Arkadaşlar adam akıllı bir link verecek olan var mı sabahtan beri saçma sapan linklere kota harcadım çalışan bir link verecek olan yok mu? (JB yapılabilecek bir versiyon)
Selam arkadaşlar. Ben ilk bulduğumda indirilebiliyordu. Site de güvenilir geldi bana linki ekledim foruma. Ama indirip deneme fırsatım olmadı. Ve şimdi baktım ki link de çalışmıyor. Konu admin tarafından silinebilir. Eğer iTunes ile iPod Touc ını 2.1 e yükselten varsa firmwire ı upload edip foruma konu açıp linki verebilir. Ya zaten 2.0 ya da üstü (2.0.1 veya 2.0.2) firmwire ı olan iPod Touch sahibi herhangi biri iTunes ile Download Only yaparak sadece 2.1 firmwire ını PC ye indirebilir. Sonra upload edip foruma konu açıp linki verebilir. Hoşçakalın.
Baterist 2.1 yenilikleriyle ilgili konular var ordan inceleyebilirsin, apple ın sitesinden inceleyebilirsin yada google türkçe sayfalarda arayabilirsin. şimdi uzun uzun anlatmayalım :D ama her zaman son sürüm iyidir