Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
kablosuz bağlantı hatası

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Acer >> kablosuz bağlantı hatası Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
altun03

11 Eylül 2008; 13:00:10 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

iyi günler arkadaşlar benim ve arkadaşlarının laptoplarında bazen şöylebir sorun oluyor mesafe yakın sinyal gücü mükemmel ama bağlanmıyor neden acaba yardımcı olursanız sevinirim

BİTTİ
effem

12 Eylül 2008; 22:01:11 

bu sorunun birçok sebebi olabilir. Öncelikle modeme reset atınız. İP çakışması olabilir. Elle ip vermeyi deneyebilirsiniz. Yani tam olarak bağlantı sorununu tanımlamalısınız.

Bu arada kablo varsa onu bi deneyin.
altun03

13 Eylül 2008; 8:49:21 

reset attım daha sonra tekrar bağlanc dedim 5 dk bağlandı sonra bağlantı koptu bu arada ıp vermiştim

BİTTİ
celikcantxxl

14 Eylül 2008; 20:24:34 

vista kullanıyorsanız güvenlik sebeplerinden ilk kez bağlandığınız modemlerde ev iş ve ortak konum diye bağlandığınız mdemi bilgisayara tanıtmanız gerekiyor. modeme bağlandıktan sonra pencere açılıyor ve bu seçenekler çıkıyor, o seçenekleregöre bağlantı engellenebiliyor

ip yi manual olarak almayı deneyin

kolay gelsin

<a href="http://www.matchspecial.com/quizzes/addictionSU.php" style="color: #353535; text-decoration: none; display: block; width: 286px; height: 128px; padding-top: 50px; padding-left: 17px; background: url(http://www.matchspecial.com/quizzes/images/addictionResult.png) no-repeat; font-family: Times New Roman, sans-serif; font-size: 30px;">58%</a><p>This quiz was provided by - <a href="http://www.matchspecial.com">Match Special</a></p>
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Acer >> kablosuz bağlantı hatası Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Cebit 2008: sunumaX Standı
SunumaX ile web sitelerimizi nasıl canlandıracağımızı ve gelen ziyaretçileri kaçırmıyacağımız hakkında bilgi ediniyoruz.
Cebit 08: Forex Standı
Yoğu iş yükü, trafik, ekonomik krizler! Biraz rahatlamaya ne dersiniz? Forex'in masaj koltukları hakkında bilgi alıyoruz.

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar