siz bağlanabilmissiniz yine biz onuda başaramadık biraz anlatabilirmisin nasıl yaptığınızı?
Öncelikle oyuna girerken hata alıyorsanız directx'in ekim ayından sonraki bi güncelleştirmesini yükleyin, googleda dxwebsetup.exe diye aratırsanız çıkar. Oyuna girerken ilk çıkan videoda sorun yaşıyorsanız http://www.radgametools.com/bnkdown.htm bu adresten bink videoyu indirin yükleyin.
Co-op için vistada yaptığım ayarları söyliyim size:
1) Başlat -> Denetim Masası 2) Ağ ve paylaşım merkezi -> ağ bağlantılarını yönet 3) Alt'a basarak açılan toolbardan Gelişmiş -> Gelişmiş Ayarlar gir 4) "Hamachi"ye tıklayın ve sağdaki okları kullanarak en üste taşıyın 5) Tamam deyip dönün. 6) Hamachi bağlantısına sağ tıklayıp "Özellikler"e girin 7) "İnternet Protokolü sürüm 4"e tıklayıp "Özellikler" diyin 8) "Aşağıdaki IP adresini kullan" seçin ve yanına hamachi'deki ip adresinizi yazın. Alt ağ maskesine:255.0.0.0 Varsayılan ağ geçidi: 5.0.0.1 yazın 9) Hemen bunların altında Gelişmiş butonuna girin, orda alt taraftaki "Arabirim ölçüsü"nü 10 yapın ve tamam deyip çıkın. 10) Denetim masasından Windows Güvenlik Duvarı'na gelin. Ayarları değiştir'e tıklayın. 11) Gelişmiş'e tıklayın. 12) Hamachi'deki tiki kaldırın ve tamam deyin. 13) Restart atın
Xp için de şu ayarlar olması lazım.
1) Ağ Bağlantılarım 2) Gelişmiş 3) Gelişmiş Ayarlar 4) Bağlantı listesinden Hamachi bağlantısını en üste taşıyın 5) Restart
Oyuna girerken Server olacak kişi normal single playerdan girip kuracak, bağlanacak kişi multiplayer için fixlenmiş bi dosya var, onun üzerinden oyuna girip bağlanacak. Oyunda kasmaması için Options'tan mutlaka punkbusteri kapatın. Yoksa bir oyun kasar bir oyun kasmaz kafasına göre takılır siz de kafayı yersiniz :) Bir de 2 kişinin cd-keyleri farklı olması gerekiyor.
Arkadaşlarım ile 3 kişi olarak sorunsuzca coop modunu oynayabiliyoruz son 4 bölüm kaldı bitmesine hala bir lag sorunu ile karşılaşmadık ben vista kullanıyorum arkadaşlarım xp.
Öncelikle arkadaşın dediği gibi hamachiyi en üste taşıdık birbirimizi görmemiz için, oyunu 1.1'e patchledik sonra oyunun 1.0 cracki ile exesini değiştirip lanfix ile patchledik ve sorunsuzca oynamaya başladık.
edit: serverda punkbusteri kapalı tutuyorum açık olarak denemedim hiç.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ostrich -- 14 Kasım 2008; 0:29:16 >
bugün hardcore serverında oynarken kendini bilmezin teki başlatı -blacklotus hile- diye.sinir oldum.adı "Henk" diye biri,demo aldım al izle diye xfire a ekle dedim kayboldu ortalıklardan.demo duruyo elimde.uyuz oluyorum böle tipletere oynamayı bilmezler hemen çamur atarlar tanıyan eden varsa ulaşşsın bana diyeceklerim bitmedi daha ona.
1) Ağ Bağlantılarım 2) Gelişmiş 3) Gelişmiş Ayarlar 4) Bağlantı listesinden Hamachi bağlantısını en üste taşıyın 5) Restart
Oyuna girerken Server olacak kişi normal single playerdan girip kuracak, bağlanacak kişi multiplayer için fixlenmiş bi dosya var, onun üzerinden oyuna girip bağlanacak. Oyunda kasmaması için Options'tan mutlaka punkbusteri kapatın. Yoksa bir oyun kasar bir oyun kasmaz kafasına göre takılır siz de kafayı yersiniz :) Bir de 2 kişinin cd-keyleri farklı olması gerekiyor.
biz bu sekilde oyuna giriyoruz ama 2 dakka sonra atiyor oyundan malesef neden olabilir acaba firewall programlarini antivirusu kapatiyoruz internet bağlantisi 1 mb ondan dolayi olabilirmi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeanBack -- 14 Kasım 2008; 13:19:46 >
biz bu sekilde oyuna giriyoruz ama 2 dakka sonra atiyor oyundan malesef neden olabilir acaba firewall programlarini antivirusu kapatiyoruz internet bağlantisi 1 mb ondan dolayi olabilirmi
Ondan olduğunu sanmıyorum benim bağlantımda 1mbit 3 kişi rahatca oynuyoruz az kaldı bitmesine oyunun üçümüzün cd-keyide aynı
bugün hardcore serverında oynarken kendini bilmezin teki başlatı -blacklotus hile- diye.sinir oldum.adı "Henk" diye biri,demo aldım al izle diye xfire a ekle dedim kayboldu ortalıklardan.demo duruyo elimde.uyuz oluyorum böle tipletere oynamayı bilmezler hemen çamur atarlar tanıyan eden varsa ulaşşsın bana diyeceklerim bitmedi daha ona.
Blacklotus sen misin
Intel Core 2 Duo Q6600 2.4@3.0 Ghz v1.28 [Ocz Vendetta2]-&-Ocz 2 GB XTC Platinum Vista Performans Bellek 804Mhz@4-4-4-12-&-Abit IP35 Anakart-&-Powercolor HD4850 625/993 @ 695/1120-&-Samsung SP2514N 250GB HDD-&-Western Digital 500GB External HDD-&-OCZ 600W PSU-&-Windows XP 32-bit, Service Pack 3
Ben yükledim oyunu single sorunsuz oynanıyordu. Sonra multi oynamayı denedim. 1.1 e yükselttim ama patchi yaptıktan sonra Zone/english/code/post/gfx.mp.ff diye bir hata werdi ve oyunu açmadi. o dosyaları eski versiyondakilerle değistirdim açıldı oyun bu sefer ama servera bağlanmayı denerken verdi hatayı bu sefer.
Bu hata hakkında bilgisi olan varmı acaba yardımcı olucak ?
bi Server'a girerken. PunkBuster Kicked Player "(for 2 Minutes) ... Empty Player Name Disallowed yazıo, ve oyundan atıyo. Galibaa Nick olmadığı için oyundan atıyo bu, Fakat menüdeyken consolu açıp Nick yazıyorum oyuna giriyorum gene atıyo oyundan. Başka bi yerden mi yazmam lazım. Yoksa hatanın nickle bi alakası yokmu :D ne diyo burda..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diablo12 -- 15 Kasım 2008; 15:37:16 >
yaw birtürlü profil yaratamadım. nasıl profil yaratacagız :S
Aynen bende de bir türlü online profil yaratmıyor nedense
online profil yaratması için orj cd keyiniz veya orj oyunun olması gerekiyor.. ama bu şekilde profil yaratabilirsiniz oda ofline olarak gözükür..C/Documents and Settings/belgelerim/Local Settings/Application Data/Activision burdan profilin içine giriniz.. profillerin hepsini sildikten sonra multiplayer'a girin kendi otamatik profil oluşturacaktır $$$ şeklinde active metin belgesinede kendi nick inizi yazacaksınız..oyuna girdinizde profille cıkan yerleri cancel ve no diyerek iptal edin..(local settings gizli dosya halindedir)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MosKoW_ -- 15 Kasım 2008; 15:48:37 >
bi Server'a girerken. PunkBuster Kicked Player "(for 2 Minutes) ... Empty Player Name Disallowed yazıo, ve oyundan atıyo. Galibaa Nick olmadığı için oyundan atıyo bu, Fakat menüdeyken consolu açıp Nick yazıyorum oyuna giriyorum gene atıyo oyundan. Başka bi yerden mi yazmam lazım. Yoksa hatanın nickle bi alakası yokmu :D ne diyo burda..
oyunun ana menüsünden optionsa gir, ordan multiplayer options de ve orda altta Player Name var ordan değiştir.
online profil yaratması için orj cd keyiniz veya orj oyunun olması gerekiyor.. ama bu şekilde profil yaratabilirsiniz oda ofline olarak gözükür..C/Documents and Settings/belgelerim/Local Settings/Application Data/Activision burdan profilin içine giriniz.. profillerin hepsini sildikten sonra multiplayer'a girin kendi otamatik profil oluşturacaktır $$$ şeklinde active metin belgesinede kendi nick inizi yazacaksınız..oyuna girdinizde profille cıkan yerleri cancel ve no diyerek iptal edin..(local settings gizli dosya halindedir)
Dediğini yaptım fakat yine olmadı. Active metin belgesinde kendi nickimi yazdım sonra oyuna girdim no/cancel dedim, tekrar profiles klasörüne baktım ve yine active belgesinde $$$ bu vardı yani tekrar eski haline döndü anlamadım gitti...
baştaki serverlar acaba orj serverlarmı? en üstteki " HardcoreTr Public -> 88.255.172.73:28960" hariç (ki bu serverda awating conneting yazıyo beklio sonra error verio) hepsinde oyuna girdikten sonra menüye dönüyo ve "punkbuster kicked player (for 2 minutes) duplicate GUID/CDKEY" yazıyo. ne demek bu?
EDİT: onr99, onu halletmiştim saol genede :D şimdi başka sorun çıktı :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diablo12 -- 15 Kasım 2008; 18:04:02 >
Dediğini yaptım fakat yine olmadı. Active metin belgesinde kendi nickimi yazdım sonra oyuna girdim no/cancel dedim, tekrar profiles klasörüne baktım ve yine active belgesinde $$$ bu vardı yani tekrar eski haline döndü anlamadım gitti...
oyuna girip nickini yazabilirsin (/name) oraya kayıt oluyor otamatik..
baştaki serverlar acaba orj serverlarmı? en üstteki " HardcoreTr Public -> 88.255.172.73:28960" hariç (ki bu serverda awating conneting yazıyo beklio sonra error verio) hepsinde oyuna girdikten sonra menüye dönüyo ve "punkbuster kicked player (for 2 minutes) duplicate GUID/CDKEY" yazıyo. ne demek bu?
EDİT: onr99, onu halletmiştim saol genede :D şimdi başka sorun çıktı :D
şuanda bir çok server kapandı. cökmüşte olabilir modda yüklüyor olabilirler.. acık olan bunlar var bende 77.92.149.179:28960 212.68.44.74:28961 78.40.228.2:28960
Korsan COD5 lerin online profil açmaları mümkün değilmi ? İnterentten oynamak için mutlaka ORJİNAL mi almak gerek ? kimse çözemedimi bunu ?
Bende create online profil yeri geliyor adımı yazıyorum ama olmuyor.Başa dönüyorum sürekli.
internetten oynamak için online olamana gerek yokki.. crackle serverlara cod2 ve cod4 deki gibi girebiliyorsun xf de şuan cod5waw güncellendi ama serverları bulmuyor http://www.gametracker.com/search/codww/TR/ burdan serverların ip sini alabilirsiniz ama şuanda bir çok server kapalı sorun var sanırım açılır kısa sürede..
Orjinalden alıntı: _MosKoW_ internetten oynamak için online olamana gerek yokki.. crackle serverlara cod2 ve cod4 deki gibi girebiliyorsun xf de şuan cod5waw güncellendi ama serverları bulmuyor http://www.gametracker.com/search/codww/TR/ burdan serverların ip sini alabilirsiniz ama şuanda bir çok server kapalı sorun var sanırım açılır kısa sürede..
Güzel buna sevimdim ama Xfireda COD WAW game serverda yok bende sadece Cod 4 multiplayer gösteriyor. COD WAW ı tanıdı ama game server yerinde yok.
Orjinalden alıntı: _MosKoW_ internetten oynamak için online olamana gerek yokki.. crackle serverlara cod2 ve cod4 deki gibi girebiliyorsun xf de şuan cod5waw güncellendi ama serverları bulmuyor http://www.gametracker.com/search/codww/TR/ burdan serverların ip sini alabilirsiniz ama şuanda bir çok server kapalı sorun var sanırım açılır kısa sürede..
Güzel buna sevimdim ama Xfireda COD WAW game serverda yok bende sadece Cod 4 multiplayer gösteriyor. COD WAW ı tanıdı ama game server yerinde yok.
şuan sadece tanıyor ztn oyuna girdiginde xf online oluyor onun dışında bi işe yaramıyor bunu yapmalarının sebebide sanırım fps ye bakılması için.. normalde oyunda fps komutu göstermiyor fraps yada xfire dan bakılıyor..
ya dediğini yaptım, sildim tüm profilleri,tekrar girdim oyuna hala select online prfil'e giremiorum (basınca hata raporu verio) ve profil klasoründede $$$ değil, sildğim profiller geri gelio. 10 kere tekrarladım olmuyo. oyuna giremiorum o yüzden, profil seçmeden nick yazamıyorum. nick yazamayınca pb oyundan atıyo.. ne yapmam gerekir bilen varmı?
ya dediğini yaptım, sildim tüm profilleri,tekrar girdim oyuna hala select online prfil'e giremiorum (basınca hata raporu verio) ve profil klasoründede $$$ değil, sildğim profiller geri gelio. 10 kere tekrarladım olmuyo. oyuna giremiorum o yüzden, profil seçmeden nick yazamıyorum. nick yazamayınca pb oyundan atıyo.. ne yapmam gerekir bilen varmı?
sen dediklerimi yapmamıssın ama.. select profilleri cancel ve no diyerek iptal edeceksin oyuna girdikten sonra nick yazabilirisn yazdıgın nick kayıtlı şekilde kalır.. mümkünse yazıları dikkatli okuyunuz aynı şeyleri tekrar tekrar yazıyorum
Arkadaslar henüz xfire COD:waw ı görmediği için simdilik sunlari yapıyoruz multiplayeri acin actiğinizda karsınıza kendinize profil yaratmak icin nick ve sifre istiyecektir onlari gecebilirsiniz oyunun menüsünden FİND GAME dedikten sonra resimdeki pencere karsiniza gelicektir sonra klavyemizdeki TAB tusuna basarak yukaridaki gelen satira resimdeki gibi Connect yazıp bosluk bırakarak yi yaziyoruz
baska girebileceğiniz serverler paylasildikca burda bulacaksınız 88.255.172.73:28960
yazıyoz ondan sonra enter mı basıyoz
BEKLEDİGİN NE ARAÇTIR NE TOPRAKTIR NE TAŞTIR BEKLEDİGİN KARDEŞİNDİR EVLADINDIR YUVANDIR BEKLEDİGİN TARİHİNDİR NAMUSUNDUR BEKLEDİGİN ŞEREFİNDİR: ÖZÜNDE VATANDIR ------------------------------------------------------------------------------------------------ZIIT
Arkadaslar henüz xfire COD:waw ı görmediği için simdilik sunlari yapıyoruz multiplayeri acin actiğinizda karsınıza kendinize profil yaratmak icin nick ve sifre istiyecektir onlari gecebilirsiniz oyunun menüsünden FİND GAME dedikten sonra resimdeki pencere karsiniza gelicektir sonra klavyemizdeki TAB tusuna basarak yukaridaki gelen satira resimdeki gibi Connect yazıp bosluk bırakarak yi yaziyoruz
baska girebileceğiniz serverler paylasildikca burda bulacaksınız 88.255.172.73:28960
yok öle bekliyon, sence sen hiç başlama bence
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blacklotus -- 16 Kasım 2008; 20:44:03 >
yok öle bekliyon, sence sen hiç başlama bence
sen çok iyi bilebilirsin ben bilmiyorum bu yüzden basit bir soru sordum basit bir cevap bekliyorum yardımcı olmiyacaksan form kirliligi yapma
BEKLEDİGİN NE ARAÇTIR NE TOPRAKTIR NE TAŞTIR BEKLEDİGİN KARDEŞİNDİR EVLADINDIR YUVANDIR BEKLEDİGİN TARİHİNDİR NAMUSUNDUR BEKLEDİGİN ŞEREFİNDİR: ÖZÜNDE VATANDIR ------------------------------------------------------------------------------------------------ZIIT
2 .ncisi ben serverlerdeki problem kısa sürede gider sanırım bendede gitti bi ara
Tüm klasörleri sildim bu seferde oyuna girdiğimde profil yaratma ekranı bile çıkmadan direk oyunu açıyor nick belirtemiyorum offline profil bile açılmıyor..
Neden herkes bir TDM tutturmuş anlamadım. SD serverda var ama bomboş :/
yarısı nob oldugu için SD kaldıramıyolar bence, ölünce bekliyosun çünki.
Türkçede cümleler büyük harfle başlar, nokta ile biter.Bi, diil, ii, gelio, gelcem, ole Türkçe değildir; Bir, değil, iyi, geliyor, geleceğim, öyle denir. Türkçede q, w, x harfleri yoktur dolayısıyla we denmez ve denir. Soru ekleri kelimeden ayrı yazılır: Oldumu denmez oldu mu? denir. Dahi anlamındaki de ayrı yazılır. Bende denmez ben de denir. Yani "de" ekini cümleden attığınızda anlam bozulmuyorsa o zaman ayrı yazmanız gerekir. Ayrıca mesajlarınızdaki vurgular da ifadelerinizle hayat bulur, parmağınızın bir tuşa basılı kalmasıyla değil. Seviyoooommmmm yaaaaaaaaaaa denilmez, gerçekten çok seviyorum denir. Klavyeniz İngilizce ayarlı değilse i, o, s, g, u, c harfleri ı, ö, ş, ğ, ü, ç yerine kullanılmaz. pasha tarzındaki yazımlar Türkçeyi yozlaştırmaktan başka bir şeye yaramaz.
HErşey iyi güzelde profil online olarak bağlanıyo mp_dataları download ediyo servera bağlanmak için sayarken bu hatanın aynısından alıyorum sorun nedir acaba?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slayerdnz -- 19 Kasım 2008; 20:29:01 >
beyler 3-4 kere multiye girdim oynadım daha sonra tekrar girmeye çalışıyorum cod multiplayr e önce giriyor sonra çıkıyor sonra eror veriyor ve açılmıyor napıcam acaba ?