Birkac gundur sorularıma cevap arıyorum ama bulamadım, bu yuzden buraya ayrı bir konu acmaya karar verdim. Toshiba U400-112 ile Dell xps m1330 55h2a arasında kaldım? Dell'in ekran kartı Intel® GMA X3100 paylaşımlı maks. 256MB, Toshiba'nın ise Intel GMA X3100, max. 358MB grafik belleği.
Okudugum kadarıyla Dell cok fazla ısınma yapıyormus, Oyun oynamıyorum ama photoshop, premiere gibi adobe programlarını cok profesyonel olmayarak kullanıyorum.
Toshiba U400-112 kullanan arkadaslar, eger varsa, yardımcı olabilir misiniz? Toshiba laptoplarda ısınma nasıldır? Birde Toshiba kullanıcıları olarak Satıs sonrası Servis Destegi nasıldır?
Tesekkurler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albatrosshigh -- 11 Eylül 2008; 12:48:43 >
Selam ya bu cihaz hakkında çok fazla sayıda şikayeti olanlar var.. Acaba çok satıldığı için mi yoksa genel bişey mi anlayamadım.
kim demis, sikayeti olanlar kim, neden sikayetciler, burda paylasırlarsa bizde biliriz. ben almayı dusunuyorum ama simdiye kadar kimse bir yorum yapmadı. siz nerede okudunuz ve kimden duydunuz?
TOSHIBA U400-112 SERİSİNDE BATARYA PROBLEMİ VAR CİHAZLAR BATARYAYI ALGILAMIYOR 5 ADET DENEDİM HEPSİNDE AYNI TOSHIBA YETKİLİ SERVİSİDE PROBLEM OLDUĞUNU SÖYLÜYOR
Bende Toshiba kullanıcısıyım, satış sonrası servisi nasıldır bilmiyorum çünkü hiç ihtiyacım olmadı. Hemde sadece L40 14H. Vistayla yavaştı ama xp bütün problemleri çözdü. Isınma problemide yok iştede kullanıyorum ben çoğu zaman sabah 9 dan akşam 7 ye kadar çalışıyor. Photoshop, dreamviewer, macromedia flash aynı anda çalışıyor bir sorunum yok 1 yıldır.
Tek tavsiyem taşınabilir bilgisayar olacaksa 14" ten küçük ve hafif olmalı tek hatam 15 almış olmam. Bir sonraki laptopumda toshiba olacak. ( tabi çok nadirde olsa bir mac book sahibi olmak istiyorum)
Almaya karar verdiğimde hp de düşümüştüm ancak acer kullanan arkadışımın tavsiyesiyle toshiba aldım. Şu an gördüğüm en hızlı açılıp kapanabilen laptop.
U400-112 alana kadar yeni çıkan işlemcili modeller var mesela U405-S2856 2.26 GHz 1066 MHz ve ekran kartınında 128 i paylaşımsız 1292mb kadar yükselebiliyor ve bu ekran kartıyla çok rahat işlerini yürütebilirsin ben aldım ve herkesede tavsiye ediyorum..
13.3" bir laptop almak istiyorsanız ve Toshiba olsun diyorsanız, U400-112 modelini tavsiye ederim. 2GB olan Ram'i 4GB'a kadar zaten yukseltebilirsiniz. Ekran Kartı'da Intel® X3100, max. 358 MB Ekran Kartı, Mac'ler de kullanılıyor. Adobe sorunsuz calısıyor. U405-S2856 'dan daha ucuz ve aralarında da oyle buyuk bir fark yok. Ayrıca U400-112'de hdmi cıkıs'da bulunmaktadır.
Bencede U405-S2856 çok iyi bir ürün .Bende 13'' notebooklar üzerinde bir araştırma yaptım. 2856 fiyatına göre performans olarak çok iyi. Teknoloji kendini hızla yeniliyor. işlemci ve ekrankartı teknolojisi yüksek bir makina tercih edilmeli alınan cihaz kolay kolay eskimemeli !!
Bu konu adından da anlasılacagı gibi Toshiba U400-112 ve kullanıcıları hakkında. Burada simdi gelipte su daha iyi bu daha iyi demenin bir anlamı yok, bosuna flood yapmayın arkadaslar.