. Dae-Su sonunda hapsedildiği özel hücreyi bulur. Orada eline bir kaset geçer. Kasette sadece şu vardır: "Oh Dae-Su’nun 15 yıllık hapsi. Çok fazla konuşuyor..." Yeterince ipucu bulamayan Dae-Su, Evergreen adını kullanan adamın peşine düşer. Bu ipucu meyve verir ve onu kaçıranla yüz yüze gelir. Adam Dae-Su'ya, onu öldürürse neden hapsedildiğini asla öğrenemeyeceğini söyler. Ve bir oyun teklif eder. Eğer Dae-Su 5 gün içinde hapsedilmesinin gerçek nedenini bulursa adam intihar edecektir. Bulamazsa, Dae-Su'ya yardım eden Mido'yu öldürecektir.




     DH Film Tanıtımları (# RED #) - [FILM: 267]


     DH Film Tanıtımları (# RED #) - [FILM: 267]
  • OLD BOY VERİLMİŞTİ ,İLK SAYFADAKİ LİSTEYİ İYİ TAKİP EDELİM...
  • haklısın oldboy verilmiş. farketmemişim.

    ama benim acıklamam daha detaylı
  • O filmi başka bir filmle değiştire bilirsin İmzandaki gibi çok şeytan gördüm seni Ayrıca -dram ve intikam(yeni tür)- filanda değildir Daha kötüsü sinema lugatında böyle bir tür yoktur



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 22 Eylül 2008; 3:13:51 >
  • Filmin Ismi: Çatlak Yönetmen - Bowfinger

    Yil: 1999, ABD , 98 dk.

    Genre(Tur): Komedi

    Puan: 8/10

    Tavsiye: 8

    ---

    Ekstra: Amerikanın süper iki komedyeni Steve Martin ve Eddie Murphy'i ilk kez bir araya getiren filmde, parasal sıkıntılar yaşayan yönetmen Bobby Bowfinger'ın (Steve Martin) aklına, kendisini tekrar feraha çıkartacak bir fikir gelmiştir. Aksiyon filmlerinin aranılan oyuncusu olan Kit Ramsey'e (Eddie Murphy) sormadan onu filminde başrolünde oynatacaktır. Oyuncuların yanısıra da yönetmeni de çok güçlü bir film. Filmin yönetmeni, en son "Vücut Dili - In & Out" filminden hatırladığımız Frank Oz.


    Resim:
     DH Film Tanıtımları (# RED #) - [FILM: 267]
  • Filmin Ismi: İçgüdü - Instinct

    Yil: 1999, ABD , 123 dk.

    Genre(Tur): Gerilim

    Puan: 8/10

    Tavsiye: 8

    ---

    Ekstra: Dr. Theo Calder akıl hastaları ile ilişki kurmakta çok başarılı bir psikologtur. Calder, Üniversiteden eski arkadaşı Ethan Powell'in cinayet suçundan dolayı yattığı bir Afrika hapishanesinden çıktığını öğrenince bu olayla ilgilenmek ister. Powell birkaç yıl önce dağ gorilleriyle ilgili bir araştırma yaparken ortadan kaybolmuştur. Birisini öldürünce yakalanan Powell, çevresine karşı vahşi bir hayvanın tepkilerini vermektedir. Dr. Calder, Powell ile iletişim kurmak için kızkardeşi Lynn'den yardım ister. Birlikte Powell'ın beyninin derinliklerine inecek ve başından geçen olayları günışığına çıkarmaya çalışacaklardır.

    Resim:
     DH Film Tanıtımları (# RED #) - [FILM: 267]
  • Filmin Ismi: Gothika

    Yil: 2003, ABD , 95 dk.

    Genre(Tur): Gerilim / Korku


    Puan: 7/10

    Tavsiye: 8

    ---

    Ekstra: Mesleğinde saygın bir ismi olan psikolog Miranda Grey'in uzmanlık alanı suçlu psikolojisidir. Genç kadın kendisini, kocasının yönetimindeki bir klinikte akli dengesini yitirmiş son derece tehlikeli suçluların tedavisine adamıştır. Bunlardan biri de kurbanlarını satanist ayinlerle acı çektirerek öldüren karizmatik Chloe'dir. Grey'in dişi katilden dinledikleri huzurlu hayatı ve cici evliliğiyle karşılaştırdığında son derece alt üst edici ve düşündürücüdür.

    Geçirdiği bir kazadan sonra Miranda kendisini klinikteki hastaların arasında bulur. Kocasının üç gün önce öldürüldüğünü ve bir numaralı şüphelinin kendisi olduğunu öğrendiğinde, hafızasındaki boşluklar sebebiyle iyice dehşete düşer. Giderek Chloe tarafından da beyni deşilmeye başlayan genç kadın, kişisel bir cehenneme doğru sürüklenir. Hafızasının ufak ufak geri gelmeye başlayan parçaları onu korkunç ve belki de doğaüstü bir gerçeğe doğru adım adım yaklaştıracaktır.

    Mathieu Kassovitz'in yönettiği film, Berry, Penelope Cruz ve Robert Downey Jr. gibi oyuncularıyla da dikkat çekiyor. Film yapımcılığını ünlü korku filmleri şirketi Dark Castle üstleniyor.

    Resim:
     DH Film Tanıtımları (# RED #) - [FILM: 267]
  • Filmin Ismi: Telefon Kulübesi - Phone Booth

    Yil: 2002, ABD , 90 dk.

    Genre(Tur): Dram / Gerilim

    Puan: 9/10

    Tavsiye: 8

    ---

    Ekstra: Stu Shepard, yolda yürürken bile asistanının yardımıyla iş bağlantıları yapan, bir saniye bile boş vakti olmayan parlak bir reklamcıdır. Sadece özel görüşmelerini belirlediği bir telefon kulübesinden yapmaktadır. Bir gün her zamanki gibi özel görüşmesini yaptıktan sonra kulübeden çıkarken telefon çalmaya başlar.

    Shepard, telefon kulübesine girip telefonu kaldırdıktan sonra bulunduğu yerde kalakalır. New York camın önünde akmaya devam etse de, o telefonu kapatamadığı için kulübeden dışarı çıkamaz.

    Kulübeyi hedef alan bir seri katil, adamı kontrol etmeye başlar. Silahın kırmızı ışığını alnında hisseden Shepard, bütün emirleri yerine getirecektir. Polis de etrafı sarmaya başlamıştır. Ve bir tanesi bu olayı bitirmeye kararlıdır..!

    Telefon Kulübesi özellikle senaryosu ile dikkat çeken, son derece başarılı bir gerilim filmi.


    Resim:
     DH Film Tanıtımları (# RED #) - [FILM: 267]
  • Filmin Ismi: Şeref ve Cesaret - Hart's War

    Yil: 2002, ABD , 125 dk.

    Genre(Tur): Savaş / Dram

    Puan: 7/10

    Tavsiye: 7
    ---

    Ekstra: West Point askeri akademisi mezunu Albay William McNamara (Bruce Willis), ikinci dünya savaşının sonlarında, 1944 yılında Almanya'da savaş esiri düşer.

    Tüm tehlikelere ve kendisini izleyen Alman Albay Werner Visser (Marcel Iures)'e rağmen asla askerlik görevlerinden vazgeçmeyen McNamara, sessizce bir plan yapmakta ve düşmana karşı koymak için uygun zamanı kollamaktadır.

    Kampta işlenen bir cinayet ona riskli planını hayata geçirmek için uygun zemin hazırlar. Albay Visser ve kamptaki diğer Alman subaylar askeri mahkeme ile meşgullerken McNamara yakındaki cephanelikleri ve depoları havaya uçurarak bir kaçış planı gerçekleştirmeye karar verir.Teğmen Tommy Hart, (Colin Farrell) bu konuda ona yardımcı olmaktadır

    Resim:
     DH Film Tanıtımları (# RED #) - [FILM: 267]
  • Filmin Ismi: Days of Heaven

    Yil: 1978, ABD , 95 dk.

    Genre(Tur): Dram

    Puan: 8/10

    Tavsiye: 8

    ---

    Ekstra: Jackie terrence malick'in ustaligini konusturdugu ve kadim müzisyen ennio morricone'un filmdeki muthis gorsel soleni muzikleriyle susledigi days of heaven tadi damaginizda kalacak bir film. ki bu gorselligi ve cekimleri ile sinematorafide akademi odulu alarak film kendisini ispatlamis.

    Resim:
     DH Film Tanıtımları (# RED #) - [FILM: 267]
    162



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 25 Eylül 2008; 0:43:30 >
  • Filmin Ismi: Pure Luck

    Yil: 1991

    Genre(Tur): Komedi, Macera

    Puan: 7/10

    Trailer:http://www.imdb.com/video/screenplay/vi3315400985/

    ---

    Ekstra: Martin Short gorup gorebilecegeniz en dogal komedyenlerden biri. Oyleki filmi izlekerken bu adam bence rol yapmiyor gercekten biraz aptal sanki dedirttirecek bir performansla oynuyor.


    Resim:
     DH Film Tanıtımları (# RED #) - [FILM: 267]
  • bu konu ne amaçla açılmış anlayamadım, filmlerin hepsi beyazperdeden kopyala yapıştır yapılmış.
  • İlk sayfada ne amaç'la açıldıgı yazıyor, Ayrıca ilk sayfada kaynak bölümü beyazperde diye geçiyor Burdaki arkadaşlarla beyazperde'de inceleme yapamıcağımıza göre burda ayrı bir topic açıldı ''''Yazmadan önce okumanda fayda var'''' Bu Topicteki işim bitmiştir Ben bu filmleri seçerken çok çok itinalı davrandım ,derler ya Kendi yemicegim yemeği başkasının önüne koyma Ama gerek insanların yorumları gerekse itinasız film eklenmesi yüzünden artık film eklemiyorum saygılar... Not:Mete Kardeşim şimdiden kolay gelsin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 25 Eylül 2008; 12:28:00 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: scary.

    bu konu ne amaçla açılmış anlayamadım, filmlerin hepsi beyazperdeden kopyala yapıştır yapılmış.


    Hemen bir kac aciklama getiriyim.

    Oncelikle bilinmeyen ve gundemde olmayan kaliteli filmleri tanitmak istedik.
    Emin olabilirsin beyazperdede olmayan bir cok film tanitildi burda.

    Ikinci olarak benim dusuncem suydu, filmler hakkinda konu ozeti yerine, kisisel degerlendirmeler vede puanlamalar. Bu kisim biraz sapti ama olsun .
    Film listesindeki fimlerin %80 cok kaliteli vede bilinmemis filmlerdir dikkatli bakarsan. Beyazperde veya IMDB de dolsarsak bu filmlerin cogunu bulabilirsin ama es gecersin. burda ozenle secmeye calisiyoruz, ozellikle film tutkunlari ve arsiv yapanlara yonelik calismalar sunuyoruz.
  • Filmin Ismi: Blade Runner

    Yil: 1982

    Genre(Tur): Bilimkurgu, Macera

    Puan: 8/10

    Trailer:http://www.imdb.com/video/screenplay/vi3703177497/

    ---

    Ekstra: Bilimkurgu sahaserlerinden biri zamanina gore, ama nedense H. Ford`u bu filme otutturamiyom, herhalde I. Jones`un etkisinde kaldigim icindir.

    Resim:
     DH Film Tanıtımları (# RED #) - [FILM: 267]
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Cannibal Corpse

    İlk sayfada ne amaç'la açıldıgı yazıyor, Ayrıca ilk sayfada kaynak bölümü beyazperde diye geçiyor Burdaki arkadaşlarla beyazperde'de inceleme yapamıcağımıza göre burda ayrı bir topic açıldı ''''Yazmadan önce okumanda fayda var'''' Bu Topicteki işim bitmiştir Ben bu filmleri seçerken çok çok itinalı davrandım ,derler ya Kendi yemicegim yemeği başkasının önüne koyma Ama gerek insanların yorumları gerekse itinasız film eklenmesi yüzünden artık film eklemiyorum saygılar... Not:Mete Kardeşim şimdiden kolay gelsin


    Epeyi bir gec oldu ama tum, katkilarindan dolayi tesekkur ederim.
    -
    Cannibal bir kounya guzel degendi. Burdaki amac biryerden filmleri kopyala-yapistir yapmak veya izledigimiz her guzel filmi koymak degildi. O zman topic anlamsiz olurdu. Ben istedimki, duyulmamis kaliteli filmleri paylasalim, eminim bir cogumuzbir yerlerden buldugu sinemalarda gosterilmemis, izledigi filmler vardir. Ana tema buydu.

    Bazi filmler konudan sapti, ama bir cok filmi ben gercekten bilmiyordum bu sayede ogrendim. (Benim icin sinema tutkudur)
    -
    Herkese katkilarindan dolayi yeniden tesekkur ederim.
  • Filmin Ismi: The Cars -Arabalar

    Yil: 2006

    Genre(Tur): animasyon

    Puan: 10/10

    Trailer:http://www.imdb.com/title/tt0317219/

    ---

    Ekstra: Çocuğunuz varsa veya çocuk ruhlu ama olgun biriyseniz tam size göre, hoş bir animasyon... Puanlamam bana ait olup abartılmış gelebilir. ama benim görüşümdür..

    Resim:





     DH Film Tanıtımları (# RED #) - [FILM: 267]
  • Sizleri iki sanat eseri ile bulusturmak icin geri geldim, bir guncelleme yapmak istedim

    Filmin Ismi: Black Cat White Cat

    Yil: 1999

    Genre(Tur): Komedi, Ask

    Puan: 10/10

    Trailer:http://www.imdb.com/video/screenplay/vi2662990105/

    ---

    Ekstra: Bu topicde cok fazla filmi sizlere tanittim, ama hic birine 10/10 vermedim, taki bu filme kadar. Oyunculuguyla, konusuyla, anlatmiyla, muzikleriyle, kisaca herseyiyle bir sanat eseri. Bu filmi izleyin arkadaslar ama kesinlikle altyaziyla.

    Resim:
     DH Film Tanıtımları (# RED #) - [FILM: 267]
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.