bu ucunden birini nokia n95 telefonum icin alicam n 95 icin genelde arkadaslar cx300 u tavsiye ettiler ama ben genede buraya sorayim dedim model arttikca ozeliklerde artar normalde farklari nelerdir acaba bu ucunun ?
BASITCE CEP TELEFONU DIYE SOZ ETMENIN HAKARET OLARAK KABUL EDILDIGI BIR MULTIMEDYA SAHESERI VE PIYASADAKI EN KARIZMATIK VIDEO-KAMERA CIHAZI ESSIZ EMSALSIZ MUHTESEM NOKIA N95 UND DUNYANIN 5 X OPTIK ZOOMLU VE 7,1 MP LI EN KUCUK DIJITAL FOTOGRAF MAKINASI KODAK V 705 VE VIDEO CEKIMININ KRALI NOKIA N90
n95 için alacaksan cx300 al derim. en ucuzu o çünkü. n95e en iyi kulaklığı taksan bile çok fazla ses farkı alamzsın.kulaklık ses çıkıkşları çok güçlü değil o bakımdan.ama dediğim gibi hem ucuza gelir hem kaliteli hem rahat kullanım için n95 için en uygunu cx300..ayrıca bende n95 8gb kullanıyorum. cx300 de denedim. n95 in yanında gelen kulaklığından pek bi farkı yok ses olarak. sadece kulağa daha iyi oturduğundan ses daha iyi geliyo vede kalite olarak biraz farkediyo. zaten n95 in orjinal kulaklıları oldukça iyi.bi ses sistemine bağlayıp dinlersen ne demek istediğimi daha iyi anlarsın.sonuç olarak ya orjinal kulaklıkları kullanmaya devam et(çok az bi ses farkı için 60-70 ytl vermeye değmez diye düşünüyorum). yada ilerde mp3 player alırım diyosan cx300 yada diğerlerini düşünebilirsin hepsi kaliteli kulaklıklar.en uygunu hangisiyle onu alırsın...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _ilhan_ -- 17 Eylül 2008; 3:35:39 >