* 10 Ekim 2008'e kadar yeni faturasız Avea hattı alan aboneler, 17 Ekim 2008'e kadar yapacakları ilk yüklemeler için hediye dakika kazanacaklardır. * Kampanyadan bireysel ve kurumsal faturasız aboneler yararlanabilir. * Kullanılmayan hediye dakikalar, 30 gün sonunda silinecektir. * Hediye dakikalar abonelerin ilk ve tek seferde 100 ve üzeri kontör yüklemelerine verilecektir. İlk yüklemelerin yükleme şartını yerine getirmesi gerekmektedir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serefbey d1 -- 27 Eylül 2008; 11:46:18 >
bnde yeni gördüm heyecanlandım normal avea hatlarıda kullananlar yararlansa ne güzel olurdu diye düşündün ya avea mevcut abonelerde kampanya bekliyor senden
İsTeRsEN DaĞLaR DaĞLaR YeRİNDen OyNaR OyNaR SaBıRSıZ KaLBiM 1 TeK AşKıNa İsYaNKaR ASUS P4P800-X P4 3.20GHZ SAPPHİRE ATİ RADEON 512mb ZEROTHERM GX 815 SOĞUTUCULU hd3850 DDR3 2x1GB+512MB DDR400 MHZ KİNGSTON RAM HIGH POWER - HP PLUS 500 WATT PSU SEAGATE 250GB 16MB CACHE 7200.10 NCQ SATA2
AveA böyle yaptıkça artık iyice NUMARA TAŞIMA SİSTEMİNİ bekler oldum.. 7 YILLIK Aycell / Dolunay kontörlü hattımı hangi gsm operatörüne geçireceğimi iyice düşünür oldum.
Her Yöne 1 kontör yok.. (Örnek : Cep 1) Sabit Hat avantajı yok.. (Örnek : Tümiş + Ofis Her Ay 1600 dak. sabit hat aramak BEDAVA) Tüm şebeke içi avantajı yok (Örnek : 10 dak. 1 Kontör sadece şebeke içi Mob.Öğr. gibi )
GEL 9 KASIM GEL...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bico -- 11 Eylül 2008; 9:37:40 >
AveA böyle yaptıkça artık iyice NUMARA TAŞIMA SİSTEMİNİ bekler oldum.. 7 YILLIK Aycell / Dolunay kontörlü hattımı hangi gsm operatörüne geçireceğimi iyice düşünür oldum.
ilk çıktığından beri kullanan babamdada aycell namı değer üzerinde hala dolunay yazıyor sim kartın ilk abonelerden olduğun için seni başka operatöre yem etmesinler
İsTeRsEN DaĞLaR DaĞLaR YeRİNDen OyNaR OyNaR SaBıRSıZ KaLBiM 1 TeK AşKıNa İsYaNKaR ASUS P4P800-X P4 3.20GHZ SAPPHİRE ATİ RADEON 512mb ZEROTHERM GX 815 SOĞUTUCULU hd3850 DDR3 2x1GB+512MB DDR400 MHZ KİNGSTON RAM HIGH POWER - HP PLUS 500 WATT PSU SEAGATE 250GB 16MB CACHE 7200.10 NCQ SATA2
ewet yeni aboneleri keriz yerine koyan başka hat görmedim. 10 milyona hat aldım mobil öğrenci ilk 150 kontör yüklememde 50 kontörümü kesceklermiş. resmen aldatmaca değil mi bu?
ilk çıktığından beri kullanan babamdada aycell namı değer üzerinde hala dolunay yazıyor sim kartın ilk abonelerden olduğun için seni başka operatöre yem etmesinler
Kendileri bile İLK ABONELERİNİN farkında değiller... Olsun bakalım 9 kasımda görüşeceğiz.!!! Kartın arkasındaki ''DOLUNAY'' yazısı hala ilk günkü gibi...
Turkcell'de yapıyor yeni abonelere kampanyalar ama onlar eskilere de birşeyler yapıyorlar.Avea 40 yılın başında kampanya yapar onu da ya çok kısıtlı bir kesime ya da yeni abonelere
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanbardakk -- 11 Eylül 2008; 18:59:54 >
avea aciz bi yer ya. zamanında #002# olayı mı ne vardı. topikte baya uğraşmıştım aramıştım onları fln. ama işte öyle acizler ki bi yetkili çıkaramıyorlardı karşıma..
yıllar sonra askere gittim. karargaha astırmış albay. operatörlerden 002 li numarayı yazmış bunu tuşlayın tuzağa gelmeyin fln diye
aciz adamlar ordan gelcek 3-5 kontöre bakıyolar işte. kişi başıo 1 ytl fazla koparmak istiyolar derken rakamı fazla söylemişim 1 ytl den de az
Ben bir şey merak ediyorum.. Acaba verilen hediye dakikalar şebeke içi kullanımlarda mı geçerli.. Eğer Turkcell ve vodafone'u aramakta bedava ise bu bedava dakikaları, turkcell tonla kazan ve vodafone aran kazan kampanyalarına kayıtlı hatları aramada kullanarak kontöre çevirmek mümkün müdür?
Sadece merak :)
avea aciz bi yer ya. zamanında #002# olayı mı ne vardı. topikte baya uğraşmıştım aramıştım onları fln. ama işte öyle acizler ki bi yetkili çıkaramıyorlardı karşıma..
yıllar sonra askere gittim. karargaha astırmış albay. operatörlerden 002 li numarayı yazmış bunu tuşlayın tuzağa gelmeyin fln diye
aciz adamlar ordan gelcek 3-5 kontöre bakıyolar işte. kişi başıo 1 ytl fazla koparmak istiyolar derken rakamı fazla söylemişim 1 ytl den de az
zamanında yeni açılan hatlar telesekretere yönlenikti diğer operatörlerinde kontörleri gidiyordu ona bakarsan ##002# de tüm yönlendirmeleri iptal ettiği için sorun ortadan kalkıyordu