arkadaşlar merhaba,ben yaklaşık 1 sene önce 70 ytl'ye bir dvd yazıcı aldım.ancak veri dvd'si veya dvd video olsun,yani açıkçası her türlü dvd yazma işlemimde bir arıza yarattı,farklı marka dvd'ler aldım,kimini yazdı kimini yazmayıp yarıda kesti,yok 16x yok 8x olduğundan dendi.ben açıkçası bu dvd-r,dvd+r ne demek pek de anlamıyorum,istediğim sadece aldığım her dvd'nin ister veri dvd'si olsun ister dvd video olsun,sorunsuzca,yarıda kesilmeden çekilmesi.yeni bir dvd writer alıcam,ancak tereddüt ettiğim nokta,aynı önceki aldığım sürücünün kutusunun üzerinde yazdığı gibi 8x dvd-r ,16x dvd-rom yok 12x dvd-ram yazıp,iş kullanıma gelince şu cd olur,bu marka olmaz,bazen yazarım,keyfim gelirse yazmam olması.
fiyat konusunda şu an aklımda rakamın bir önemi yok,çünkü boşa yaktığım dvd parası dvd-writer parasını aştı,sizlerden ricam bana bilgisayar diline fazla girmeden,"arkadaşım şu marka her türlü cd ve dvd ye her türlü veriyi veya diğer çeşitleri yazar ve onları okur"demenizdir.
marka ve mümkünse fiyat belirtmeniz benim için avantaj olur,görüşlerinizi bekliyorum,saygılar sunarım...