Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: z2300'ü beğenmedim,tavsiye etmem ):

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> PC Ses Sistemleri ve Ses Kartları >> Cevap: z2300'ü beğenmedim,tavsiye etmem ): Sayfa: <<   < önceki  1 [2]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
trapspeed

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

15 Eylül 2008; 16:37:25 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: FRAPS

arkadaşlar iade etme şansım yok.küçük bir esnaftan aldım.
kendi yalnış tercihimin faturasını ona ödetemem.
Ama büyük bir firmadan alıp eğer iade etme şansım olsaydı bir gün bile beklemeden iade ederdim.

Bazı arkadaşlar sanırım bana içten olarak kızıyorlardır ama benim aldığım malı körüne körüne savunma gibi bir huyum yoktur.Bende burada off bu sistemle dağa taşa konser verdim demek isterdim ama maalesef gerçek bu olmazdı
Distorsiyona girmiyor deniliyor ama bu tamamen yalan,ses % 70. kademeden sonra bozuluyor.farketmeyenler premier marka sistemde müzik bile dinlese onları rahatsız etmeyecekleri için bu para vermelerine gerek yok.

hacı onboard ses kartıyla kullanıyorum diyosun bırak %70i, %50 den sonra distorsiyona girmesi gerekir.yine dip sesden şikayetçi oluyosun görende X-fi elite pro ile kullanıyo zannedecek ...

WITHIN TEMPTATION

Eski Nickler||oguzhansx1||xsoundx
WodkaLemon

15 Eylül 2008; 17:00:36 

arkadaşım daha önceden bass lara karşı ilgin yoksa bi arabada bass sesini duymamışsan ve sevmiyorsan bass ı Logitechin Z Modellerine Bulaşma Bence Ses İstiyosan Arkadaşların Dediqi Sistemler War Burda Git Onlardan Al Benim Görüşüm Bass Sevmeyen Logitechin Z Modellerine Yaklaşmasın..

Wolverine

Sisteme Gözat

15 Eylül 2008; 18:16:37 

x230 ile z2300ü kıyaslayıp x230 için daha iyi bass sesi veriyor diyen birinin ya z2300ü arızalıdır, ya ses kartı yoktur ya da ayar yapmamıştır.
Bu durumda yapılacak şey çok basittir, en azından audigy2 veya üzeri ses kartı olan bir pc ye z2300 bağlanır ve dinlenir.
Aradaki fark duyulur, hayret edilir, hayret edilmezse kulak arızası için doktora gidilir, bu iş şaka değil, gerçekten böyle..
Ses kartı olmadan olmaz..
Süper bir pc topladığımızı düşünelim, işlemcisi, ram i, ram timing tamam, hd raid yapmışız, overclok tamam, oyun oynayacağız ama ekran kartımız eski bir kart.. Acaba böyle bir sistemde oyun oynanır mı?
Sanırım anlatabildim..
İyi bir ses kartı şart..

dephyr

15 Eylül 2008; 19:17:43 

@fraps elindeki z2300ü ü bir an önce elinizden bırakınız sistemi beğenmiyorsanız dinlemek zorunda değilsiniz katlanmak da zorunda değilsiniz dandik onboardla distorsiyon uğultu ve hışırtı yaptığını iddia ediyorsunuz o kadar izleniminize rağmen buraya yazan kullanıcılara göre halen kötülemeye devam edip mevcut onboardla yorumlarla herkesi çileden çıkartıyorsunuz bir an önce elinizdeki z2300 satıp artık premier show sunny trident mi alacaksanız gönlün hangisini beğeniyorsanız onu alın z2300 bu kadar kötülenecek bir sistem değil
benim kullandığım sistem ile audigy 2 zs ile mükemmel bir ikili yaratıp ses ve cmss 3 d aktif olarak mükemmel bir uyum yakaladım sesler basslar tane tane ve ahenkli bir şekilde kulağa hoş geliyor sesi de yarıdan sonra açınca kömşular bile dinliyor rahatsız olmadan çünkü distorsiyon hışırtı uğultu yok ben memnunum ama sen menmun olmak zorunda değilsin
@wolverinenin dediği gibi (en azından audigy2 veya üzeri ses kartı olan bir pc ye z2300 bağlanır ve dinlenir.
Aradaki fark duyulur, hayret edilir, hayret edilmezse kulak arızası için doktora gidilir
) bu yoruma katıldığım gibi o yönde durumuna bakmak lazım

GA-X38-DQ6 ZALMAN CNPS 9700 NT ASUS A-55GA 550 WATT OCZ REAPER DDR2 800 CL4 SEAGATE 160 GB+2X250 GB SEAGATE 410AS RAİD 0 LOGİTECH G15 AUDİGY 2ZS SPARKLE 512 8800GT 256 BİT Q6600 QUAD CORE 2.4 GHZ ASUS 1814 SATA PHİLİPS HD1500 KABLOSUZ KULAKLIK LOGİTECH - Z2300
FRAPS

15 Eylül 2008; 19:29:03 

Tamam arkadaşlar,ses kartı alana kadar bu set ile ilgili yorum yapmayacağım.
Aldıktan sonra ki görüşlerimi bu konuda belirteceğim.

gainward6600gt
FRAPS

15 Eylül 2008; 19:39:16 

dj billy beats for my van

arkadaşlar yukarıda ki z5500 veya z2300 sahipleri yukarıdaki şarkıyı indirip denermisiniz.
bende ki subwoofer şarkının ortalarında eğer sesi çok açarsam zangırdıyor.subwooferdan sanki ortadan ikiye ayrılacakmış gibi çatır çutur sesler geliyor.
bu şarkıyı yüksek seste ve yüksek bassta dinleryip yorumunuzu yazarsanız çok sevineceğim.
acaba bendeki subwoofermi bozuk merak etmeye başladım.

yukarıda ki şarkı ,şimdiye kadar dinlediğim şarkılar arasında hava körüğünden en fazla hava akımı yapan şarkıdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FRAPS -- 15 Eylül 2008; 19:37:50 >

gainward6600gt
dephyr

15 Eylül 2008; 19:52:26 

şimdi biraz önce dj billy beats for my van sesi ancak yarıdan biraz fazla açabildim oldukça yüksek bass ile dinledim seste veya bassta çatlama duymadım senin sorunun duyduğun sesler distorsiyon olma olasılığı yüksek tabii ki onboardla o kadar muazzam olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dephyr -- 15 Eylül 2008; 19:49:43 >

GA-X38-DQ6 ZALMAN CNPS 9700 NT ASUS A-55GA 550 WATT OCZ REAPER DDR2 800 CL4 SEAGATE 160 GB+2X250 GB SEAGATE 410AS RAİD 0 LOGİTECH G15 AUDİGY 2ZS SPARKLE 512 8800GT 256 BİT Q6600 QUAD CORE 2.4 GHZ ASUS 1814 SATA PHİLİPS HD1500 KABLOSUZ KULAKLIK LOGİTECH - Z2300
FRAPS

15 Eylül 2008; 20:20:12 

dephyr,
zaten dinlerken sesi yüzde 80 lere filan getirince subwoofer zangır zangır titremeye başlıyor.
sanki bass sürücüsünü kabine bağlı tutan vidalar yerinden çıkacakmış gibi

en yüksek seslerde şarkının 1 dakika 50 saniye olan kısmında subwooferdan inanılmaz ses çıkıyor.
lütfen çok kısada olsa aynı şarkının 1.50 dakikasında tekrar deneyebilirmisin.en yüksek seste

gainward6600gt
EnigM@

15 Eylül 2008; 20:33:04 

Arkadaşım sen sistemi zaten aşırı derecede zorluyorsun.Hem ses kartın onboard hem de sen master volume ve wave ayarını sonda tutarsan hemen her set o ses seviyelerinde çatlama bozulma zangırdama yapar.Ayrıca sub leveli yada bassı sonuna kadar açmakda yapar.Zaten o şekilde de ses sistemi kullanılmaz.Bu sadece senin z2300 ile ilgili olan bişey değil.Senin yanlış şekilde kullanman.Sen önce bi ses kartı sonra ayarlarını düzgün şekil(bütün seviyeleri sona dayamadan) yap bakalım sonuç ne olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnigM@ -- 15 Eylül 2008; 23:09:08 >

P4 3.0Ghz / Asus P5GD2-X LGA775 / Seagate 120GB SataII / OEM(512MBx2)-Kingston(1GBx2) /Asus GeForce 6600 Silence/ LG CD-RW / LG DVD-RW / Samsung 740N 17" / Logitech MX3200 Wireless / Creative Audigy Value 7.1/24Bit (x-fi audio mod)/ Creative GigaWorks G500
dephyr

15 Eylül 2008; 21:31:38 

sesi şu an akşam itibarıyla açmanın imkanı yok ama gündüz açabilirim yalnız son seste açmanın mümkünatı yok oldukça camlar ve kapılar zangırdıyor zaten sesi son seste kullanmanın mantığı yok ayarlarla ilgili bir durum oluşturulmalı bu durum hangi ses sistemi olursa olsun hiçbir zaman son ses açılıp zevk alınmaz

denizer57
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

16 Eylül 2008; 0:08:47 

logitech z4 serisi nasıl kullanan varmı özellikle tizleri merak ediyorum
piramit17

16 Eylül 2008; 0:14:46 

Bende zamanında z2300 kullandım. Audigy 2ZS, Live 24 bit ve o/b ses kartıyla kullandım. O/b ses kartında dahi muteşem baslar veriyodu. Zaten z2300'ü alan adam bas için alır. Bende süper basları olduğunu duyduğum için aldım zamanında sonra uydularını beğenmediğim için sattım. Fakat megaworkste vardı aynı zamanda. Z2300'e meganın uyduları bağlamıştım. Ben böyle güzel bas ve ses veren alet görmedim. Meganın uydular z2300 dede tiz ağırlıklı ve net ses veriyodu. Z2300'ü satan insan yan uyduları yüzünden satar. Bastan şikayet ediliyosa mutlaka bi sorun vardır. Z5500'den sonra gerçekten hatırı sayılır bi sub'a sahip bi ürün.

EVEREST 703B / ASUS VW222S 22" 2ms / Intel Core 2 Duo E7200 2.53 ghz@3.4 ghz / Gigabyte GA-EP43-DS3L / 2x1gb TWİNMOS 667 mhz@800 mhz / SEAGATE 500 Gb 16MB HDD / TUL X1950PRO EXTREME 256 MB GDDR3/ SKYSTAR2 DİGİTAL / SAMSUNG DVD-RAW / A4-Tech KX-2810 / LOGITECH X540 / CREATIVE AUDIGY VALUE 7.1 / A4 TECH PK-635M
WodkaLemon

16 Eylül 2008; 13:12:39 

quote:

dj billy beats for my van

arkadaşlar yukarıda ki z5500 veya z2300 sahipleri yukarıdaki şarkıyı indirip denermisiniz.
bende ki subwoofer şarkının ortalarında eğer sesi çok açarsam zangırdıyor.subwooferdan sanki ortadan ikiye ayrılacakmış gibi çatır çutur sesler geliyor.
bu şarkıyı yüksek seste ve yüksek bassta dinleryip yorumunuzu yazarsanız çok sevineceğim.
acaba bendeki subwoofermi bozuk merak etmeye başladım.

yukarıda ki şarkı ,şimdiye kadar dinlediğim şarkılar arasında hava körüğünden en fazla hava akımı yapan şarkıdır

Kardeşim Eğer Bassı Denemek İstiyorsan Arabada Bass Nasıl İyimi Die Test Ettiqim Bass Test Şarkılar War Dilersen Atabilirim Sana Bide Benim Attıqım Bass Test Şarkılarla Dene İstersen

FRAPS

16 Eylül 2008; 17:46:22 

Arkadaşlar z2300 de höparlörleri çıkartıp sadece subwooferin nasıl bass verdiğini dinlemek istedim.Ama dikkatimi çeken birşey oldu subwooferdan sadece basslar değil çok kısıkta olsa şarkıcının seside geliyordu.bunun nedeni nedir?
yine bu sorunu ses kartına mı bağlayacağız ?

gainward6600gt
coupant

16 Eylül 2008; 18:31:25 

o her subwooferda olur. z-2300'e özgü değil.

her yeni aşk, her yeni hüzün, her yeni bahar, her yeni heyecanda canlanır içimizdeki attilâ ilhan; o bizim şair tarafımızdır...
victorist

Sisteme Gözat

16 Eylül 2008; 18:47:38 

quote:

Arkadaşlar z2300 de höparlörleri çıkartıp sadece subwooferin nasıl bass verdiğini dinlemek istedim.Ama dikkatimi çeken birşey oldu subwooferdan sadece basslar değil çok kısıkta olsa şarkıcının seside geliyordu.bunun nedeni nedir?
yine bu sorunu ses kartına mı bağlayacağız ?

bu normal bi durum subwoofer sadece Bass frekansı veriyor diye bir durum yok