Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Monitörümü nasıl düzeltebilirim ? ( Resim var )

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Monitör >> Monitörümü nasıl düzeltebilirim ? ( Resim var ) Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Nyorai

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

11 Eylül 2008; 15:13:35 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaşlar monitörüm bu zamana kadar hiç böyle olmadı. birkaç haftadır ekranda karıncalanma yapıyordu bazen. az evel bayağı bi görüntü bozuldu. ekranı full genişlettiğim halde böyle kısık gösteriyor.
yani şuan görüntüde bozukluk yok ama sadece dar gösteriyor. nasıl genişletip düzeltebilirim ? monitörü alalı 7-8 sene falan oldu.

Langsuyar

11 Eylül 2008; 15:58:12 

ekran kartı driver ını kaldırıp yeniden kur...

IAnakin.Vader.EXECUTE(bool order, int orderNum[66]);
qwert7610

11 Eylül 2008; 16:40:12 

Bence monitörü direk çöpe at hiç ugrasma derim

ceka13

11 Eylül 2008; 19:23:13 

Tüplü mü oluyor? 7-8 yıllık da. Bence de değiştir artık.

åziz

11 Eylül 2008; 19:40:12 

Büyük ihtimal monitörü değiştirmye hazırlan Bence bir süre sonra o kısım iyice küçülecek sonra da açılımıyacak. tüpü bitiyor heralde

◦◦◦◦◦◦◦◦◦◦◦◦◦◦◦◦◦ åzizåzizåzizåzizåzizåziz åzizåzizåzizåzizåzizåziz ◦◦◦◦◦◦◦◦◦◦◦◦◦◦◦◦◦
ScRyedd

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

11 Eylül 2008; 22:28:46 

Monitörün altında ayarlar falan var ise onlarla uğraş bi bak bakalım, Monitör düğmeleriyle olur diye düşünüyorum.

I am a world before i am a man
I was a creature before i could stand
I will remember before i forget
Before i forget that !
huli109

11 Eylül 2008; 22:39:47 

quote:

Orjinalden alıntı: ScRyedd

Monitörün altında ayarlar falan var ise onlarla uğraş bi bak bakalım, Monitör düğmeleriyle olur diye düşünüyorum.

monitör tamirinden anlıyorsan sökün kapağını, sağ veya solunda tornavida ucu girecek şekilde yerler var, tornavida aracılığı ile monitörllerde düğmelerle yapılmayan ayarlar ordan da yapılabiliyor.

ama tüpü de bitiyo olabilir.

hayat bir gündür,
oda bugündür...
åziz

11 Eylül 2008; 22:51:17 

10 yıllık crt monitörümün başına gelenleri anlatayım biraz empati kursun senin Crt

10 yıl önce aldığım CRT monitörüm 4 ay önce bir gün ekranı küçülme ve yamulma başladı
önce ayarlarda bir sorun var diye kurcaladım olmadı ilk açıldığından belli bir süre sonra küçülüyordu
sonra virüs vs. derken format attım ama olmadı aradan 2 hafta geçmedi bidaha acılmadı

Eğer monitör deki ekran görüntüsü her açtığında farklı boyut yada değişik şekillerde ise monitörün tüpü bitmiştir bence

Sen şimdiden hangi LCD alayım diye araştır... 17"CRT den sonra 28" LCD ye geçmek iyi oluyor

◦◦◦◦◦◦◦◦◦◦◦◦◦◦◦◦◦ åzizåzizåzizåzizåzizåziz åzizåzizåzizåzizåzizåziz ◦◦◦◦◦◦◦◦◦◦◦◦◦◦◦◦◦
HmZ

12 Eylül 2008; 1:57:38 

quote:

Orjinalden alıntı: qwert7610

Bence monitörü direk çöpe at hiç ugrasma derim

+15454

*Monitör.............Samsung T220*Anakart.............Gigabyte EP35 DS4 **İşlemci..............İntel Core2Quad Q9300 2.5ghz**Ekran Kartı........Zotac 8800GT AMP**Harddisk...........HD 320GB Samsung 7200RPM SataII**Ram.................2gb ddr2 800mhz kingston toplam 4gb**Kasa.................THERMALTAKE - SOPRANO RS 101 (400w)**Samsung Dvd-rw 20x + tv kartı + multimedya kart okuyucu fln..
Barış Manço öldü herkez Rock cu oldu, Hrant dink öldü herkez ermeni oldu,Allah Bülent Ersoyu başımızdan eksik etmesin...
!HmZ_PnR!
jrahen1212

12 Eylül 2008; 6:52:42 

monıtorun baya guzelmıs gule gule kullan

40m87bd / PS3 PAL 60GB / HP w2207h / intel core duo e8400 / kingston 2gb ram 800 mhz / palit 8600 gt sonıc plus / 250 gb seagate harddisk 410as / 160 gb harici disk wd / Gigabyte P35 DS3L / samsung 20x dvdwr
Nyorai

Sisteme Gözat

12 Eylül 2008; 17:57:06 

arkadaşlar son resetimden sonra birdaha görüntü gelmedi zaten eniştemin monitörle idare ediyorum şimdilik. yeni birtane alıcam heralde

PoLLBuLL

12 Eylül 2008; 18:53:03 

aynısı bizim televizyona da oldu bişeyler değişip geldi nükleer atık gibi herşeyi garip garip gösteriyor

P4 2.8b Northwood 2800Mhz |:| 512MB 333Mhz Oem Ram |:| İntel D865PERL Rock Lake Anakart |:| İnno 3d Nvidia GeForce FX5200 Tornado 128MB 64Bit |:| Samsung Sh-S182D Dvd Rewiter |:| Philips PBRW5232L Cd Rewiter |:| Samsung SP0802N 80Gb 7200 Rpm İde Hdd |:| LG L1753S LCD TFT |:|Pioneer XR-P170T Hoparlör |:| Süper Sistem Oyun Canavarı
åziz

12 Eylül 2008; 19:10:14 

Selamlar

Demiştim demiyeyim

Şimdi ne alacağız karar verdikmi
Benim taktiği uygula birinden bul bir CRT kullan o sırada araştır ve para biriktir min. 24" al

kalayahmet

23 Eylül 2008; 1:22:12 

arkadaslar bi sorum olacaktı.Elime bi arkadastan anakart geçti. ama bu ana kartın monitör girişi normal olanlardan farklı.giriş yeşil renkte ve erkek.fakat benim kullandığım anakart üzerindeki giriş mavi renkte ve dişi.yani standart olanlardan.Anakartımı değiştirmeyi düşünüyom ama mönitörü nasıl takacağım.bunun için ne yapmalıyım.Dönüştürücü bir parça var mı?varsa adı nedir.yardımcı olursanız sevinirim.

_Azza_

23 Eylül 2008; 3:30:55 

quote:

Orjinalden alıntı: kalayahmet

arkadaslar bi sorum olacaktı.Elime bi arkadastan anakart geçti. ama bu ana kartın monitör girişi normal olanlardan farklı.giriş yeşil renkte ve erkek.fakat benim kullandığım anakart üzerindeki giriş mavi renkte ve dişi.yani standart olanlardan.Anakartımı değiştirmeyi düşünüyom ama mönitörü nasıl takacağım.bunun için ne yapmalıyım.Dönüştürücü bir parça var mı?varsa adı nedir.yardımcı olursanız sevinirim.

Dostum donusturucu oLmasa zaten oyLe yapmazLardi onu. Bir cafeciye goturde baksin en azindan. Yada biLgisayar maLzemeLeri satan bir yere. Oda oLmadi resim cek oyLe goster.

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Monitör >> Monitörümü nasıl düzeltebilirim ? ( Resim var ) Sayfa: [1]
Buraya git: