Şimdi Ara

Nokia N82 - Samsung Omnia i900 - i8510 INNOV8 (En iyisini bir türlü çözemedim)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bunlar hakkında forumda konuları çok okudum. Ama böyle 3lü bir tane karşılaştırma yapmak istedim. Aslında aklımda N96 da vardı ama tam bir yerde bulamadığım için fiyatı hakkında bilgim yok. O da bu fiyatlara yakın bir fiyatsa onu da katmanızı isteyeceğim.

Bu 3ü de çok iyi telefonlar N73 ümü sattım ve üstüne koyup artık almak istiyorum ama bir türlü karar veremiyorum.

Symbian mı olsun 9.2 mi 9.3 mü Windows mobile mi.. ? 5 MP mi 8 MP mi ? 256k Renk mi 16 milyon renk mi ? Gprs Class 10 mu 12 mi 32 mi ? 16 GB mi 2 GB mi ? Dokunmatik mi tuş takımlı mı ?

Lütfen arkadaşlar bana en uygununu söylerseniz çok sevinceğim. Bu günlerde almayı düşünüyorum ama sizce hangisi olmalı lütfen yardım edin. Şimdiye kadar hep symbian kullandım deminde dediğim gibi n73 de filn.

Wm nasıldır bilmiyorum veya başka özellikleri nasıldır bilmiyorum herkesten yardım bekliyorum lütfen arkadaşlar birini almam lazım :)

Lütfen en kısa sürede cevaplarsanız çok sevinirim. Yorumlarınızla birlikte cevabınızı da paylaşırsanız çok memnun olacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkanaksin -- 10 Eylül 2008; 17:13:12 >

• çıkmamış 2 model arasında tercih belirtmek ne kadar doğru mantıklı olur düşünülür

kağıt üzeinde en özellikli cihaz tabiki ınova 8510 ama çıkmasını beklemek en iyisi

ozaman çok daha doğru tercih yapılır
  • daha çıkmadan incelemeden bi yorum yapmak doğru olmayabiliri ama ben omnia i900 tercih ederdim full dokumatik ekran her türlü özelliği eksiksiz windows mobile içinde korkma her türlü program var sonradanda birsürü şey yükleyebiliyosun yanlın i900ün ekranı 65.536 renk olabilir çünkü wm nin gerektirdiği bişey o daha üstünü desteklemiyo sanırsam ama bu ufak şeyi kafaya takma bence
    2.4" ekran yeter bana, şekli de hoşuma gitti diyorsan N82

:..Galaxy Note 20 Ultra 5G Snapdragon 12/128GB..:
  • sen al i8510'u beğenmessen verirsin bana

Dokunmatik ekran olunca mesajı normal kalemle mi yazıyoruz mesela nasıl oluyor. Symbian ve WM farkı artısı eksisi hakkında bilgi verecek olan var mıdır acaba?
    Nokia N8 ya da Samsung Galaxy S ?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • up

Lütfen arkadaşlar yardımcı olun ya :( Almam gerekiyor bu bir iki gün içinde sitede bu telefonların ana başlığında o kadar kişi var bi ikisi baksa yeter :)
  • bende n73 kullanıcısıyım ve artık tam anlamıyla bıkmış durumdayım telefondan. satıp k850i almayı düşünüyorum. daha araştırma halindeyim. senin soruna gelince ben olsam innov8 derim, ama genede sen bilirsin.

bu arada n73 ü kaça sattın, bende satıcam fiyat konusunda bilgim olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi street_cops -- 11 Eylül 2008; 0:48:23 >

Pentax K200D
    Pentax SMC-DA 18-55 mm f/3.5-5.6 AL II | Pentax SMC-DA 50-200 mm f/4-5.6 ED| Pentax SMC-M 50mm f/1.7 | Jupiter 37A - 135mm f/3.5 | Pentax D-BG3 Battery Grip
  • tercihim innov8... epey konuştuk, bir doymuşluk oluştu ama özelliklerini sakin sakin bir kez daha düşündüğünde diğer iki modelden bana göre çok daha üstün ve kullanışlı ve birazda henüz gizemli bir cihaz...

Orjinalden alıntı: street_cops

300 ytlye sattım 1 yıl daha garanti var fatuuralı full kutulu aksesuarlı filan.

Orjinalden alıntı: furkanaksin

quote:

Orjinalden alıntı: street_cops

300 ytlye sattım 1 yıl daha garanti var fatuuralı full kutulu aksesuarlı filan.

300 e çok iyi satmışsın.benimkide 3-4 ay kadar garantisi var.faturalı full kutulu her aksesuarı duruyo(silme bezine kadar) ama en fazla 250 veriyo telefoncular. sen eldenmi satın yoksa telefoncuyamı verdin?

Pentax K200D
    Pentax SMC-DA 18-55 mm f/3.5-5.6 AL II | Pentax SMC-DA 50-200 mm f/4-5.6 ED| Pentax SMC-M 50mm f/1.7 | Jupiter 37A - 135mm f/3.5 | Pentax D-BG3 Battery Grip

• nette tanıştığım biri sağolsun güvendi parayı havale yaptı sonra yolladım bende tel. i şimdi de onda.

Konu alanından çıktı bir an önce karar vermem gerekiyor arkadaşlar sebepleriyle birlikte tavsiye ettiğinizi yazarsanız çok sevineceğim.

5mp 8mp farkı aslında o kadar çok değildir.Afiş bastırmayacaksan 5 mp kesinlikle yeter.

Eğer parmakların kalınsa tuşlu almanı öneririm.

GPRS'i boşver.Dediğin teller wi-fi'li.Ondan bağlanırsın.Ki zaten gprsde var onlarda.

Bence sen N82 veya İ8510'u tercih et.Bu arada samsungların düşük 2. el değerini unutma.

Orjinalden alıntı: DevoN

İ8510 kağıt üzerinde çok iyi

bencede fiyat ve performans acısından en iyisi i8510
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.